🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 293
  • 2 263
  •   2
Отговори
# 840
Аз единственият, когото бих махнала от тези всички (Тихомир, Калоян, Радо и Орлин, включително и близнаците), е Орлин. Другите са високи и прилично изглеждащи. На мен са ми еднотипни — явно в тях е визията. А в Орлин се е заблудила, че имат сходни разбирания за живота. Само дето неговите либерални разбирания са малко демагогия — отнасят се за другите, но не и за него.
Не мисля, че би погледнала някой невзрачен мъж, колкото и да върти очи. Виктор дори не го отрази.

# 841
Газлайтинг е, когато това, което казваш, не е вярно, а се опитваш да убедиш човека отсреща, че е. Обаче това, което Нати казва, е вярно и се вижда на екрана. Орлин си е темерут и има жени, на които това просто не им харесва. На него му трябва жена, друг темерут като него, дето няма и да забележи, ако него го няма два дни, и няма да очаква никакви жестове.
Казвам го, защото мъжът до мен е такъв, и аз — не се вълнувам от жестове, а спонтанност направо мразя.

Ами да речем въпрос на гледна точка или интерпретация, или светоусещане как човек интерпретира нейното поведение. Да, това е и моята дефиниция. Според мен каквото тя прави е точно газлайтинг.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 20:17 от Firebird26

# 842
Радо и Тихомир са ми еднакво противни. Аз като наборка горе-долу на Натали също на Орлин и Калоян хвърлих белтъци в самото начало. НИЩО невзрачно не виждам в Орлин.

# 843
Имам много забележки към Орлин. Изобщо не харесвам тази свръх деликатност, която си е жива мекушавост, казах вече, че за мен либералните му възгледи относно връзките са нищо повече от глупава защитна маска, която не му върши никаква работа. Има нужда да го поочука живота и да набере опит, да застане с мъжка позиция. Може би Наталия И това има предвид, като казва, че иска той да се заяви, но не й стигат нито мисъл, нито речник, за да обясни, аджеба, какво точно има предвид, като търкаля тази фраза.
От нея не очаквам абсолютно нищо интересно, толкова й е капацитета, толкова може - това прави. Но за него ме е яд, защото не е глупав.
Наистина не се заяждам , но смятате ли че ако употреби думите които използвате , като мекушавост , маски , неопитност незаемане на мъжка позиция , с рязък тон , ще прозвучи някак по - приятно и дори мотивиращо.
От страни всеки е силен и вилен

# 844
Разбирам, че не се заяждате, но не разбрах какво питате?

Либералността на Орлин издиша, но нека си спомним и че Нати настръхна, когато Шермин се огледа в него, а когато той каза, че за някои неща си допадат, тя направо се вбеси. Тъй, че и двамата се правят на по-куул, отколкото са и отколкото могат да понесат.

# 845
  • в сърцето на един мъж...
Чудно ми е процентно от жените, които така скачат на Натали и защитават Орлин, колко имат такъв мъж като него вкъщи? Дали се радват на поведение, подобно на неговото?

Ами 25 години съм женена за такъв мъж. И аз исках в началото да прави жестове, да ми подарява звезди, обаче оцених съвсем друго в него - че мога да разчитам на него в трудни моменти и че винаги имам гръб зад себе си. Човек, който във всяка една ситуация застава зад мен и без да ми носи всеки ден цветя или бижута. Така че е много важно да видиш невидимото у един човек и да го оцениш. Ако си си въртиопашка по душа, няма как да ти хареса такова поведение. Либералността на Орлин се състои в това, че няма смисъл да задържиш някой, който не те иска. Но би поговорил с него и бихте намерили решение заедно. Какво видяхме тук - той казва дай да го изговорим, тя - остави ме сама да си помисля. И две минути по-късно отива при Житомир и му вика - искаш ли да си довършим разговора???? Ма това нормално ли е според вас? Нали иска да мисли, за какво й е друг в момента? Сама да останела, да си ги изговорела със себе си нещата... А то видиш ли, не прониквал... Ами съжалявам, но това е поведение на лека жена. И изобщо как изведнъж изстина? Предната нощ ходи с него насам натам, пък говорихте и бам - аз трябва да мисля, аз не съм сигурна, че искам да съм с теб, ти не ме разбираш... Ма как не те разбира? Цял месец какво прави с него?

Нещата, които Орлин ѝ е казал и никоя жена няма да се зарадва “каквато и да е и каквото и да е направила” са:
“Че няма разлика от това да сте насаме двамата или да сте двамата сред 100 човека”
Дори Тихомир не я разбра Grinning

Това дето нямало да се зарадва - ама това е ужасно тъпо и показва дефицити. Ако на мен някой ми каже, че няма значение дали сме двамата само или сред много хора, ще подскоча до тавана. Защото означава, че този човек се чувства сигурно, спокойно, уютно с мен. Значи че аз съм му достатъчна и че сред толкова много хора, пак ще избере мен.
Честно казано ми стана изключително болезнено и болно за това момче. Защото той получава разнопосочни сигнали от една жена, която в главата си вече е с друг, но не може да реши да пусне първия. И върти, и суче, и го тормози, за да го изкара тотално виновен. А той не е. И не знам от кога подобно поведение, безпардонност, простащина, грозота на изказа и мутренско поведение превзе живота ни и да си мил, принципен, нежен, скромен, тих и сензитивен е лошо и заслужава да бъде наказано...

# 846
Някой има ли снимка на въпросния коментар на Орлин от 2024, че жените трябвало да прощават изневярата на мъжете си?

# 847
Ние знаем, че не са един за друг, чудим се просто какво намери общо между Тихомир, Калоян, Радо и Орлин, че и на всички хвърли поглед. Доколкото стана ясно от Надкаст, разпитвала и за близнаците, да бяха я харесали и те - пак щеше да има ама нееееее знам, ама какво да правяя, объркана съм. Побърква ме тая лигня.

Е как, тя си каза- харесва високи, с черна коса и брада...и Тишо веднага се зарадва, че описва него, а не се усеща, че и Орлин е същият, само дето Тишо и Радо не са от най-високите 😀

Yellow_girl, какво лошо има в поведението на Орлин. Процентно жените, които харесват мачовци и са пребивани са повече от тези дето ще харесат Орлин, така е. Нати искаше той да и каже, че е влюбен, но той явно не е и реши да не я подвежда. Тишо каза, че има симпатии и тя веднага смени посоката. Орлин е прав, че ако го харесва ще го приеме какъвто е. Има жени, които харесват такъв тип точно, просто явно Натали не е от тях. Като дете, живяло в условия на домашно насилие да чакаш някой мачо да дойде да ти агресира да те възбужда е малко смехотворно. Би трябвало да бяга от този тип мъже предвид родителите си. Джани агресираше заряди нея, а тя ронеше сълзи.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 20:43 от Lotus32

# 848
Е той Орлин какво е направил пък той за нея? Тя най-малкото го защити не веднъж. Той на синхрона каза нещо, че можеш да правиш всичко и пак да не е достатъчно и щом някой иска да си троши главата... Ама той какво е направил, какво е това всичко... И защо въобще го казва това как едва ли не тя щяла да си троши главата... Май-май не само тя го обвинява, ами и той, въпреки че уж е много свободомислещ, не е като да няма мнение по въпроса, че тя е грешната и тя ще си троши главата.

Аз и не искам да ги противопоставям Орлин и Натали, защото са ми еднакви по това, че нито единия харесвам повече, нито другия. Харесвах ги като двойка. Жал ми е за Орлин, че го боли. И си мисля, че малко му дойде като гръм от ясно небе (ясно поне в неговите възприятия). Предполагам, че се чувства изолиран и кофти, главно защото и двамата му близки човека се отделиха, а другите така или иначе са страшно лицемерни към него и сигурно го усеща.
Но той Натали я отблъсна, още когато след играта с въпросите гръб в гръб, тя като го попита според него кой е най-близо до него като преживявания, разбирания и тн - той й каза Шермин. Което ме изуми, но както и да е. Начинът, по който той й го каза още тогава, беше супер странен. Едно такова лековато, но сякаш търсеше реакция и той от нея. И мисля, че ги направи малко нарочно. В стаята като не й отговори еднозначно влюбен ли е, не е ли, пак така лековато и нарочно вятърничево. Оставам с впечатление, че твърде много хора се страхуват да не се минат едва ли не, ако кажат нещо мило на някого, когото харесват. Особено първи да го кажат. Ако направят нещо хубаво за някого и тн. Ама, ако не ми бъде отвърнато по същия начин, ама отсрещният какво ще ми даде в замяна, ама пък другите какво ще си кажат, ама... Ами да кажеш или направиш нещо за някого е проява на смелост, не на това, че го обективизираш или го поставяш на пиедестал. От това няма да ти падне собствената стойност, а на другия пък да се покачи. Може да считаш някого за равен и пак да се стараеш да не го караш да се чувства все едно го приемаш за даденост.

Всичко за живота на Орлин навън са спекулации.

Аз го гледам, както и другите участници на база впечатление вътре в предаването.
Орлин е интелигентно момче, но е аутсайдер. Имаше някакви Петър и Виктор по някое време, но те  в стремежа си да се заявят като "силни" мъже при положение, че Джан и компания са там, му се нахвърлиха като хиени. И той си остана сам с Натали. Сега и Натали го отхвърля и е съвсем сам. Това, което ми хареса вчера в разговора между Орлин и Виктория е, че въпреки всичко  помоли тя да се извини на Натали, защото я е обидила. Това беше мило.

# 849
Лицемерно е - и газлайтърско - Натали да иска да чуе, че той е влюбен и да се опитва да го изкара сякаш тя си променя мнението и се отказва от отношенията им заради това, когато е повече от очевидно, че просто Орлин не я влече достатъчно и всъщност просто иска да се откачи.

# 850
Някой има ли снимка на въпросния коментар на Орлин от 2024, че жените трябвало да прощават изневярата на мъжете си?
Това на стр. 37 ли?
https://www.bg-mamma.com/?topic=1832485.540

# 851
Това на стр. 37 ли?
https://www.bg-mamma.com/?topic=1832485.540
Трудно се разбира от постове, ама имам чувството, че е ирония.

# 852
Лицемерно е - и газлайтърско - Натали да иска да чуе, че той е влюбен и да се опитва да го изкара сякаш тя си променя мнението и се отказва от отношенията им заради това, когато е повече от очевидно, че просто Орлин не я влече достатъчно и всъщност просто иска да се откачи.
В епизода със земетресението, Натали отиде в мъжката къща, за да е с Тишо и палаво сподели, че Вики май ревнува от нея, ама защо, то няма за какво, а, май и Орлин ревнува хаха хихи, пък то без нищо!
После ще иска Орлин да й признава чувства, а тя вече плете кошницата с друг! Е, малко срам, съвсем малко, нищо повече не се иска!  Никога не го е питала, защото иска да провокира откровеност, за да чуе, че има чувства, както и тя. Питаше го само за да си начеше егото.

# 853
От предаването не мога да разбера колко е интелигентен Орлин. Донякъде ми е симпатичен като човек, защото не обижда. Обаче Орлин е определено по-нисък както от Радо, така и от Тихомир.Не бих си го взела вкъщи със сигурност.

# 854
В епизода със земетресението, Натали отиде в мъжката къща, за да е с Тишо и палаво сподели, че Вики май ревнува от нея, ама защо, то няма за какво, а, май и Орлин ревнува хаха хихи, пък то без нищо!
После ще иска Орлин да й признава чувства, а тя вече плете кошницата с друг! Е, малко срам, съвсем малко, нищо повече не се иска!  Никога не го е питала, защото иска да провокира откровеност, за да чуе, че има чувства, както и тя. Питаше го само за да си начеше егото.
Абе тя след баня по хавлия отиде сред нощите да го събуди и да го изкара навън на разговор, а може и друго да е имало, та ще се засрами от къде по-невинни срещи. Самият Тишо се чудел кой и защо го буди, докато осъзнае, че това е Надка - самата невинност.

Общи условия

Активация на акаунт