🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 672
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 2 040
Забелязахте ли ,че когато Виктория извика Денис да му даде роза,този човек почна да премигва през сек. 😆А на срещата как ѝ каза,че му е притеснено,опита се да позамаже,как няма да му е като предната вечер я видя на банкета.Човека го е страх,че ще се залепи за него.Той е нов,а се е усетил,че тази е голямо куку руку.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 12:11 от Морана

# 2 041
  • София
Забелязахте ли ,когато Виктория извика Денис да му даде роза,този човек почна да премигва през сек. 😆А на срещата как ѝ каза,че му е притеснено,опита се да позамаже,как няма да му е като предната вечер я видя на банкета.Човека го е страх,че ще се залепи за него.Той е нов,а се е усетил,че тази е голямо куку руку.

Забелязах го - активираха му се тиковете на човека от нея  Joy

# 2 042
Няма Джани, няма Ани, дъното на сезона, както всеки път, е Тушев. Освен царят на интригата и сеира, вече е и царят на двуличието. Очевидно го гледат като някакъв авторитет там, иначе отдавна някой да го е направил на пет стинки.

# 2 043
На промото Тишо как подскочи на бой към Виктория, чак се стреснах. То вярно, че доста я търпя, ама и той вече взе да си изпуска нервите. Точно такъв мъж не ѝ трябва на Натали, предвид домашното насилие, на което е била свидетел…
Впрочем тя беше споделила как някой мъж в социалните мрежи е написал, че ако майка ѝ се била държала с баща ѝ така, както тя се държи в предаването, то нищо чудно, че бащата ѝ е посегнал. Направо отвратително изказване…

Гадно е и не е адекватно, нито редно, но е факт, че в немалко случаи е реалистичен сценарии. Иначе и за Тихомир как скочи, прикипя му на човека, предполагам, че чисто по човешки го разбирам, тая Виктория е нетърпима, нищо не ѝ е направил, кресна ѝ само отдалеч. Не знам дали непременно означава, че би бил физически агресивен. Иначе ми е безкрайно антипатичен с изказванията и поведението си, но специално във връзка с Виктория има съчувствието и разбирането ми.

Аз съм тотално: НЕ на агресията! Обаче с типажи като Виктория, на място от което не може просто да си тръгнеш, идва момент, в който ти пада пердето. То бива, бива наглост, обиди, заяждания, отнемане на личното пространство и никакъв разумен, вербален начин, с който да спреш това. Тихомир, какъвто и да е, в случая е жертва, а и човешко същество. Онова черното създание, на което той каза 10 пъти, че не харесва, показа, че не желае, пак намила нещо, крещи, обижда - не знам кой би могъл да изтърпи това нещо без да реагира агресивно.

# 2 044
  • SF
Виктория скача грубо в личното пространство на хората. Не разбира от намеци. Действа отчаяно и да, превръща се в лепка. Но отсрещната страна трябва да го допусне това.
Тихомир й позволи да се лепи за него. Не беше груб, а Виктория от намеци нищо не разбира. Тя е буквалист и си очаква директно и много ясно да я режат. Така както тя отряза Левент.
Снощи Денис мъркаше пред нея, не му беше удобно да й каже, че тая работа с нея няма да се получи и ето му роза!

Нито една от приятелките й, които я подкрепяха в булинга срещу Натали, не можа да обясни на Виктория как изглежда отстрани с това натискане на мъжете, които говорят с нея само от притеснение да не я обидят и да не са поредните, които да я отпратят и разплачат.

# 2 045
Тушев много точно разкри ченгеджийския похват на Орлин за изтръгване на самопризнания. Бой, изтезания, тормоз, блъскане в басейн, унижения и после влиза строгото ченге при смачканата жертва с ръцете на Ф и пита "ти сега мене обичаш ли ма?!! Казвай веднага!" И това ако не е изтръгване, здраве му кажи. От него обаче думата обич и любов не чух, той още разследва някакви неща и търси дефиниции

Какво значи "Тушев разкри"? Тушев предизвиква ситуациите - предизвикателствата край басейна, изборът Виктория да задава въпросите, самите въпроси, за които съм сигурна, че участниците са насочвани, защото винаги имат фокус върху конкретна сюжетна линия... Натали беше хвърлена на другарския съд съвсем преднамерено, от Орлин също беше извадено най-лошото заради масираната атака да му отварят очите и да го изкарат заблуден глупак. Съгласна съм, че Тишо е докаран до крайни реакции заради предизвикателната Виктория, но същото важи и за Орлин. Самата Виктория се хващам на бас, че е поощрявана от редакторите да заеме централна роля с това поведение. Защо за нея няма привикване, за да ѝ се скара продуцентът, като е влязал в този сезон в ролята на гласа на господ зад кадър? Защото му е нужна точно такава, а избирателните му намеси са лицемерие.

# 2 046
Скрит текст:
Не мога да разбера Орлин. След като Натали му се е обяснила в любов и се е определила към него, изведнъж е съгласен да върви по свирката на Тушев и да чака дали ще бъде избран. Айде малко достойнство да прояви! Това беше моментът, когато трябваше да постави ребром въпроса на Натали и ако тя пак е в шок и се чуди, да си тръгне. Вместо това привика Тишо да му се обяснява в най-приятелски чувства и му даде възможност косвено да се обясни в любов на Нати, защото и тя слушаше разговора. Съгласна съм с харпиите, че бяха нелепа гледка тримата изправени пред бара и Натали със сакото на Тишо. Даже да има неустойка излизането му, тате с удоволствие ще плати, защо висне още там ми е необяснимо.
Дениз също така тъпо поглади Виктор по козинката, вместо да ползва момента да си излезе с достойнство. Не вярвам, че не вижда за какво става въпрос и че няма бъдеще с него.
Не ми стана ясно защо Вики се почувства простреляна от оставането на тройката.
Направи ми впечатление как Виктор си погледна часовника за кратко преди да приеме розата на Дениз... за мен беше много неуважително това чудене... но може би е емоционално привързан към ролекса си Grinning да му напомня, че за милиони няма закони.

# 2 047
Не можах много да разбера това с поглеждането на часовника, но за момент го интерпретирах като: "Дойде времето да ти откажа роза!". Но той(Виктор) взе, че го изигра като: "Достатъчно време стоях далеч от тебе!".
Ей, всички са на крачка да напуснат Рая, но хич не им се тръгва, бе. Sunglasses
Работата малко стана: Всички искали да отидат в Рая, но на никой не му се умирало, че и тези тук, но с обратен знак - всички са готови да си тръгнат на момента, но тоя момент все не идва. Joy

# 2 048
Виктория скача грубо в личното пространство на хората. Не разбира от намеци. Действа отчаяно и да, превръща се в лепка. Но отсрещната страна трябва да го допусне това.
Тихомир й позволи да се лепи за него. Не беше груб, а Виктория от намеци нищо не разбира. Тя е буквалист и си очаква директно и много ясно да я режат. Така както тя отряза Левент.
Снощи Денис мъркаше пред нея, не му беше удобно да й каже, че тая работа с нея няма да се получи и ето му роза!

Нито една от приятелките й, които я подкрепяха в булинга срещу Натали, не можа да обясни на Виктория как изглежда отстрани с това натискане на мъжете, които говорят с нея само от притеснение да не я обидят и да не са поредните, които да я отпратят и разплачат.

Абсолютно съгласна!
Но не мисля, че в живия живот, някой ще й мърка. Проблемът е, че те са в любовно риалити, особено мъжете са за първи път там и тъй като повечето от тях не са кухи агресори, нямат правилен ход с това нещо. Опитват се някакво възпитание да покажат, няма как да избягаш като оператори те следват с камери и очакват да водиш разговор пред тях. И резултатът след един разговор с Виктория, който са те задължили да проведеш и ти си се държал нормално е равносилен на кофа Ц200 излята върху двама ви и няма отлепяне.

# 2 049
  • SF
Тези бавения на отговор са по сценарий.
И Дениз започна подвеждащо, съобщавайки поради какви причини не дава рози, Нооооо! Такива нямало!!!
И даде розата.
Той пък за съспенс си погледна часовника, за да й каже, че вече цяло денонощие е минало, без целувка и това му тежи.
Подстрекавани са от продукцията да дишат тежко и да държат зрителя в напрежение.

# 2 050
Виктория има много високо (нереално) мнение за себе си, което е причината да се насочва към най-привлекателните мъже наоколо. Тя реално се има за нещо повече от жените там - най-добрата, най-достойната, най-истинската и т.н. След което проектира желанията си върху обекта на интереса ѝ и започва да си фантазира как ѝ дава противоречиви сигнали, малко след това вече смята, че са в някакъв вид отношения. Психопатско е.
Относно Натали - изчаках да минат няколко епизода, за да добия повече впечатления от драмата. Вече смело да кажа, че за мен девойката си е класическа шавр*нт*я. И да - не искаш такова нещо да ти е в къщата (по Калоян). Долна е и в случая проблемът не е, че се колебае, не е че била най-красивата или каквото и да било там, проблемът е, че действа с типичните к*рв*нски похвати - аш не разбрах, аш не видях, аш не знаех, аш не исках, аш съм в шок, аш не искам да нараня никой и т.н. Обяснява се в любов на Орлин, а няколко часа по-късно пак "аш съм в тотален шок! Кой да избера сега". Е, нали избра бе, душо? Не искала да нарани Виктория, не искала да нарани Орлин, после - буди Тихомир в 4 през нощта, за да си говорят, пуска му палави оцъклени погледи, специално му благодари и го кани на срещи, после пак "аш съм в шок, не знам защо се случват тези неща".
Единствено съм съгласна, че мъжете в ситуацията са пълни тъпанари. Трябваше едновременно да я отрежат и да отива да се шокира.

# 2 051
Аз съм с малко по-различно мнение от общото - не смятам, че маската на Орлин се пропука. До сега той живееше в едно блажено неведение с какво точно се обвързва и изведнъж се оказа, че жената до него е несигурна, че все е в шок, все не може да вземе решение и все го мотае с нещо. И има неща, които се забелязват дори и от човек с розови очила - искам пространство, но това пространство не го искам от теб, а от Тихомир. Искам да съм сама, но само без теб, не без Тихомир. Ами който и да е мъж, в един момент ще поиска да му кажат каква е истината, защото е жестоко така да го мотаят. И колкото и да се обяснява тук, че Наталито е млада, заяви се още един в триъгълника и тя веднага - аз какво ще правя, как да говоря с него, това сега не ми трябваше. Ми като имаш нещо в главата си - викаш го това момче и казваш - виж, аз в момента се колебая, но ти не ми харесваш, съжалявам. А не да се тръшка сега, че я затруднили много. Това си е поведение на жена, която не знае какво иска, да не кажа друго. И после Тихомир видиш ли бил много загрижен за нея и предупредил момъка. Ама това не е негова работа, сори. Той пази територия, а не от загриженост към мякащата. Той пък - това към Виктория беше тотално дъно. Няма значение колко те е ядосала една жена - нямаш право да й говориш така.
Не смятам, че Орлин е насилник, той просто имаше желание за повече яснота. А и как би признал човек чувства на някой, който го разиграва. Аз лично не бих, каквото и да става.
Съгласна съм. За себе си това, което виждам е как се изкривяват нещата.. Орлин бил манипулатор и токсичен.. той е най-нормалния там, с по-нормално поведение от това на Натали, което също така може да аргументира за разлика от нея. Тя е готина, сладка е, хубава, но аз пък не разбирам това прекомерно защитаване.. тя не е с риск за живота...

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 12:44 от BobbyDyl

# 2 052
Честно казано, Виктор според мен наистина искаше да каже на Дениз, че достатъчно я е търпял и вече не издържа, защото най накрая се е убедил, че тя е всичко, което той не би приел и е обобщение на всичко, което противоречи на цялостната му житейска философия. И много правилно си погледна часовника, но... от устата му излезнаха едни фъшливи думички, които той отдавна с трудност изрича.

# 2 053
Орлин потвърди,че също е бил несигурен,затова не се е изправял,това още преди драмата с Тихомир.Като се съберат двама несигурни..водевил.
И като цяло смятам,че нито Натали трябваше зорлем да го кара и чака да ѝ казва,че е влюбен,нито той да го очаква от нея.
Какъв е този зор да се признава нещо,което в реалния живот си идва от само себе си като признание,когато са готови партньорите във връзката.Прекарвайте си добре,кефете се на обстановката,кефете се на компанията един на друг,опознавайте се,оставете нещата да се развиват..егати драмата кой първи щял да каже,че е влюбен..на няма и месец "връзка",в шоу.🙄
По принцип и аз съм на това мнение.. но обяснението на Натали поне, както аз го разбрах е, че тя е започнала да изпитва по-силни чувства към Орлин и  Е искала да ги признае, но е предпочитала той да признае първи, за да не се чувства тя глупаво, че например само тя има чувства.

# 2 054

Приятелки Виктория там няма, нито която и да е от останалите харпии. Всичко опира до интереса и сплотяването на база хейт и завист към поредна жертва. Видяхме колко струва "приятелството" между Шафрантин и Джуката, между Дениз и Кристина..
Иначе за останалото съм напълно съгласна.

Общи условия

Активация на акаунт