🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 720
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 770
Натали с налудния поглед ще реши кого иска...избийте се за вниманието на нощната танцьорка.

# 1 771
Бравоооо! Тушев, точно на място 👌 Много добре, абсолютно удовлетворена съм 🙂🌹
Физиономията на Виктория и останалите змии ще са безценни като разберат 😀

# 1 772
  • София
Това отново потвърждава теорията ми са режисирано шоу, както при Шермин-Красимир-Киара.

# 1 773
За мен пък това в момента е нелепо

# 1 774
Не знам защо се тримата се усмихват на това. Както е добре известно в един любовен триъгълник единият ъгъл е винаги тъп.

# 1 775
Е, "продукцията" тук удари дъното според мен...пълна простотия и изкривяване на реалността правят с Натали и двамата й ухажори в момента. Стига с тези манипулации...Орлин нищо лошо не направи, даже прекалено много я защитаваше. Двойни стандарти в тези абсолютно не на място намеси...И с Клара беше абсурдно онова подобно вменяване на вина...Но на Краси и Шермин никой не им "морализаторстваше". И като са толкова ангажирани с морала, защо не морализаторстваха и на Габи и Виктория в случая...Абсурдно е. А при Нати има толкова много неща, които показват, че не е искрена в това, което казва.

# 1 776
На мен ми хареса.
Одобрявам тоест.
Което каза...така си беше.

# 1 777
Не знам защо се тримата се усмихват на това. Както е добре известно в един любовен триъгълник единият ъгъл е винаги тъп.

Май Тишо е тъпият ъгъл, ама продукцията го натиска, да изкарат матерЯл.

И какво ви казах одеве за Тушев и намесванията му Simple Smile
Искаме си Ники Николов...

# 1 778
Ще изтискат цялата ситуация до край

# 1 779
Абсурден сценарий.
На едни може да им е позволено да псуват, да бутат, да се чудят, да перат… други не могат
Айде, бЕгай, Тушев.

Красун що не го подложихте на същото, бе???

# 1 780
Еми, вече я разбирам повече Натали...Представям си мъжът, в който уж съм влюбена, да каже че няма да се бие за мен и ще е ок, ако не го избера, ужас. Или лъже, или не му пука особено за нея.

# 1 781
Трябваше Тушев да конфронтира повече Тихомир. Натали също трябваше да бъде конфронтирана повече . Тя много добре знае какво прави, как го прави и защо го прави.
Не, не мисля, че Дениз й завижда. На Натали й стана много приятно, като го чу това. Тя също е злобничка и обиграна.
Иначе нещата които каза на Орлин бяха вярни!

# 1 782
Оффф, Орлине, даде му възможност да ѝ се обясни, защо?! Поне да беше го отвел настрани, да не чува тя. На ухо: Прекаленият светец и Богу не е драг.

# 1 783
  • Stockholm
Ох, че ми е смешно. Нетини вече вървят навсякъде в тройка. Какъв е този абсурдизъм Joy

# 1 784
Влага е налазила Левент.
Къде е Денката?

Общи условия

Активация на акаунт