🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 917
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 740
А защо Хени да не получи роза?
Смятам, че Лили имаше повече симпатии към нея, отколкото към Радослав и Пенко ( от които прие роза). И Хени беше класа над болшинството мъже и жени, т.е. от калабълъка.

Защото беше подшушнато. Има си правила, а Тушев обича да ги нарушава както му отърва.
Иначе си бяха точно мач една за друга - злобни и нещастни.

# 1 741
И двамата рязко са я забравили Натали след като са видяли реклама на вибратори с нея...

# 1 742
И двамата рязко са я забравили Натали след като са видяли реклама на вибратори с нея...
Е, ако са с толкова ограничено мислене, не ѝ трябват.

# 1 743
Ще си спестя любителските психоанализи защо този или онзи постъпват така или иначе в конкретни ситуации.
Аз гледам фактите представени ми в момента и избягвам да формирам мнение базирано на плаващи пясъци - като какво е миналото , какви са взимотноотношенията в семействата и пр. на участниците за които не знаем абсолютно нищо.
Затова - за мен Орлин се държа безупречно( или почти - никой не перфектен , нали) в ситуацията в която безмилостните , жадни за кръв и скандали продуценти го вкараха.
Само един пример за тези които твърдят, че не защитил Натали , включително и продуцента дето обяви, че останалите едва ли не  жигосали Натали с Алената буква , те видиш ли не я защитили.

Каква питам и отговор не чакам по-голяма защита на достойнството на една жена, когато на животрептящия , жизненокасаещ Виктор въпрос, как може да се въздържи от секс в ситуацията в банята, какво отговори Орлин?
"Защото знаех , че ще питате и исках да запазя достойнство й" .
Защото понякога се иска повече мъжество да не направиш нещо отколкото да направиш първосигнално каквото те тласка нагона.

Пък жалката Виктория с този коментар , че решението на Натали ще бъде взето на кой луканката му е по-голяма е просто дъно.
Гнусни , хора , гнусно поведение с благословията на гнусни продуценти.

П.П. Бланко докога ще се държи като лехуса с този крак , та Калоян да я разнася като чувал с картофи насам- натам.

# 1 744
  • Варна
Гледам епизода от вчера. Смятам, че Орлин вече й е омръзнал на Натали, а Житомир е интересен и го харесва.

От реакциите на останалите се сафиряса, че навън реакцията ще е страшна. Вътрешната умножена по милион.
Затова лъже, че харесва и има чувства към Орлин.

Ох, голяма хитруша, голяма.

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 20:45 от missNoir

# 1 745
Защото горкият Орлин не може да излъже. Като иска да ѝ пази честта, да не беше влизал в банята.

# 1 746
Виктория се е добрала до роза. Качила е стори и пита феновете, какъв ще бъде изборът ѝ тази вечер.

Ситуацията вътре и извън триъгълника вони зловещо. Светата инквизиция от висотата на своята морална чистота, овъргаля доволно в катран и перушина безнравствената грешница. Добре, че пушат айкоси, ако имаха запалка биха подпалили кладата и изгорили Натали, въртейки я на шиш. Не ми харесва нейното поведение, морал, начин на изразяване, но никой не заслужава злобата и омразата, с която я заклеймяваха. Приключвам и с адвокатстването на Орлин. В банята може и да не я е докоснал, но снощи я изнасили емоционално. Принуди я да му се обясни в любов, а той не ѝ отвърна подобаващо като мъж. Сякаш тя бе някаква нищожна камериерка, влюбила се в господаря на замъка. И той от висотата на положението си прие чувствата ѝ, без да сметне за необходимо да отговори. Мисля, че Тишо има по-искрени чувства към нея! И дори Орлето да е право, като твърди, че иска само секс от нея, поне ще я люби със страст. За него не съм сигурна...
На въпроса за изборите и краят на света, мнооого ме затрудни.
Като първи избор са ми КрасимирЪ и Дениз. Краско е незлоблив тъпчо и ако има варени яйца ще бъде доволен и благоразположен Stuck Out Tongue Winking Eye Дениз е умна, забавна и с чувство за хумор, бихме си допаднали.
Втори избор -ВикторО и Виктория. Първият все пак е милионер, а аз съм меркантилница Joy Виктория съм сигурна, че когато не е обсебена от мъж, може да е много забавна и би била добър приятел.
Трети избор - Съжалявам, но светът ще свърши! Йовчо не бих го докоснала и с пръчка! И външно и вътрешно го определям с една дума - ГНУС! Кристина не е лош човек, но ми е прекалено дървена и статична за моя темперамент. Кафе не бих пила с нея, мисля, че ще е голяма скука, но ако сме на коктейли, допускам, че малко ще се отпусне.

# 1 747
В промото видях, че едно от новите момчета кани Натали на среща и са писали, че ще стане четириъгълник. 😀
Този не знам земеделецът ли беше, май да. Той пък какво си е въобразил не знам, ама все пак и режисьорите не ги разбирам защо вкараха нови, като няма свободни жени за тях.

# 1 748
Догодина всички да влизат най-късно до средата. Даже и по-рано.

# 1 749
Цитат
В банята може и да не я е докоснал, но снощи я изнасили емоционално. Принуди я да му се обясни в любов, а той не ѝ отвърна подобаващо като мъж. Сякаш тя бе някаква нищожна камериерка, влюбила се в господаря на замъка. И той от висотата на положението си прие чувствата ѝ, без да сметне за необходимо да отговори.
Точно! Най-добрият анализ на ситуацията.

# 1 750
Ами то няма проблем да влязат сега, ама поне да има с кой да се „мачнат”. Освен ако идеята не е да развалят съществуващи двойки.
И мен ме подразни, че Орлин не каза, че също е влюбен в нея, а само си изиска обяснение… много странно се държа за влюбен мъж.

# 1 751
Ама как да се развалят двойки, като се усмихнеш на някой, излиза, че е престъпление на века-  нараняваш чувствата на някое мамино злато.

# 1 752
  • Бургас
В промото Натали пак е очудено идиотски опулена. Няма ли да свикне, че когато си що годе прилично изглеждаща е нормално повече народ да поиска да те... се отърка в теб. Нищо чудно и странно...

# 1 753
Не, разбира се. Това беше пълна щуротия с усмивката. Те се чудят за какво да се заяждат с Натали, защото всички жени ѝ завиждат на красотата и на това, че е най-канената на срещи. На Дениз ѝ стана лошо, като разбра, че Викторчо е хвърлял усмивки, а същият не можа да обясни изобщо ситуацията и си мълчеше. Най-после я поставиха на място тази злобарка… много ми е антипатична, мисли се за голямата красавица. Направо падам, като чуя как преди Виктор ѝ се обясняваше „знам, че си красива, известна”… то па една красота, то па една известност.
Натали ги сложи в малкия си джоб, много добре се държа на вечерята, нито обиди, нито си изпусна нервите, страшно самообладание. На мен тя много ми харесва. Доколкото това, че се колебаела, ами та тя е на 21-22години и е в предаване за търсене на любов, а не за даване на пример на младите. Не знам защо всички ѝ четат морал, като не е постъпила изобщо неморално и нечестно.

# 1 754
Интересно кой ще даде роза на Викиту. Тя нали уж само от Житото щеше да приема.

Общи условия

Активация на акаунт