🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 845
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 440
  • На морето!
Аз явно различно предаване гледам. За мен тоя Орлин е ужас, ужас! Мълча като пукал докато му разнасяха гаджето под носа и след това, подкрепен от другите я направи на 2 стотинки пред всички, а накрая и насаме я довърши. Ужасно токсичен Муньо е. Да си беше заминал на момента, само стои и я върти на бавен огън… Влюбването означавало да вижда, че на човека отсреща му пука за него!

# 1 441
# 1 442
  • SF
А вие вярвате ли, че Габи и Калоян са влюбени??? Те поне една целувка като влюбени имаха ли?

# 1 443
А Орльо ще излезе ли от зоната на комфорта? О, не е дефинирано, какво е влюбен.

# 1 444
А вие вярвате ли, че Габи и Калоян са влюбени??? Те поне една целувка като влюбени имаха ли?

Че те и приятелска нямат Joy

# 1 445
Много е ужасен тоя Орлин. Срамно е мъж да се държи така.

# 1 446

Те имат вайб на брат и сестра, категорично не.

# 1 447
  • София
Театър гледахме, лошо изигран при това, затова мрънка и толкова това Нети, пак влезна в ролята.

# 1 448
  • here and now
Ха ха. Трябваше да ѝ намерят накой на Габа да я държат там. А защо трябва да е там, все още е мистерия за мен...

# 1 449
Да, този триъгълник е много по интересен. Я колко различни мнения има. Докато Красимира много постно играеше.

# 1 450
Аз явно различно предаване гледам. За мен тоя Орлин е ужас, ужас! Мълча като пукал докато му разнасяха гаджето под носа и след това, подкрепен от другите я направи на 2 стотинки пред всички, а накрая и насаме я довърши. Ужасно токсичен Муньо е. Да си беше заминал на момента, само стои и я върти на бавен огън… Влюбването означавало да вижда, че на човека отсреща му пука за него!
Точно в десятката. Забелязваш ли обаче такива токсици , колко очарователни изглеждат отстрани и колко народ им се връзва

# 1 451
Левент към Тишо - Охоо и чи си балък кат менье! 🤣🤣
Кефи ме тоя!

# 1 452
Ха ха. Трябваше да ѝ намерят накой на Габа да я държат там. А защо трябва да е там, все още е мистерия за мен...

Държат я за коментатор, че водещата мълчи като пукал, че и никаква я няма

# 1 453
  • София
При положение, че тя дори не е 1 стотинка, значи я е издигнал по-високо отколкото е заслужила.

# 1 454
Орлине-тати няма да одобри снахата ,така да знаеш,,,едно мрънкало ви стига в семейството

Общи условия

Активация на акаунт