🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 775
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 860
Ей го предателят Мамин Орльо изведе точно Дениз, която така злобно нападаше Натали.. Кой иска такъв мъж в живота си?! Да излиза на кафе с жените които мразят приятелката му за да чуе тяхната гледна точка 😏 Дениз му подхожда, зряла е според него, той такива харесва 😀

Натали каза, че с Орлин са се хванали на бас дали той ще има смелостта да я покани предвид пререканията му с Виктор…

# 1 861
Гримът на Денис е безупречен.

Ма панделА няма. Не ми е ок без Grinning

Орльо ко прави....сульо!

# 1 862
Орлин отиде за един психо-сеанс с Дениз,

# 1 863
Орлин отиде за един психо-сеанс с Дениз,

Не е сеанс щото психоаналитикът не е безпристрастен. Не е професионално в случая.
Не е сеанс. А чисти клюки.

# 1 864
Ееех, Дениз, сега беше моментът да блеснеш като психолог... а то, заради отношението ти - внушения.

# 1 865
Като психолог, Дениз никак не е лошо да си обогати речника, нали…

# 1 866
  • Stockholm
Гледам всички говорят за завист от жените към Натали.
Не разбирам защо всеки път, когато някой просто не харесва друг(нормално е, различни сме), все се говори за завист? Защо просто не се приеме, че просто даден човек е антипатичен към другия.
Левент ми е тип "батка". Не понадям такова държание.
Не понасям и жени като Шермин и като цяло "напомпените".
Завистлива ли съм?

Просто е по-млада и по- красива от останалите, всички мъже я харесват и затова жените ѝ завиждат. Сякаш не сме виждали подобни ситуации и в живота Joy

# 1 867
Житомир се чувства “безпочвен”…😆😆😆😆😆

# 1 868
Ще бъда откровена до болка - Натали е красавица, Викория е грозна, поне по моите стандарти, а явно и на мъжете. Ето за това никой не иска Виктория. Красивите жени взимат всичко.
Така е, но ако имаше благ характер, и грозна щеше да си намери мъж. Ама при тези обстоятелства, по-добре да си вземе някоя котка.

Според мен всъщност най-истинската двойка ще излязат Габи и Калоян Grinning

# 1 869
Тоя Кристина пък все с това кукуриго...като л@но на главата й.
Мега ретро ми е.

# 1 870
Шок след шок и то не какъв да е , а тотален. 😄

# 1 871
Ако чуя още веднъж "тотаален шок" ще прИпадна!

# 1 872
-Викториьо , не те харесвам, махни се
-Какво искаш да ми кажеш, какво ми намекваш
-Мразя те, противна си ми ,отвратителна
-Ти не можеш да се определиш , говориш завоалирано , с недомлъвки и си оставяш вратички

# 1 873
Не разбирам защо всеки път, когато някой просто не харесва друг(нормално е, различни сме), все се говори за завист? Защо просто не се приеме, че просто даден човек е антипатичен към другия.
Завистлива ли съм?
Това " нехаресване" и неодобрение на романтичните и избори, се е превърнало в открита злоба, постоянни необективни нападки и агресивни подмятания. 'Нехареснването'  е демонстрирано по-прекалено силен емоционален начин, за да го приемем като само такова. При положене, че тя лично с нищо не ги е обидила, нагрубила или провокирала. Плекалени са реакциите и коментарите им.🙂. Споделям за себе си

# 1 874
Завистлива ли съм?

Просто е по-млада и по- красива от останалите, всички мъже я харесват и затова жените ѝ завиждат. Сякаш не сме виждали подобни ситуации и в живота Joy

Ама моля ти се...
Дениз е класи над Натали с визивта си. Няма за какво да ѝ завижда.

Общи условия

Активация на акаунт