🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 342
  • 2 263
  •   2
Отговори
# 855
Днес Нати е по-хейтена и от Шерминката. Не постъпи много коректно с Орлин, но тя явно се разколеба за него. Както каза Киара това са нещата от живота. Всеки сам си плете кошницата и няма смисъл да я обиждаме тук каква лека жена е. Има къде по-големи професионалистки вътре.

# 856
Сега изгледах вчерашния епизод. Много повече въздейства, отколкото шерминините драми.
Мисля, че да си син на известни родители, които вероятно са силно пресирани заради влиянието, което имат, а и може би искат да им го вземат, не е лесно. Целият му живот е минал да се съобразява и подкрепя. Сигурно са си изградили капсула около себе си, за да се запазят психически.
Разбрах обаче едно - от всички в това предаване има един искрено влюбен и това е Орлин. Дори да не го признава на Натали, дори да не го признава пред себе си.
Сподели, че е имал намерение да стане на масата като питат кой е влюбен и да даде пръстен. Може би, ако го беше направил по-рано Натали щеше да се зарадва, но пък и нямаше да посмее да му откаже в предаването, а вероятно после щеше да го направи. Тя е много малка и още не е решила кой мъж би й бил най-интересен и подходящ за нея. Има време да реши.
Той реагира като човек на изкуството, те са такива раними и леко странни.

# 857
Да, свалят се от доста време и се търсят, обаче, Тишо като я покани на среща - Натка шокирана! Голяма актриса!
И много шокирана, че Виктория покани Орлин на контрасреща! Само за да й правела напук. А, не, бе! Ще стоят и ще гледат как ви върви свалката... Мега нагла е.

# 858
  • София
Не изпитвам съжаление към Орин.  .Беше много силен пред Виктор, че са се разбрали, ако си харесат някой друг, да се разделят. Време е да си застане зад думите и да се оттегли
 Натали да се държи добре с него, на нейна възраст въобще нямаше да му се обяснявам.
Но Орлин каза: "Ще седнем и ще го изговорим". И е имал такива очаквания.
Тя не каза на Орлин - Тихомир ме харесва.
Не каза на Орлин - Аз харесвам Тихомир.
Мята му само някакви обвинения, които дори си противоречат едно на друго. Това ни дразни всички.
Според мен тя се чуди дали харесва Тихомир Simple Smile
Но масовата омраза спрямо нея не одобрявам. Всички останали показаха в пъти по жалкарски неща. Не съм й поддръжник, но не е честно спрямо толкова много булита в този сезон тя да е най-черната, защото не харесва Орлин, нищо че той е симпатичен и е пуснал сълза.
Ами като не харесва Орлин, защо, по дяволите, не го пуска!?  Защо ги държи и двамата на каишка и ги кара да чакат с дни да обмислела кого иска и кого най-накрая да избере?
Жалка и мноого нагла лигла!

# 859
Хубаво и балансирано мнение, радвам се, че има и други такива тук-таме. Няма да разписвам подробно всичко, което мисля за тройката Натали-Орлин-Тихомир, вече сте го казали. Много ми е неприятно обаче да чета целия хейт, заливащ Натали, и редица грозни определения като "к*рва" и пр. за едно 22 год. момиче и то от други жени. В крайна сметка, те от самото начало, по думи на самия Орлин, имат уговорка, ако влезе по-подходящ да сменят партньора - и ето, влезе Тихомир. Толкова. Натали не ми е любимка, то и въобще нямам такава от целия сезон. Тушев яко се постара никой да не остане изложен подобаващо. Само че поне от чувство за емпатия или дори женска солидарност, изпитвам съжаление към нея заради всичко, с което е залята.Не мисля, че можем да говорим тук за нечия вина. Не са един за друг и това е.

Впрочем вчера (25 ноември) беше Международния ден за елиминиране на насилието срещу жени. Съвсем в тон с предаването и реакциите, нали?

Скрит текст:
Наистина са ми странни нападките към Натали. Според мен тя през цялото време като говореха с него след срещата, го насочваше и подпитваше и очакваше той да направи, да каже нещо... Обаче глас в пустиня. Даже накрая й каза, че той реално и това невероятно приключение - влизането с дрехите в морето - по принцип не би направил, ама сега заради нея - един вид от него да мине. После казва, че не я разбирал. Аз мисля, че я разбира доста добре, защото сам си го обясняваше на синхрона, че не е за първи път да се случват така нещата с момичета. Но... той си има философия за живота и принципи и толкова. Ами, в крайна сметка, като е така, защо се очаква пък другият отсреща, в случая Натали, да си наруши своите желания, за да може двамата спокойно да я карат по философията на Орлин. С какво неговата философия е по-правилна от нейната? И за кого точно? Някои хора харесват по-семпъл начин на живот, други по-флаши и да са все на гребена на вълната едва ли не. Трети са някъде по средата. И според мен Натали е по средата. Просто Орлин е в неговата си крайност и се вижда, че не желае да мине и метър в нейната посока, защото философията му е такава, че той си е такъв и трябва да бъде приет такъв. Но почти нищо в живота не е константа, ние всички се променяме постоянно, дори да е почти недоловимо. И като цяло не е лошо да си една идея по-отворен към нови идеи и преживявания и по-адаптивен. А не като магаре на мост - не, аз съм си тук на тази позиция и няма да ходя на другаде, защото ще си наруша философията за живота и после... Какво? Все пак тя не го кара да предизвика Тихомир на дуел заради нея и да го прониже в сърцето, нито да отиде да изкачи Еверест и да забие на върха флагче с името й... А просто понякога да е по-твърд, по-спонтанен, да и прави изненади. Егати аз я разбрах, без да съм мъж и без да съм романтична, а той свири, пее и е творец по природа и не може...

# 860
Натали минава през трупове, защото е модерно да си с философията: "Трябва аз да съм щастлива и то на момента, м@йната им на другите." Мото на най-младото поколение, за което връзките са еднодневки, ден до пладе и всеки драпа към "по-доброто".

# 861
Много пъти се написа, че се има предвид ку*венско поведение. И то е точно такова. Но все се намира някой възвишен потребител, който да размаха даскалски показалец. Досадно е, излишно е, никой не се интересува от личните ви чувства спрямо мненията в темата, но и никой не може да ви спре. 🙄

# 862
  • в сърцето на един мъж...
Ама какъв хейт бе, хора, това че не ни харесва как се държи с мъжете около себе си - не е хейт. Не може така да тормозиш един човек и да му вменяваш вина, докато ти зад гърба му полугола си си чуруликала с някой друг.

# 863
Остава да се оправдаваш за мнението си в коментарна тема, създадена с тази цел, моля ти се... 🙂

# 864
Не знам какви са тези стереотипи за хората на изкуството. Познавам доста талантливи хора, минали през големи изпитания в живота си, без да хленчат и мрънкат. Това, че някой може да дрънка на китара, не го прави човек на изкуството.
Продължавам да не разбирам защо трябва да не му казва, че е виновен, след като е очевидно така. Все едно дали харесваш някой друг или не. Ако някой не се дърви добре с теб, естествено е да потърси друг, ако той не е следващият… За какво да се мъчи?

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 21:24 от Zara73

# 865
  • София
Хубаво и балансирано мнение, радвам се, че има и други такива тук-таме. Няма да разписвам подробно всичко, което мисля за тройката Натали-Орлин-Тихомир, вече сте го казали. Много ми е неприятно обаче да чета целия хейт, заливащ Натали, и редица грозни определения като "к*рва" и пр. за едно 22 год. момиче и то от други жени. В крайна сметка, те от самото начало, по думи на самия Орлин, имат уговорка, ако влезе по-подходящ да сменят партньора - и ето, влезе Тихомир. Толкова. Натали не ми е любимка, то и въобще нямам такава от целия сезон. Тушев яко се постара никой да не остане изложен подобаващо. Само че поне от чувство за емпатия или дори женска солидарност, изпитвам съжаление към нея заради всичко, с което е залята.Не мисля, че можем да говорим тук за нечия вина. Не са един за друг и това е.

Впрочем вчера (25 ноември) беше Международния ден за елиминиране на насилието срещу жени. Съвсем в тон с предаването и реакциите, нали?

Скрит текст:
Наистина са ми странни нападките към Натали. Според мен тя през цялото време като говореха с него след срещата, го насочваше и подпитваше и очакваше той да направи, да каже нещо... Обаче глас в пустиня. Даже накрая й каза, че той реално и това невероятно приключение - влизането с дрехите в морето - по принцип не би направил, ама сега заради нея - един вид от него да мине. После казва, че не я разбирал. Аз мисля, че я разбира доста добре, защото сам си го обясняваше на синхрона, че не е за първи път да се случват така нещата с момичета. Но... той си има философия за живота и принципи и толкова. Ами, в крайна сметка, като е така, защо се очаква пък другият отсреща, в случая Натали, да си наруши своите желания, за да може двамата спокойно да я карат по философията на Орлин. С какво неговата философия е по-правилна от нейната? И за кого точно? Някои хора харесват по-семпъл начин на живот, други по-флаши и да са все на гребена на вълната едва ли не. Трети са някъде по средата. И според мен Натали е по средата. Просто Орлин е в неговата си крайност и се вижда, че не желае да мине и метър в нейната посока, защото философията му е такава, че той си е такъв и трябва да бъде приет такъв. Но почти нищо в живота не е константа, ние всички се променяме постоянно, дори да е почти недоловимо. И като цяло не е лошо да си една идея по-отворен към нови идеи и преживявания и по-адаптивен. А не като магаре на мост - не, аз съм си тук на тази позиция и няма да ходя на другаде, защото ще си наруша философията за живота и после... Какво? Все пак тя не го кара да предизвика Тихомир на дуел заради нея и да го прониже в сърцето, нито да отиде да изкачи Еверест и да забие на върха флагче с името й... А просто понякога да е по-твърд, по-спонтанен, да и прави изненади. Егати аз я разбрах, без да съм мъж и без да съм романтична, а той свири, пее и е творец по природа и не може...
Изпитвам емпатия към някого, който сам изпитва такава към другите, а не ги държи за всеки случай и ги разиграва както му хрумне! И тук полът няма нищо общо!

# 866
  • в сърцето на един мъж...
Не знам какви са тези стереотипи за хората на изкуството. Познавам доста талантливи хора, минали през големи изпитания в живота си, без да хленчат и мрънкат. Това, че някой може да дрънка на китара, не го прави човек на изкуството

А ние от къде знаем той през какви изпитания е минал? И кога е хленчил и мрънкал? Аз до тук видях един супер умерен, симпатичен, приятен, скромен мъж, който по никакъв начин не се е изтъкнал.

# 867
Няма как да ми стане жал за човек, който много добре знае с какво се захваща като влезе в риалити, а и не само това - възнамерява и да монетизира участието си след това. Дали заслужен или не, хейт ще има за всеки участник. Ако всички са мили, любезни, възпитани и ако няма интриги, истински или благодарение на монтажа е без значение, никой няма да гледа и съответно и желанието на тези вътре да станат известни и да изкарат пари от тази си известност ще се провали. Та няма как да ми стане жал.

# 868
Някой като не се вписва в групата, различията му стават причина за лепене на всякакви етикети - къде верни, къде измислици. Женчо бил Орлин. Сигурно и аз съм изтъкана от стереотипи за това какво е мъжко и мъжкарско заради собствената си среда - баща, дядовци, гаджета, приятели, съпруг, но за мен доста мъжко поведение показа Орлин в някои отношения. От последния епизод ми направи впечатление как буквално избяга от капана да обсъжда с клюкарската компания драмите си и Натали, докато на Красимир, например, цялото местно население му беше душеприказчик и му подреждаше отношенията с жените. Тишо вчера с охота обсъждаше любовните си отношения с Фифитата, Радо и който го разприказва по темата. За мен това дърдорене и превръщане на личните неща в раздумка на маса с компанията никога не е било мъжко и повече го свързвам с разговори между приятелки.  Доста мъжки понесе и нападките, че е гей, мамино момченце, нереализиран и женчо. Друг на негово място щеше или да се смачка, или да ескалира. Трябва да имаш доста здрава самооценка, за да не направиш едното или другото.

# 869
Изгледах епизода преди малко и какво разбрах? Разбрах, че от всички мъже до тук само Левент е правил романтичен жест към жена Joy

Общи условия

Активация на акаунт