🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 106
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 125
Защо да се извинява, тя нали това работи или е работила? Защо се обижда, че упражнява професия, която сама си е избрала? Ако толкова я е срам да танцува професионално, да беше се захванала с друго.

# 1 126
Хи хи, момичета най накрая се заформи спор и диспут между нас ! А до сега, за цял сезон го нямаше.
Това е добре. Значи сме на прав път.

# 1 127
Виктория може да е всякаква, но Тихомир не може да говори така нито на нея, нито на която и да е жена. Даже и да го мисли, даже и да има основание да го мисли, няма право да говори така на жена.
А тя може да му говори всякакви неща?  Защо?

# 1 128
Ами и тя не трябва, естествено, но пък трябва ли да се пада до нивото на всеки простак, че и под него!

Приказките ѝ са безобидни, малко като в училище ми е тя, но все се влачи след него и е адски досадна.

# 1 129
  • SF
Според мен Виктория има потенциал да има страхотно семейство, с правилния за нея мъж.

Глупости! Дано си намери и си създаде деца, но страхотно семейство?????? Това е твърде злобен и дребен човек, за да създаде и да съхрани страхотни отношения. Освен това Наталитата няма да свършат и след сватбата й. И тежко и горко на правилния за нея мъж.
В момента Левент изглежда като правилен за нея, не търпеливият Тихомир, в когото тя се впи и си въобрази, че биха били страхотна двойка.
Дано да се вземат с Левент и да си гледат децата, докато на оня не му падне пердето. После Виктория да бяга далече. Този сценарий ми се струва по-реалистичен от другия със страхотните отношения. В главата на Виктория те изглеждат по различен начин, не точно както са в нашите представи за страхотност и хармоничност. Тя не е много способна да се чувства щастлива, задоволена и да се радва. Все търси и рови да накове някого за нещо, за което й е длъжен.

# 1 130
  • here and now
Пропуснахме коментарът на Калоян, който стартира с това, че шегата на Орлин е била неуместна (Орлин не се шегуваше, искаше да я жегне и беше адски тъпо, после да се отметне от страх), и после му каза: "Ако тя има чувства към теб и това е начин да те дразни, много е тъпо. Като по-млад съм имал такива отношения и повярвай ми, не ти трябва такъв човек. Не ти трябва такъв човек в къщата.".

П.п. Реплики относно деца не се правят, независимо от опонента. От уважение към себе си.
Ами прав е Калоян, на някои жени това им е начина да провокират по-специално отношение, като демонстрират, че могат да имат който си поискат. Но това е характерно за една по-рана възраст. А може би затова е целият цирк да събуди "заспалия Орлин"... Не че Житомир е много по-буден..
Все пак... и той има да си връща, беше отхвърлен..

# 1 131
Просто темата за децата е нещо, което интелигентните и себеуважаващи се хора, не биха коментирали и никога не биха уязвили някого на тази плоскост.
Защото когато изречеш нещо подобно, става ясно на всички какво представляваш. В случая Тихомир, който изглеждаше много над Виктория, изведнъж се сгромоляса под масата. За това.

# 1 132
Пропуснахме коментарът на Калоян...
Съвсем точен и ясен коментар. Нямам какво да добавя. На никого не трябва подобен човек.
PS. Тая не чувстваше ли близост и с Радо по басейните нещо...? Той обаче се зае и така почувства нова близост.
PPS. Ако те ограби крадец това дава ли ти морално право и ти да откраднеш? По повод Тишовата контраатака. Само питам, не ми отговаряйте.

# 1 133
Виктория може да е всякаква, но Тихомир не може да говори така нито на нея, нито на която и да е жена. Даже и да го мисли, даже и да има основание да го мисли, няма право да говори така на жена.
А тя може да му говори всякакви неща?  Защо?

Не казах, че трябва да и мълчи генерално, а че няма право да каже такова нещо на жена. Натали ако имаше повече мозък, след тази реплика щеше рязко да спре да има каквато и да е дилема по отношение на Тихомир.

# 1 134
По-добре неориентирана като Натали отколкото луда и натоварваща злоабрка като Виктория .
И грозна отвътре и отвън

# 1 135
  • here and now
Просто темата за децата е нещо, което интелигентните и себеуважаващи се хора, не биха коментирали и никога не биха уязвили някого на тази плоскост.
Защото когато изречеш нещо подобно, става ясно на всички какво представляваш. В случая Тихомир, който изглеждаше много над Виктория, изведнъж се сгромоляса под масата. За това.
Еее чак пък много? Доста си е примитивен и той. ...

# 1 136
  • SF
Примерът е доста различен и не мога да ги свържа ако те нападне крадец, ако те нападне убиец, трябва ли да го убиеш и ти... Това са криминални действия. Да отвърнеш вербално на нападка, си е в реда на нещата. Иначе изглеждаш мухльо, безхарактерен, неориентиран и др.

# 1 137
Според мен Тихомир искаше да я обиди на грозна и нетърпима - че толкова е ужасна, че едва ли някой ще я доближи, че да и направи деца, но съкрати до - ти няма да имаш деца. Толкоз му е акъла. Не го оправдавам, но някак го разбирам, защото тази обезумяла и озверяла куха лейка не спря да го тормози по всевъзможни начини и сериозно прекали. Той опитва, опитва, опитва с добро, с деликатност, с туй, с онуй, ама нищо не помогна. Ами, ай сиктир! Все пак вола като рови на гърба му пада. Никой не е длъжен да и търпи психопатските изстъпления.

# 1 138
Примитивен е, но добре се владееше, до момента, в който изцепи тази простотия.
Абсолютно съм съгласна, че тази му реплика би изяснила ситуацията на колебаеща се жена, но Натали не се колебае, тя е избрала.
Орлин хубаво я репликира - чии чувства не искаш да нараниш, на някой друг ли? Кажи сега, към кого изпитваш чувства!

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 09:32 от Tess d`Urberville

# 1 139
Тихомир падна доста ниско, раздаваше го супер куул досега. И изведнъж егати злобата, нетипична в такава степен дори и за жена.
За мен Виктория има потенциал - именно за прекрасно семейство. Само да намери мъж, който да я обича и да не иска да се заявява на други, и тя ще направи всичко за него. Показва се като доста раздаваща се, лоялна и вярна.

Общи условия

Активация на акаунт