Отговори
# 105
Здравейте Kissing Heart
Гледам, не му вярват особено на Мерт из мрежите, взеха на майтап вече поведението му Grinning
Пишат, че и на излизане от дома на приятелката си в Лондон да го питат за Афра, пак щял да се смее сладко и срамежливо Grinning

Тази съжалява момичетата с него и с право. Преживяват нещо, но човекът не признава Grinning

И нещо по-приятно, зад кадър на Пера са пуснали пак Heart Eyes

# 106
Есра Шенгюналп, която ще е сестра на нашата адвокатка, е качила две снимки с новия си образ за сериала, подстригала е косата си

Афито я харесала Heart

Дано ни пусне снимки от рд партито Heart Eyes

# 107
Цитат
Гледам, не му вярват особено на Мерт из мрежите, взеха на майтап вече поведението му
Това поведени и за майтап не става, направо си е за подбив. Трябва му бърза смяна на мениджъра, ако въобще това, което виждаме, е режисирано.
Да се среща само с жени, с които има договорни отношения е също толкова смехотворно като да се среща с жени, за които после твърди, че не се среща. Шизофренията е пълна, съзряването далечно.
Скрит текст:
В последно време се отбивам да чета в темата за Мерт, защото стилът на писане на една от дамите там силно ме очарова. Днес бях особено изкушена да я цитирам в нашата тема. Макар че е от феновете на Мерт, винаги пише с необходимата критичност и не се отдава на фантазии. Също така не симпатизира никак на Афра (всеки има право на това), но досега не съм прочела някаква гадост, за разлика от тези, които уж много я харесват.
От друга старна, двете дами, заради които четях идентичната на нашата тема, вече не пишат, а го правеха с особен чар.  Дано "ABI" ги изкуши да се върнат.

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 19:46 от Fi79

# 108
https://www.instagram.com/reel/DRlNYN7CN5x/?igsh=MTU5dTNhOXEzNmJ5ZA==

Хората се забавляват на концерта,дори Ясир гледа...нашия зяпа нейде,набелязва нова газела,явно..чак се надига да бъде забелязан..
Ами скучно му е,не е бар все пак..ама нали трябва да се срещне с журналиста..
търпи,де ще иде..

# 109

Хората се забавляват на концерта,дори Ясир гледа...нашия зяпа нейде,набелязва нова газела,явно..чак се надига да бъде забелязан..
търпи,де ще иде..
Миленка, този дето се надига е Ясир, Мерт е със шапката. Този път трябва да му признаем, че кротува. 😎

# 110

търпи,де ще иде..
Миленка, този дето се надига е Ясир, Мерт е със шапката. Този път трябва да му признаем, че кротува. 😎

Еми нали си е нарочен чапкън(което сам си го постигна),изобщо не се загледах Grinning
Ама то,дали Ясир или нашия...няма значение...от двамата,един да направиш,акъла пак ще е толкова...тийнейджърска му работа.

Онур писал статия отново.
Нищо вярно няма,ни Акяка,Селин и всите мадами са постановки.
Любовта е на макс...помолени били от Шнура,да се правят на разделени Grinning
Сигурно има вярващи..

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 23:00 от Милена Тодорова 756835

# 111
Гюнайдън, къзлар Kissing Heart

Бирсен е пуснала статия нощес, пак сме я проспали Grinning

Продуцентските компании подготвят 12 нови сериала за 2026 г.
Докато някои амбициозни сериали приключват един по един, а други са все още на прага на края си, продуцентите подготвят поредица от нови проекти за новата година.
Този сезон панелът за измерване на телевизионната аудитория на Television Viewing Research Inc. актуализира данните си за размера на телевизизонната вселена. Обхватът на панела беше разширен до 81 провинции, с което размерът на вселената достигна 79 034 000. Това подчертава цялостната оценка на публиката. Докато някои амбициозни сериали приключват един по един, а други са все още на прага на края си, продуцентите подготвят поредица от нови проекти за новата година. Кои от тези проекти ще бъдат заснети и кои ще бъдат пренесени в новия сезон, ще бъде обявено през следващите седмици. Тези сериали са следните:

1- ÖMÜR USTA: Нургюл Йешилчай ще участва в сериала на Ay Yapım, който ще се излъчва по NOW. Режисьор Хилал Сарал, сценарист Чаала Къзълелма…

2- ÜLKER ABLA: Гонджа Вуслатери и Олгун Шимшек са споменати в поредицата на Gold Film, която ще бъде излъчена по NOW. Режисьорът Омур Атай и сценаристът Серай Шахинер...

3- LİLİYAR: Продължават преговори за главните актьори в сериала на Baba Yapım на ATV. Режисьорът Али Балджъ и сценаристът Хасан Бурак Каяджъ...

4- HAYATIN BENİM: В момента се водят преговори за главните актьори в сериала на O3 Medya, който преговаря с ATV. Режисьорът Яхя Саманджи и сценаристът Пелин Карамехметоглу...

5- SERSERİ AŞIKLAR: Екин Коч и Илайда Алишан са споменати в сериала на ATV от NGM. Режисьорът Серкан Биринджи и сценаристът Гюл Абус Семерджи...

6- HAYSİYET: Главните актьори за сериала на Süreç Film на Kanal D все още не са обявени. Режисьор Джем Акьолдаш, сценарист Мустафа Бечит...

7- YERALTI: Поредицата на Medyapım на NOW обединява Дениз Джан Акташ, Деврим Йозкан и Ураз Кайгълароглу. Режисьор Мурат Йозтюрк, сценарист Рачи Шашмаз и Берна Аруз...

8- DOC: Сериалът на Dass Yapım за NOW,  в главните роли Ибрахим Челиккол и Съла Тюркоглу. Режисьор Кетче, сценарист Пънар Букут и Онур Коралп...

9- КОДОВО ИМЕ AĞLA SEVDAM: Сериалът на OGM Pictures, чийто канал все още не е обявен, е с участието на Мерт Рамазан Демир. Сценаристът Айбюке Ертюрк и нейният екип... Зейнеп Гюнай преговаря за режисьор.

10- KARAKUYU: Поредицата на OGM Pictures все още не е обявена. Режисьор Мурат Сарачоглу, сценарист Дениз Акчай...

Оставих в статията ооригиналните имена на сериалите.
Сериалът на Мердо с кодово име Юсуф е станал с кодово име Плачи, моя любов. Водят преговори със Зейнеп Гюнай за режисьор. Говорят, че ще е легендарна любовна история Blush

# 112
Привет  Heart

Името на режисьорката на проекта на Мерт е хубава новина.Чакаме да видим и това на партньорката .Ще го уморят от любов това момче,с къса или дълга коса.
Предстои празник,дано видим Афи .

# 113
Добро утро ☕️
Ще го уморят и от рев 🤣. Юсуф звучеше загадъчно, можеше и да е мистичен сценарий примерно, нещо духовно. Ама с това заглавие: Плачи, моя любов, не остана много чудене. Любов и рев.

# 114
  • София
Добро утро, дами,

Мерт е много добър в тази част. На мен би ми се искало да го видя и в друго амплоа, дай Боже да е скоро...

Чакаме фойерверки за рождения ден на Афра:smiles:

Хубав ден ви желая и разбира се, хубави новини, стига с тези ПР акции!

# 115
Забравих да кажа, зеления фон снощи написа, че фрагманът на ABI идва. Надявам се понеделник-вторник наистина да го видим Heart Eyes

2017

Всъщност не е написала, че е на ABI фрагмана, аз така си го ундурдисах Grinning

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 09:41 от Еванджелин

# 116
Пак ли старият Мерт на нов глас? Все едно и също! Дотам ли ще виждаме таланта му? Няма ли малко да излезе от своето амплоа? Наистина ми се искаше да разшири диапазона си, но...
 Заглавието не оставя място за въображение. При "ABI" поне имаме някаква загадачност, чуденка любовни ли ще са отношенията между героите на Афра и Кенан, ако са любовни, докъде ще се простират, шок от възрастовата граница, а тук... едно голямо НИЩО. Много любов, много сълзи и много драма. Някои, разбира се, това ги устройва напълно и критичността им ще е сведена до под нулата, а ми се искаше да са поне наполовина толкова критични, колкото са към "ABI".
Афишът на "ABI" не се хареса, че бил дело на ИИ, но всяко дело на ИИ, в което имаме шипване на Афра и Мерт буди особено умиление. Нямам нищо против негативното приемане на афиша, но като единствен довод за това да се изтъква, че е сътворен от ИИ е смешно. Аргуменните са много важни, когато заемаш позиция, независимо каква е тя.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 10:47 от Fi79

# 117
Здравейте Hug

Фи, за позицията Hands Clap

И аз чакам най-много Пера Heart Eyes

Малко архиви

# 118
Очаквам нова корица за списание, сега с началото на ABI Heart Eyes

Фи, с цялото ми сърце, знаеш Kissing Heart

Ааа на мен афишът на ABI много ми хареса, писала съм. Освен това смятам, че Афра и Кенан визуално са напълно съвместими и двойката наистина буди любопитство с историята си Heart Eyes

# 119
Тюлинчето Heart Eyes

И по времето на Çıplak Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт