🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 124
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 095
Изключително грозно и реваншистко отношение демонстрира Виктория като "домакиня" на вечеринката. 90% от въпросите бяха от нея, с цел да си разчисти сметките с "прелюбодейците". Колкото и да не харесвам Натали като човек, като светоглед, като ценностна система, няма как да отрека, че превъзхожда Виктория по външност и Вика, колкото и да се напъва и пени, никога няма да бъде избор на първо четене. Тя го осъзнава и това я настървява още повече.
Орлин и Натали никога няма да имат общ път. Тя е куха, няма речник, но по-страшното е, че няма и мисъл. Орлин е уж образован, но също не умее да се обоснове и аргументира интелигентно и разбираемо. Такова мъчение е да гледам двама човека, които не намират подходящите думи, с които да покажат на отстрещния какво ги радва, какво ги огорчава, кое ги приземява или издига. Бедни духом хора. За мен комуникацията в една връзка е най- важна и не само във връзка, на комуникацията се крепи човешкото общуване. Иначе бихме мучали и кудкудякали. А тези двамата, просто си мучат, но сякаш на чужд език и не разбират каво означава поредното му-му...Затова и се пропукаха отношенията им. Съжалявам ги, съжалявам хора, които не умеят да боравят с думите.
Дениз и Виктор, не съм учудена за развръзката, там има комуникация, но Виктор е прекалено голям комплексар, за да позволи да има до себе си разкрепостена жена. Той ми е малко по-рафиниран Джани, но и по-опасен, защото онзи агресира предимно физически, а милионерчето мачка ментално.
Най- ме кефи ЛевентЪТ -"Ако си с мен ще ти уредя живот като по филмите" Stuck Out Tongue Winking Eye Пък монтира и *ици, пали и свещи под прозорците. Е, как да не отнесе главицата на Благица Sweat Smile

# 1 096
  • Пловдив
Аа, не я подценявайте, моля!

Виктоеия не може да падне по-ниско.

# 1 097
Тази Натали малко започва да ми прилича на people pleaser.
То накрая Тихомир ще й поиска секс и тя ще се съгласи, защото е много разтревожена за чувствата му и не иска да го нарани.
Хареса ми, че Орлин най-накрая се ядоса и й постави въпроса директно. За едно е прав и то е, че наистина възрастта е проблем в случая, той е зрял и точен, а девойката още лети. Иначе разтягаше разни локуми как искала да ожени и да бъде млада майка в началото.
А пък Виктор пак удря ново дъно, не можел да е с жена с по-голямо его от него като мъж, мухахахах, той се мисли и за мъж.
Викторе, представи си и жената има его, и не живее за да отразява мъжа. Още по-лошо, живееш в ерата на жените, които могат да се грижат сами за себе си и тези и нямат нужда от его маниаци, и избират да не са зле придружени.

# 1 098
По-добре неориентирана като Натали отколкото луда и натоварваща злоабрка като Виктория .
Абсолютно! Каквото и да си коригира, ако не си присъди мозък и добро сърце - повече никога да не се вясва в реалити.

# 1 099
  • SF
Тихомир се владя, търпя, отговаря, изслушва. Изпусна си нервите, което не е оправдание, разбира се. Не трябваше да го прави. Сега, ако може да върне времето, никога няма да изрече такова нещо.
Както и Орлин се изпусна "Хайде, нали си танцьорка" И той го изрече с неприязън, а не на шега, както после започна да твърди.
Не трябва да си изпускат нервите, но ги изпускат и изричат грозни неща. Въпросът е дали наистина ги мислят и не, не ги мислят.
Виктория също приказва много неща от нерви, но тя застава зад думите си и май наистина ги мисли тези грозотии, които приказва наляво и надясно.
Габи с уста на брадата е много дразнеща. Само ги имитира всички наред, включително и Калоян. Не харесвам такова поведение изобщо.
Добре е Тихомир да се извини за репликата, но само за репликата! Да държи на разстояние сигането, за да не му се стъжва животът.

# 1 100
Левент се отяде на тоя банкет, обаче. Ами сега му е паднало! Joy

Айде, драма и при мега великолепните, най-стабилните и сериозни Виктор и Дениз. Време е и тяхната фалшива идилия да се разпадне.
Май наистина Виктор най-много харесваше Натали в началото, затова се озлоби срещу Орлин на зеленото училище.

Пропуснала съм първите епизоди. Наистина ли Виктор е имал симпатии към Нети?

# 1 101
Ауу, Виконт Двучасовников мрази повече Орлин, отколкото обича Дениз! 😀 Готов рязко да я шутира поради несподелена омраза? По-лошо от непростимите орльови обиди към нощната танцьорка...баш за Любов е шоуто, вервам ти, Тушев.

# 1 102
  • here and now
Какво означава жена?
Аз във Виктория, освен панделаката на главата ѝ, нищо друго женско не виждам...

# 1 103
Частта за изцепката на Тишко относно децата беше изключително грозна и няма оправдание, че е бил афектиран!
Има други по-деликатни изрази да я постави на място...

Виктория от своя страна прекали вече и май и не осъзнава че се е изложила...
Сериозно си е повярвала че е 100% права, ама не е!
Най-добре за нея щеше да е да откаже розата на Орлин и да я няма тая пародия впоследствие!

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 12:31 от Moderator3

# 1 104
Като говорихме за мъжкарство. Моят мъж може да не е достатъчно мъж да се заявява сутрин и вечер и да ме бъхти когато му падне, обаче със сигурност няма да падне на ниво да обяснява на която и да било жена, че няма да има деца.

Този на Дениз е голям смешник. Не можел да позволи жената до него да е с по-голямо его от неговото. Поредният мъжкар, с комплекси.

Хареса ми този младеж на пиянката. Мисля, че се казва Денислав. Имаше достатъчно чувство за самоирония и си се изкефи на играта с стриптийз костюма.

# 1 105
Да, Денислав не го показват много. Явно не се излага и затова. Говори добре за него 😅

# 1 106
Тихомир беше пре пре пре търпелив с това недоразумение Виктория. Никоя уважаваща себе си жена няма да се натрапва така на мъж, който не я харесва, да агресира, да обижда, да заплашва, да унижава, да провокира и на финала да се изкарва жертва. Така че защитничките на това психопатийно същество, които питат ние как бихме се почувствали... Ами никога и по никакъв начин лично аз не бих стигнала до такава ситуация и до такова дъно, за да предизвикам такива думи към себе си. Виктория типичният манипулатор насилник, обижда цяла вечер и когато човек няма останало търпение и сили и си изпусне нервите, тя е жертвата. Пълен социопат!

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 00:33 от Catfish

# 1 107
  • here and now
Скрит текст:
Жени в майчински форум да оправдават мъж, който казва на жена, че няма да има деца?
Няма значение колко е бил изнервен, това е неприкосновена тема! Не го е срам!
Я пак да си поговорим за нивото?
Да си поговорим и за нивото на жената, а?
Да си поговорим, да. Виктория е зле, агресивна, нахална, самозабравила се. Това НЕ оправдава подобно грозно изказване. Тихомир да не е Господ, седнал да обяснява кой ще бъде родител и кой не. Неудобно ми е, че има нужда от разяснение, честно.
Вие, ако налетите на простак, явно още повече бихте изпростели? Така да разбирам?
Признавам си, понякога изпростявам, като няма друг начин да се "разбереш" с него, а се налага...
Не го защитаваме, частично го оправдаваме.

# 1 108
Всички там са абсолютни човешки екскременти, освен момчето с раздалечените очи. А Виктория е върха на купчината фекалит.

# 1 109
Орлин е мухъл, но Тихомир е толкова ниска топка, че гледайки отстрани си мисля - Наталке, акъл нямаш, душата!

Catfish, нещо генерално бъркаш - въобще не защитавам Виктория. Смятам коментарът на Тишо за гнусен.

Общи условия

Активация на акаунт