🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 665
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 2 070
Проблемът не е, че я е накарал да признае нещо, което тя така или иначе е признала преди това. Проблемът е, че не показа никаква емпатия към нея — човек, когото уж обича. Тя вече беше „паднала на земята“, а вместо да ѝ подаде ръка, той ѝ тегли един ритник, за да я довърши. Не буквално, а словесно — ама си е същото. Ако беше либералният, разбиращ човек без високо его, за какъвто твърди, че е, можеше да я успокои и да проведе сериозен разговор по темата на следващия ден.

# 2 071
  • SF
Точно така ми изглежда Виктория - като кукуригу, което преследва де що има мъже. Още не е пуснала с едната ръка Тихомир, а вече се подсигурява с друг - маймуна на лиана.
Избира по-млади, по модерни момчета от нея, с които шансът й е нулев. Можеше да си построи по-смислено стратегията и да привлече Левент. Той е първичен, не мисли и няма огромен наплив за него. Денката и Тишката са й високи топки, отскокливи. Кукуто няма толкова потенциал за тях.
Но и тя е първична, глупавичка, иска й се веднъж и тя да е с нещо по-хващащо окото и ей на... сега ще трябва и Денис да я отлепва от себе си.
И каквото е куку, ще реши, че Тихомир й скача на бой от ревност.

# 2 072
  • София
Орлин не е накарал Натали да му каже, че е влюбена в него или че го обича, а я накара да каже какво точно изпитва и към кого го изпитва. Точно тези думи използва и точно това искаше. За да знае какво да прави занапред. И в това няма нищо лошо - всеки има право да изиска от другия някакво утечнине, когато е в подобна ситуация. Това, че тя му се обясни в любов си беше нейно решение. Можеше спокойно да му каже "Имам силни чувства към теб, не изпитвам нищо към Тихомир и ти си моя избраник" и до там.

# 2 073
Аз не разбрах защо Орлин не бил станал като питаха кой е влюбен. Много ппиказки издума...но смшсъл в тях не видях. Искал да стана, ама нЕмал желание....????
И той объркан ...време ме трябвало, значи още рещава и избира и той!?!!
Тоест.......не е взел решение. А изисква такова.
Доста се оплете снощи в обясненията си. Тотално.

Първият път го обясни по-разбираемо, че искал като й даде пръстен да й каже, че е влюбен

# 2 074
Честно казано, Виктор според мен наистина искаше да каже на Дениз, че достатъчно я е търпял и вече не издържа, защото най накрая се е убедил, че тя е всичко, което той не би приел и е обобщение на всичко, което противоречи на цялостната му житейска философия. И много правилно си погледна часовника, но... от устата му излезнаха едни фъшливи думички, които той отдавна с трудност изрича.
+1 Аз смятам,че погледът му към часовника означаваше само едно:
"Достатъчно време изгубих с теб!"

# 2 075
  • Пловдив
И веднага се притече на помощ на Габа да я разнася, а тя най-много злоба изсипа върху жената, която "уж" той харесва
Ей го предателят Мамин Орльо изведе точно Дениз, която така злобно нападаше Натали.. Кой иска такъв мъж в живота си?! Да излиза на кафе с жените, които мразят приятелката му, за да чуе тяхната гледна точка 😏 Дениз му подхожда, зряла е според него, той такива харесва 😀 А сега предлагам Натали да покани Виктор, за да чуе неговата гледна точка и да се поплаче на рамото му като Маминият

# 2 076
За мен Дениз е на светлинни години пред Виктор.

# 2 077
  • SF
А само час преди това му го казаха в прав текст: тези жени сипят злоба по Натали от ревност и докато те я нападат грозно, любовниците й мълчат от двете й страни!
Това настаняване на банкетната маса на тримата един до друг си беше по сценарий. Не че Тихомир толкова нямаше къде да седне по-надалече.
Орлин мрънкоти, че не го е помислил така, че не го е усетил така, че бил ядосан, дрън-дрън и после грабва Габи с устата върху брадата, консултира се с Дениз и ей такива неща. Не знам каква услуга ще предложи на Кяра.

# 2 078
Честно казано, Виктор според мен наистина искаше да каже на Дениз, че достатъчно я е търпял и вече не издържа, защото най накрая се е убедил, че тя е всичко, което той не би приел и е обобщение на всичко, което противоречи на цялостната му житейска философия. И много правилно си погледна часовника, но... от устата му излезнаха едни фъшливи думички, които той отдавна с трудност изрича.
+1 Аз смятам,че погледът му към часовника означаваше само едно:
"Достатъчно време изгубих с теб!"

Според мен той погледна няколко пъти към часовника за да е по-убедителен, че ето почти 24 часа не са се целунали с Дениз

# 2 079
Аз пък си мисля, че Виктор си погледна часовника, за да даде знак на Фифица, че има нужда от нов, а тя му е обещала цели пет да му ги удари в челото 😀

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 14:18 от Catfish

# 2 080
Не искам да оправдавам Орлин, но това което тук се пише, че трябвало след масата да заяви чувства и да я утеши и пр. как да стане при положение, че току що го е направила на глупак и току що разбра как  е будила Тихомир по нощите и какви му ги е говорила и как пред всички го нарече човекът отдясно и т.н. Разбира се по-достойно щеше да бъде да си тръгне. Но аз не съм сигурна, че всеки може да реши кога да си ходи, има и продукция и сюжет и пр. И когато отиде в спалнята той не поиска любовни признания, а реално поиска тя да се определи с кого иска да продължава, а не да го прави на глупак. Той беше афектиран , засрамен  не по-малко от нея, как очаквате мъж, когото са направили да изглежда като пълен глупак, баш в тоя момент да си признава чувствата и да я утешава? Спомнете си Джани как реагира за едното нищо. Бил я изнасилил емоционално. Не, постави и директни въпроси на които имаше право след всичко и искаше от нея да се определи. Това, че тя реши да му се обяснява в любов той не го е искал от нея. Ама той не бил изказал чувствата си досега? Да, но не се е задявал с други. Бил е само и единствено с нея и дори искаше да си тръгне с нея. Какво искате от Орлин не мога да разбера. Вярно, че и той допуска грешки ама кой пък не би допуснал особено в подобна ситуация.

# 2 081
Аз се чудя Нати за какво е влязла - не е за любов, те мъжете и налитат като мухи на мед. В реалния живот спокойно може да завърти някой хубав, интелигентен и богат мъж. Явно е вътре само за слава - готова е да прави каквото й каже продуцента и не и пука нито за Орлин, нито за Тишо. Тя държи да седи по-дълго да промотира певческата и актьорска кариера, дето ги няма.

Аз също подкрепя Орлин, тя го направи ва маймуна, нормално е да иска обяснение. Той е толкова спокоен и уравновесен човек и на нето му прекипя.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 14:39 от bonbonka6

# 2 082
Аз Виктория не разбирам защо е влязла .

# 2 083
Много се овъртолиха снощи Нети, Орлин и Тишо...ясно е, че щом ще стоят докрая, всеки епизод ще са дилеми, тотални шокове, за да държат съспеса докрай. В тоя смисъл ми са вече малко по-малко интересни...
Най-искрената реакция снощи ми се видя тази на Денислав, поканен от Виктория на среща. Голямата грешка на Виктория е, че си харесва човек без оглед на това той дали я харесва. Милият човечец, имала глава да пати...
Тишо ми е един от най-неприятните участници, но в случая с Виктория се възхищавам на търпението му и даже оправдавам избухването му в промото, след като това кречетало пак му нареждаше по десет в секунда и на висок тон как се унижавал, потъвал и тн. Много е смешна и жалка Виктория, а се мисли, че тя коли, тя беси във формата. Натали беше искрена, че ѝ е жал за нея...То и на мен ми е жал вече. Явно не е харесвана от мъжете, а толкова ѝ се иска.

# 2 084
На мен не ми е жал , сама си го прави

Общи условия

Активация на акаунт