🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 811
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 2 220
Аз никого вътре не харесвам. Всички са мижитурки.
Още на факта че са влезли вътре, ме изгубиха. Всички.
Един свестен няма.
Ако е с нормални, свестни, умни, разумни, интелигентни и праволинейни хора, които и поради тази причина ще пазят поведение и ще си мерят приказките и постъпките, просто няма да има шоу и ще загубят интереса на зрителите. Трябва си шарения и глупци, за да има скандал, зрелище, рейтинг и най вече шоу, което да събужда интереса. Това е целта.

# 2 221
Близнаците на външен вид са симпатяги, обаче като ги послушах малко в надкаст - особено единият, не знам кой от двамата беше (по-разговорливият) ми поразвалиха мнението. Доста високо самочувствие имат и малко държанието е се едно са над всички, отделно и не блестят със страшен умствен капацитет.

# 2 222
Всички, които намирам за симпатични - не са там, а може и това да е част от причината, с по-дълъг престой - всеки зе закопава по някакъв начин. От жените - Симона, много по-приятна беше в Надкаст отколкото в предаването, защото я видях и слушах по-дълго. От мъжете Стоян Ву,  Лъчезар, близнаците и Денислав най-вече, който се позадържа малко повече от останалите и въпреки това ми беше симпатичен до края.

Всичко останало дъно....

И мазето на дъното - Левент, Радо със стола, Джан Микеле

И дупката под мазето на дъното - Виктория

# 2 223
Коя е Бижу?

# 2 224
Габриела на Джан Микеле. Работи в бижутерски магазин.

# 2 225
Близнаците на външен вид са симпатяги, обаче като ги послушах малко в надкаст - особено единият, не знам кой от двамата беше (по-разговорливият) ми поразвалиха мнението. Доста високо самочувствие имат и малко държанието е се едно са над всички, отделно и не блестят със страшен умствен капацитет.
Ох, мислех че съм единствената която долавя това.

# 2 226
Ох, мислех че съм единствената която долавя това.
А не си. Аз още като гледах участието на единя от близнаците в ПО по БТВ и установих, че ама хич даже не му се получава говореното и расъжденията. Иначе да, доста по-обрани са, възпитани и приятни в сравнение с повечето останали участници.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 16:36 от Fatalina

# 2 227
На мен ми липсва структура в това предаване. Трябваше всяка седмица да гонят поне двама и да влизат трима. Ама като влизат, да ги омешват — примерно двама мъже и една жена или две жени и един мъж, за да има малко повече динамика. И по подобие на Perfect Match трябва задължително да разбиват двойки и да ги пращат на срещи с новите. Дори елементът на стратегия в Perfect Match на мен ми харесва.

# 2 228
  • SF
Как стана така, че Калоян беше на банкета Страшния съд, а на следващата вечер вече се беше телепортирал на сватбата на брат си?

# 2 229
Цялостният начин, по който се структурира и води предаването, ни най-малко не предполага заглавието му. Все едно да рекламираш бутик, а вътре да е шир потреба. Повече му отива "Свалки и скандали". Съгласна съм и с тези, според които Караянева не става за водещ, ама въобще! Красотата й е спорна за мен, но със сигурност повече става за фотомодел, твърде статична, суха и обрана за водеща. Нула присъствие, харизма и импровизация.

# 2 230
Не са в един и същи ден. Розите са на следващия ден, май. То не е далече — за няколко часа си в България. .Но не разбирам защо участник може да излиза от предаването и после да се връща — би трябвало да не е позволено.

# 2 231
Не би трябвало, така е, но те Шермин завърнаха, да продължи със скандалите, че Калоян ли няма, след като и за него са спретнали роля в която да влезе с оглед задаващата се режисирана буря и поредния гръм в Рая.

# 2 232
На Шермин и Виктория всички дрехи, обувки и чанти са им реплика. Знам откъде ги взимат.
Шермин не е с гадже, а с клиент по последните сторита. Лондон и Дюбай са меката на ескортите.

# 2 233
Някой има ли представа къде е била сватбата на брата на Калоян?
Наистина доста бързо се върна, особено ако сватбата не е била в София, да не би да е била някъде в Гърция?

# 2 234
В тредс има пост , че Калоян и Кристина били приятели с привилегии.

Нямам идея до колко е достоверен източника.

Общи условия

Активация на акаунт