🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 840
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 455
  • SF
Аз от писане в темата ли пропуснах за какво се скараха Виктор и Дениз?
Анализите после ясно и синхроните, че са в резултат на разрива между тях. Но той защо настъпи?

# 1 456
Левент към Тихомир: "И ти си балък кът мене"
Тоя зевзек трябваше отдавна да го вкарат, ударен смях и свеж полъх внесе! Stuck Out Tongue

# 1 457
  • На морето!
Ако Натали чете бих я посъветвала да работи с психолог. Не защото е неуверена или се лута между двама мъже, а защото позволява да я смачкат и се извинява и моли на човек, който не само не я защитава, а и я напада заедно с кликата.
Тихомир трябваше просто да я хване за ръката и да я защити категорично и ясно пред всички. Мъчно ми стана на какво подложиха това младо момиче, а на зрелия КрасимирЪ му гледаха същите тъпотии безропотно няколко седмици. Ама той нали е мъж и е едър, и с пари- простено му е.
И Виктория бих пратила на психолог, но толкова ме изнерви, че ми е хубаво да виждам как се самоизяжда със собствената си отрова.

# 1 458
И Орлин и Виктория направиха едно и също - първо хвърлиха "възлюбените" си на лъвовете , после им обясниха , че са ги спасили .

# 1 459
Аз явно различно предаване гледам. За мен тоя Орлин е ужас, ужас! Мълча като пукал докато му разнасяха гаджето под носа и след това, подкрепен от другите я направи на 2 стотинки пред всички, а накрая и насаме я довърши. Ужасно токсичен Муньо е. Да си беше заминал на момента, само стои и я върти на бавен огън… Влюбването означавало да вижда, че на човека отсреща му пука за него!

Според мен той разбра доста неща от този банкет, както и преди това от играта. Сам каза, че не е знаел.
Все пак ние сме зрители и е по-лесно да видим какво се случва.
Та, най-вероятно му кипна. Не, че подходът му беше хубав, това определено беше токсично.

# 1 460
  • SF
А Виктор какво си слага на тезгяха?

# 1 461
Интересен избор на думи иначе...гъза на тезгяха...

С това изражение и по начина по който го казва, някак ме кара да го приема буквално Laughing

# 1 462
Аз явно различно предаване гледам. За мен тоя Орлин е ужас, ужас! Мълча като пукал докато му разнасяха гаджето под носа и след това, подкрепен от другите я направи на 2 стотинки пред всички, а накрая и насаме я довърши. Ужасно токсичен Муньо е. Да си беше заминал на момента, само стои и я върти на бавен огън… Влюбването означавало да вижда, че на човека отсреща му пука за него!
При положение, че тя дори не е 1 стотинка, значи я е издигнал по-високо отколкото е заслужила.
Този льольо ли струва нещо? Навън никоя не би погледнала този жалкар.

# 1 463

Почти едновременно прогледнаха един за друг и се видяха взаимно какво представляват.

# 1 464
Каквото и Дениз, явно.

Аз също не разбрах, но и явно не е от конкретна вечер, а си е така от известно време. Това коментираха и останалите. Нали Дениз плачеше в промото, явно това ще ни го покажат сега. От банкета тя явно се подразни, че той ѝ е казал, че Натали флиртува с него, но сега отказа да застане зад думите си и тя излезе параноична и ревнива.

# 1 465
  • София
Мрънкащата Натали не може да изтрие действията си, те говореха повече от оправданията и самопризнанията под натиск, че е влюбена. Орлин за първи път се заяви като мъж, пък нека да е под формата на осъзнаване от другарския банкетен съд. Ясно е, че връзка няма да има, ама да се оправдава шавливата и неориентирана мома, за мен е абсолютно нелогично.

# 1 466

Почти едновременно прогледнаха един за друг и се видяха взаимно какво представляват.

Точно. И двамата са доминантни и не мълчат. Дениз с Орлин, Виктор с Натали щеше да е по-добра комбинация, чисто като характери.

# 1 467
  • Be realistic - plan for a miracle.
Скрит текст:

Според мен той разбра доста неща от този банкет, както и преди това от играта. Сам каза, че не е знаел.
Все пак ние сме зрители и е по-лесно да видим какво се случва.
Та, най-вероятно му кипна. Не, че подходът му беше хубав, това определено беше токсично.

Точно това е.
“Мълча като пукал” докато му мажеха яко очите, обаче в един момент му се избистриха и й скръцна.
Нищо токсично, просто всеки има праг и лимит.

# 1 468
" Абе я, вземете да изперете по един парцал ", та да спадне напрежението.
Явно са изпрали хората, че малко са се успокоили.
Горкият Орлин....

# 1 469
  • Stockholm
Ох, умирам от смях с тези драми и най-вече с Орлинчо, който си обясни цялата ситуация с това, че Наталито всъщност е ужасно влюбена в него, но не може да си обясни собствените чувства Joy И затова ѝ прости "изневярата". А момичето просто се чудеше как да преживее малко страст, да го види, че ревнува, да го събуди. Къде ти такива дълбоки размисли в тази главица Joy  Естествено, че него е избрала, но само заради статуса. Иначе я впечатляват страстни мъже, затова се върти около всички, за да си създава вълнуващи ситуации.

Общи условия

Активация на акаунт