Отговори
# 90

След всеки гаф,идва културно събитие..

Момъкът е Ясир.

# 91
Добавям към горните въпроси и моя - кой е момъкът с него.
Кате, момъкът като да е Ясир, добрият приятел. И е без шал, ще изстине!🤣

# 92
https://www.instagram.com/reel/DRkvosGgDA9/?igsh=MWdoaTNvNXZ2Ynd1Zg==

Привет, момичета🫶🏻
Питат го за Афи…Какво казва?…Приятели ли са?

# 93
  • София
Привет, момичета,

Дежа вю.

Нямам какво друго да добавя:laughing:

# 94

Казва,че няма връзка,сам е...най накрая

https://www.instagram.com/reel/DRk6R3JjAsq/?igsh=MWZ2em5mc2h0MXM0cA==
Целия репортаж..

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 01:20 от Милена Тодорова 756835

# 95
Добро утро Kissing Heart

Мердо нищо ново не каза, обичайното Oyle bir şey yok Blush
Най-интересно е началото на интервюто. Там Мерт пита репортера, с теб не снимахме ли интервю? Репортера се хили и вика: Снимахме, но го изтрихме, хвърлихме го. Какво интервю са снимали и кога?

И понеже мнението на Сема е важно за някои, да сложа последния й пост

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 08:41 от Еванджелин

# 96
  • София
Гюнайдън, къзлар,

Еве, другото онтересно е плахия и много тих отговор, който Мерт даде на въпроса за Афра - ойле бир шей йок и след това обичайните целувки:satisfied:

Хубав ден и чакаме Афра с каквото и да е!

# 97
Мнението на Сема е важно, само ако отговаря на нагласите им. В случая не мисля, че ще я оценят.
А патронът явно пак ще го играе ни лук ял, ни лук мирисал. Поне не отрече, че е бил там, а само "няма нищо такова". Лъжливото овчарче един ден ще казва истината, но тогава няма да има кой да му повярва. Сега още му се ловят на лъжите.

# 98
Привет,дами Heart

Аз пак отново казвам-дано Мерт по-скоро дойде на себе си.Това лашкане между инфантилност и тийнейджърство в поведението му от май насам ме кара да се питам случи ли се нещо с това момче или си е бил такъв, но не сме забелязали.Дори и да е лошо предпочитам първото,поне има шанс да се осъзнае.И не става въпрос за начина му на забавление, а за отношението му и отказ да поема отговорност за него.Снощното представление беше забавно,горките, с Ясир умряха от скука,за да може Мерт да отрича настоятелно очевидното,за пореден път.Баре се престраши да отговори,макар и много тихо и плахо на въпроса за Афра и да заяви ,че е сам.Колко е сам е отделен въпрос ,но и не е важно, поне го заяви.Пак казвам,надявам се да дойде на себе си.

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 10:18 от Sikorski

# 99
Е, той обича да играе, играе от детството си без ПР-аджии по собствени думи. Само че ... все повече се набива на очи въпросът ЗАЩО играе. За да стои в десятката на артисти, за които се говори?Може, ама говоренето вече става досадно...

# 100
Интервю , което не ни казва нищо ново. На въпроса за приятелството с Афра , тактично пак замълча.  Или си приятел с някого  или не.  Още малко и ще повярвам ,че той не знае приятели ли са  или не.  Просто това мълчание го устройва.  Надявам се поне това да са си запазили , въпреки че трудно една любов се трансформира в приятелство.

Скрит текст:
“Искаш с теб да останем добри познати?
Как да разбирам това?
Длани, които до болка се стапяха сляти –
да се здрависват едва?

Погледи, дето до дъно се пиеха жадни –
лесно да се поздравят?
Устни, които се пареха безпощадни -
дружески да си мълвят?

Не, ние не можем да бъдем добри познати.
Няма среда в любовта.
Бяхме най-близки… Затуй отсега нататък
Ще сме най-чужди в света.”

Блага Димитрова

Аз си чакам  фраг . Звездите ми го говорят , че това може да е в понеделник. Ха дано !
Другото вече не е толкова интересно. Миналото трябва да си остане там , където му е мястото.

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 10:27 от Kami_J

# 101
Афито скромно се отбелязва с активност в инстаграм Heart

Котката стана хит вчера, че копие на Ибрахим Татлъсес Grinning

Последва тази страница с комедийни видеа

И лайк за Сезин Heart Eyes

# 102
Да, Блага Димитрова много добре го е описала. Любовта по своята природа сякаш изключва приятелството, а в нашия случай можем да приемем, че липсата на приятелство сега е сигурен симптом за любов някога или поне за нещо повече от приятелство тогава.

Нявга в твойта каравана
бях за тебе гост мечтан
Чакаше ти на дивана
мойта супа във буркан

От тази моя супа вряла
роди се дружба между нас
Отдавна тя е прекипяла
Царува помежду ни мраз

Във твойта каравана днеска
без супа как я караш ти? 
Нашта дружба кой оплеска
със думите " bitti gitti"?

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 12:45 от Милна

# 103
Милна 😀😍 Винаги ме усмихваш, благодаря за споделения талант!
Мраз се римува с праз 🤣. Ами голям праз му е на Мердо, така изглежда. Иначе относно поведението му от май насам, както сподели и Сикорски, се чудиш тийн ли се крие или дечко. Това е защото един мъж, за да е мъж и да се държи като такъв, му трябва истинска жена. Иначе е нещо между тийн и дете. Getti bitti, и гледаме Рамо 2.

# 104
“Да, Блага Димитров много добре го е описала. Любовта по своята природа сякаш изключва приятелството, а в нашия случай можем да приемем, че липсата на приятелство сега е сигурен симптом за любов някога или поне за нещо повече от приятелство тогава.”

Милна, толкова точно си го написала ✌🏻

Следва продължение….
Животът е най-интересния сериал..

Общи условия

Активация на акаунт