🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 912
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 650
Натали не харесва Орлин.

Натали отдавна искаше да го смени с нещо по-добро.

Натали се уплаши от публичния линч.

Натали ще зареже Орлин веднага след предаването.

Орлин вместо да излезе като мъж, той реши да вярва/се прави, че вярва на този цирк.

Единствената въпросителна е след формата дали Натали ще пусне на Тишо или не. Всичко друго е ясно.

# 1 651
  • Be realistic - plan for a miracle.
Да се изходя и аз по темата Орлин-Натали. Само заради разговорът в спалнята си струваше да гледам тъпотиите дотук. Защо ли? Защото видях на живо един истински терапевтичен сеанс. Разберете, че във всеки човек, носещ травма каквато Натали носи живеят двама - едно уплашено дете, затръшнало кепенците пред истинските чувства, невярващо в любовта защото то е видяло насилието...и един хитър манипулатор роден за да "пази" детето да не бъде наранено. Това, което направи Орлин , и което би направил един психотерапевт е че притисна манипулатора до стената за да се покаже детето. Истинското. И то се показа. И каза нещо ИСТИНСКО. Че се страхува да се довери на мъж. Това беше уникално. Не коментирам Орлин дали осъзнато го е направил. Едва ли. НО го направи. И това е изключително ценно! Защото в 99,9 % от времето манипулаторът в човека не допуска детето да се покаже и изяви. И човекът е объркан защото НЕ   разпознава тези две същности, той не може да ги разграничи като отделни и тя го каза "търся границите си".Хора, това беше уникален момент, който за мен изкупва цялата помия в предаването.

Точно! Наистина беше уникално и браво за този коментар и анализ 👏👏

# 1 652
Не съм си разяснявала отношенията с никого — стигне ли се до там, е ясно, че отношения няма.
Аз съм от старото поколение и имам двоен аршин. Не приемам мъж да изнудва жена да му се обяснява в любов. Това е работа на мъжа. В разговора между Нати и Орлин намирам Орлин за манипулативен. На масата също само подклаждаше огъня, докато се правеше на жертва — бил плакал, бил страдал,... тя не му дала отговор. Не я защити нито за минута, играеше жертва през цялото време. А това, че каза на Тихомир, че не може да седне до нея, го показа като тесногръд. Никога през живота си не съм позволявала мъж да ми държи подобен тон, нито смятам да позволя.
Ако Натали се е отървала от Орлин след предаването, по-добре за нея.

# 1 653
  • София
Жената или се оставя да я мачкат, или се съпротивлява независимо от финансовата ситуация. Който какъвто си е. Не ми е и хрумвало да премълчавам, ако нещо не ми харесва, за да запазя мира или пък да получа нещо. Мир, който само аз се старая да пазя, не е мир, а примирение.

Не знам твоята лична ситуация каква е, но и най-прекрасния мъж на света да имаш, е икономически глупаво да не се стремиш към финансова независимост. Аз лично го намирам и изключително егоистично и не-партньорско само единият да носи еднолично отговорността за изхранването на едно семейство.

Не само икономически глупаво, това е генерално глупаво. Защото всичките тези жени, избрали си ролята на паразити, биха могли да използват потенциала, който имат (естествено ако не са инвалиди), за да развиват цялото общество. Иначе съществуването им е безсмислено и животинско бих казала. Дори и някои животни дават повече, отколкото Рупецова примерно.

Житейски е глупаво, особено за българската реалност. Никоя жена в България няма гаранция, че ако мъжът й се разведе с нея, или ако почине, тя ще е финансово осигурена. При развод, дори и с деца, издръжката е толкова смешна, че не стига за нищо. Не бих посъветвала нито едно момиче да се оставя изцяло финансово в ръцете на мъж.

# 1 654
Интересно стори от Кристина в Инстаграм

# 1 655
Аз съм от старото поколение и имам двоен аршин. Не приемам мъж да изнудва жена да му се обяснява в любов. Това е работа на мъжа.

Абсолютно подкрепям. То няма нищо мъжко в Орлин по принцип.

Когато една жена тръгне към друг мъж и ти каже, че е "объркана"...шут в гъза и аут от живота ти.

# 1 656
И Виктор, и Кристина много свободно употребяват думата “семейство” вместо “прясна връзка.”

# 1 657
  • София
В крайна сметка Сивият Кардинал или по-скоро Сивото човече се оказа Орлин. За един сезон успя да отстреля успешно няколко души, настройвайки цялото общество срещу тях. Той самият го игра жертва през цялото време и спрямо мъжете, когато събуди и моето състрадание, но и спрямо доста по-младо от него момиче. Ако имаше клада, тези хора щяха да горят на кладата, а на него жени, мъже, продуценти, зрители и родители да му бършат сълзите. Такъв студен, манипулативен и отмъстителен човек, брррр изтръпвам. И той като Виктория си има "мило Дневниче, people to kill" само че за разлика от нейната бруталност и открита агресия, той го прави тънко, мазно, безшумно, като ерудиран и възпитан инквизитор. Използва тълпата за оръжие, дори не се налага да си цапа ръцете. Джан изгонен от продукцията, отстреляни двама защото и Габриела си тръгна. Виктор вече е отстрелян, мразен от зрителите, от Дениз и компанията труженички. Дотук трима. Натали и Тихомир са следващите жертви, отново мразени, хулени, разпнати и унижавани от продукция, зрители и участници. Пет жертви на ревящото мило, възпитано и миролюбиво момче на почти 30г. Хитра, много хитра лисица си Орлине. Поемай към политиката, точно затам си, а китарата ще ти служи за камофлаж, както и някоя поредна жена жертва която ще питаш за "дефиницията на думата любов" По-отвратителен персонаж в реалити отдавна не бях гледала, успя напълно да ме заблуди и мен самата.. Колко права излезе Лили за него и Виктория. Беше груба, но права за тях двамата. Натали, голяма грешка че остана да те унижава този жалък насилник. За малко разцъфна покрай Тихомир и сега ще бъдеш сериозно намачкана от камшика на строгия комплексар, пардон господар и озлобената тълпа. Поне да си струваше.. Но така ще се научиш как да избираш правилно

Абсолютно съм съгласна. Спомням си как в началото каза, че най-дългата му връзка е била 1-2 месеца, защото все тръгвал да пътува и т.н.
Не че толкова пътува, колкото бяга. Добре му е при мама и тате, защото там отговорностите са в пъти по-малко, отколкото ако беше във връзка с жена.
Търси по-възрастни жени под предтекст, че са по-зрели, но самият той не е от зрелите. Той иска някой да го обожава, без той да полага каквито и да е усилия и да получава любов, точно като малко дете, получаващо безрезервна любов от майка си.
Най-вероятно родителите му са твърде контролиращи и е израстнал в клетка, с цел кметът да не бъде изложен по някакъв начин. Вярвам, че в момента Орлин има силна емоционална зависимост към тях и отделянето му ще е много трудно. Трябва много работа с терапевт и тотална промяна на мирогледа. Иначе ще си остане завинаги жертва, но само в собствените си очи.

# 1 658
Интересно стори от Кристина в Инстаграм

Това е някакъв опит да се откъсне от образа на “подлога”, който си създаде с думите си в епизода. 10000%.

Аз Ергенът го гледам последните 1-2 седмици и не знам точно какво става, само четях  темата. Обаче според мен Натали наистина харесва Орлин. Аз така го почувствах. Може да има симпатии чисто физически към друг, което в контекста на предаването и не само не знам защо е чаааак пък такава драма. Момиче на 20 години е несигурно, УАУ. Аз в какво глупости съм се вкарвала на нейните години и сега си се чудя на акъла тогава, ама нъц. И да, има 20 годишни, които са по-зрели и на нейната възраст действат по друг начин, ама това не значи, че е редно да я затрупаме с камъни. Половината станаха психолози, тя чувствала това, ама реално не чувствала това. Знаем приказката за първият камък. Wink

# 1 659
В крайна сметка Сивият Кардинал или по-скоро Сивото човече се оказа Орлин. За един сезон успя да отстреля успешно няколко души, настройвайки цялото общество срещу тях. Той самият го игра жертва през цялото време и спрямо мъжете, когато събуди и моето състрадание, но и спрямо доста по-младо от него момиче. Ако имаше клада, тези хора щяха да горят на кладата, а на него жени, мъже, продуценти, зрители и родители да му бършат сълзите. Такъв студен, манипулативен и отмъстителен човек, брррр изтръпвам. И той като Виктория си има "мило Дневниче, people to kill" само че за разлика от нейната бруталност и открита агресия, той го прави тънко, мазно, безшумно, като ерудиран и възпитан инквизитор. Използва тълпата за оръжие, дори не се налага да си цапа ръцете. Джан изгонен от продукцията, отстреляни двама защото и Габриела си тръгна. Виктор вече е отстрелян, мразен от зрителите, от Дениз и компанията труженички. Дотук трима. Натали и Тихомир са следващите жертви, отново мразени, хулени, разпнати и унижавани от продукция, зрители и участници. Пет жертви на ревящото мило, възпитано и миролюбиво момче на почти 30г. Хитра, много хитра лисица си Орлине. Поемай към политиката, точно затам си, а китарата ще ти служи за камофлаж, както и някоя поредна жена жертва която ще питаш за "дефиницията на думата любов" По-отвратителен персонаж в реалити отдавна не бях гледала, успя напълно да ме заблуди и мен самата.. Колко права излезе Лили за него и Виктория. Беше груба, но права за тях двамата. Натали, голяма грешка че остана да те унижава този жалък насилник. За малко разцъфна покрай Тихомир и сега ще бъдеш сериозно намачкана от камшика на строгия комплексар, пардон господар и озлобената тълпа. Поне да си струваше.. Но така ще се научиш как да избираш правилно

Абсолютно съм съгласна. Спомням си как в началото каза, че най-дългата му връзка е била 1-2 месеца, защото все тръгвал да пътува и т.н.
Не че толкова пътува, колкото бяга. Добре му е при мама и тате, защото там отговорностите са в пъти по-малко, отколкото ако беше във връзка с жена.
Търси по-възрастни жени под предтекст, че са по-зрели, но самият той не е от зрелите. Той иска някой да го обожава, без той да полага каквито и да е усилия и да получава любов, точно като малко дете, получаващо безрезервна любов от майка си.
Най-вероятно родителите му са твърде контролиращи и е израстнал в клетка, с цел кметът да не бъде изложен по някакъв начин. Вярвам, че в момента Орлин има силна емоционална зависимост към тях и отделянето му ще е много трудно. Трябва много работа с терапевт и тотална промяна на мирогледа. Иначе ще си остане завинаги жертва, но само в собствените си очи.
Не мисля че е жертва на контролиращи родители обаче.. По-скоро е разглезен до краен предел и няма достатъчно добра за него принцеса, която да е на нивото му, умна, красива и интелигентна като Мамин Орльо, достатъчно обгрижваща го и любяща. Той е на мама и тати пашата, той е пацифист мечтател, музикант който оценява труда си на милиони, той е high high level, кметския син, който каза че ако се зажени цяла Монтана щяла да празнува 😀 Даа, токова беше самочувствието му в първите епизоди, после разбра че сред мъжете там няма да оцелее и хитро влезе в уютната роля на жертва. Да му се радват на синковеца си, едно егоистично, злобно и жестоко човече, дървен философ

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 14:20 от Catfish

# 1 660
Скрит текст:
Цитат
От любопитство, в какви разходи според теб е редно да участва жената? А ако жената има много по-висока заплата от мъжа, тогава какво правим? Или такава констелация е немислима?
В големи покупки, глезотии за семейството, спестявания... Същественото е, че не се очаква да влага в издръжката, иначе това са пак разходи за семейството. И, разбира се, може да получава повече, важното е неговите да стигат за издръжка.
И аз мисля, че Натали е увлечена по Орлин, но сама не си вярва, а и се страхува от разочарование.
Кристина по-добре да си пие мълчаливо виното.

# 1 661
Имам чувството, че в темата има 1-2 бивши на Орлин, няма да споменавам никнеймове(Илонка се казва, от Перник😂😂😂😂). Аз така не обиждам и хуля Йовица, който ми е реално бивш и го знам в истинския живот😂
ПС. Той със всяка жена се държи като с Фифица, не е защото е най-красива и си мисли, че такава няма да намери. Просто това си му е натюрела, и с Виктория да беше, пак така щеше да я обсебва😊

# 1 662
Разбирам, че не всеки харесва Орлин, но не виждам той с какво се е правил на жертва освен евентуално покрай драмата с Натали, но в този случай  ако не беше показал емоциите си щеше да бъде обявен за студен и безразличен социопат.
Той беше нападнат когато бяха на зеленото училище заради това, че бил либерален, гей и т.н. Джани започна да го нарича лайно, после го удари като отвори кухненското чекмедже (Орлин си замълча). После Джани го наплю с храна. Виктор го нападаше, че бил безхарактерен, едва ли не няма място с обществото и т.н.
Тихомир също се навърташе постоянно около Орлин и Натали, за да бъде около Натали без да му пука за "Орли".
Тихомир, Джани и Виктор сами се изложиха. Каквото сам си направиш никой не може да ти го направи.

# 1 663
Абе, вие сериозно ли?

Джан бил нехаресван заради Орлин? Това въобще не е вярно и е смешно да се пише в женски форум, където всички бяхме възмутени от агресивното му отношение към Габриела. Това с Орлин беше просто очаквана ексалация, при наличието на агресор, все някъде щеше да го избие.

Виктор? Аз не съм видяла някой кой знае колко да се е трогнал какво говори Виктор за Орлин, нито тук, нито в соц.мрежите. Той се закопава със съвсееееееееем различни неща.

Тихомир пък съвсем никой не го коментира в контекста на Триъгълника, всичко се възмутиха за ЖИТОТО му. То от там става ясно колко е ограничен.

А Натали беше ясно, че е въртиопашка от ден 1, няма никаква нужда Орлин да идва да ни го каже, че ние сме слепи.

# 1 664
Обаче Криси още там се хвърля да защитава Виктор. Явно нейните очички също са шарели… 😀

Общи условия

Активация на акаунт