Поръчка за изработка на пвц дограма

• 80
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте,

Някой може ли да ми каже какво е важно при поръчка на дограма? Трябва ли например задължително да се даде на възложителя договор за изработка?

Покрай ремонта на апартамента ми поръчах дограми от две различни фирми досега. И двете фирми ми дадоха договор при поръчката и заплащането на капарото.

Сега сменям трети прозорец и намерих друга фирма, която предлага добра цена за българска дограма, но при поръчката ми беше дадена сама фактура за капарото/аванс. Беше ми обяснено, че договор и гаранция ще ми бъде даден в деня на монтажа!!! Имам ли основания за притеснение в случая? В един договор обикновено е посочен срока за изработка а така без договор може и след месец/два да ми го монтират.

# 1
Плати им в деня на монтажа.
И не си купувай българска дограма. Дограмата е инвестиция за по-продължително време, струва си и повече пари да дадеш, но да ти е качествена.

# 2
Плати им в деня на монтажа.
И не си купувай българска дограма. Дограмата е инвестиция за по-продължително време, струва си и повече пари да дадеш, но да ти е качествена.
Ами дал съм капаро, но проблема е че нямам договор за изработка, което ме притеснява. По принцип не ми е проблем да дам повече за дограма, но да съм сигурен, че ще е по добра. В едната стая ми сложиха Трокал а в другата Профилинк. Не виждам кой знае каква разлика като изключим обкова. Профилинкът е с турски обков от който не съм впечатлен. Пластмасата на Трокала изглежда по мека и предполагам е от рециклирана пластмаса. Стъклата на Трокала бяха омазани с това черното, което се използва за запечатване. Аз съм от Плевен и тук според мен е трудно с дограмата. Има доста измекярски фирмички. Това, че дограма се води за немска нищо не означава, защото може да е сглобена в някой гараж.

Общи условия

Активация на акаунт