Отговори
# 195
Красавица Heart Eyes

# 196
# 197
Страхотна е Афи 😍
I will survive- случаен ли е този избор на песен? 🎂

# 198
Страхотна е Афи 😍
I will survive- случаен ли е този избор на песен? 🎂
Нинка,никак даже,много неща не са случайни, който разбрал, разбрал.За останалите има аксесоари ........в розово.

# 199
От Башак Гюнешберк Heart Eyes

Този от агенцията й, забравих му името ...Деведжи хахаха

И бандата Heart Eyes

# 200
# 201
Красивото ни момиче - щастливо , усмихнато , с любими хора , свети  ,  какво по-хубаво от това.
Радвам се да я видя такава.
Хайде сега  една красива  изпепеляваща любов да ѝ  се случи , а ние ще я подкрепяме в изборите  ѝ.

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 23:00 от Kami_J

# 202
Ками, как няма да я подкрепим, винаги Heart Eyes

https://x.com/2_sayfaofficial/status/1995958392972857539

Афра казва, че сега е съсредоточена върху кариерата си, няма какво друго да каже. За пожелания... Каквото има да стане, ще стане /в този смисъл нещо каза/. Вероятно са й пожелали нещо и отговаря. Казва, че гледала Това море ще прелее. Много успешно вървял, всички харесвала много. Питат я дали има носталгия/копнеж/ по Ялъ чапкънъ.
"Може ли да няма? Разбира се, винаги има носталгия/копнеж/ по толкова успешна работа. Винаги. "

И тортичка за Афи от репортерите, както всяка година Heart

# 203
Щастието в една снимка!

Обичана, ценена и важна за приятелите си е Афра! Все такава да я виждаме!
Днес най- много ми хареса пожеланието на Хакан:
"Има само няколко човека, които правят този живот поносим, ​​а ти си една от тях, скъпа приятелко. Честит рожден ден, @afrasaracoglu"
Няма нищо по- ценно от това да придаваш смисъл на живота дори и само на един човек. Афито явно го прави!

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 23:20 от Fi79

# 204
Честит Рожден Ден, Афра!
Нека винаги да блестиш!🧿🍀❤

# 205
  • София
Добро утро, дами!

Тази сутрин изпреварих Евето Smile

Афра има ново излъчване и в това си излъчване е неотразима и прелестна по нов начин.
Отношението към нея от приятелите й е страхотно, невероятно е да имаш такива приятели, които те подкрепят с цялото си сърце и с всичките си действия.
Браво, Афра, ти си достойна за всички тях, за всички нас. Невероятна си!
Ние те подкрепяме с всичко, с което можем.

Нямам никакви притеснения относно бъдещето на Афра и в професионален, и в личен план - то ще бъде блестящо!

Хубав ден, ханъмлар!

# 206
Добро утро, дами Kissing Heart Да имате хубав и спокоен ден Hug
Върбанова Heart

Цялото интервю на Афито от снощи:

Ж: Честит рожден ден!
А: Благодаря ви, много сте мили.
Ж: Няма защо. Пожелавам ви красиви години, госпожо.
А: Благодаря ви.
Ж: Госпожо, какво си пожелахте?
А: Тази година наистина беше много приятна за мен. Осъществихме много успешен проект за Disney+ и съм много доволна от него. Беше наистина проект от сърцето ми. Надявам се, че ще ми се отплати през новата година. Освен това съм спокойна, щастлива съм... Както знаете, този сезон ще започнем ново начинание с ATV.
Ж: Госпожо, за това също се говори много, както винаги... И така, ще има ли филм?
А: В момента нямам такъв план, но защо не...
Ж: Постъпват много въпроси относно филм. Специално ни помолиха да ви попитаме дали ще се случи или не, особено вашите фенове. Няма друга публика като вашата… Те винаги са…
А: Много благодаря, те са уникални.
Ж: Известна сте по целия свят, превъзхождайки много от вашите колеги артисти и актьори. Какво е чувството?
А: О…
Ж: Да, наистина…
А: Наистина ви благодаря. Да получа признание за работата си, наистина е много приятно чувство. Благодарна съм, че ги имам и за тяхната подкрепа. Винаги усещам подкрепата им, добре, че ги има.
Ж: Какъв подарък ви направи майка ви?
А: Подари ми красив пуловер. Има панделка отзад като тази — много красива.
Ж: Подготвили сте се прекрасно за вечерта.
А:  Много ви благодаря.
Ж: Феновете имат въпрос, да го зададем. Пожела ли си връзка, или…
А: Сега съм фокусирана върху кариерата си и няма какво повече да кажа. Не знам дали тези желания ще се сбъднат. Ако нещо е писано да се случи, то ще се случи. Да видим. Не знам.
Ж: Госпожо, следите ли в момента някакви сериали?
А: Да, следя „Tова море ще прелее“. Развива се доста успешно и всички много ми харесват.
Ж: Ялъ Чапкънъ също беше признат по целия свят. Беше успешен, но има ли чувство на копнеж/носталгия/ по него?
А: Може ли да няма? Разбира се, винаги има копнеж/носталгия/ по такъв успешен проект.
Ж: Много добре, благодаря ви много.

Много ми хареса отговора за Пера, че е бил проект от сърце и чака новата година, за да види как ще й се отплати Heart

# 207
Здравейте Hug

Прекрасна, прекрасна Афра Heart

2 sayfa се скъса снощи да пуска публикации за Афрош Heart Eyes

Знаят какво искат да гледат хората Grinning

# 208
Добро утро ☕️
Нашето силно и красиво момиче с хубавите си приятелки! Нямаше нужда от журнаря отново на личния повод на Афра, жал ми става за момичето, какво пък толкова да я питат, а тя какво пък толкова ще им каже? Всичко развалят с въпроси. Преди два дни имаше интервю, ама ...

# 209
Еве, благодаря за превода на интервюто. Flowers Rose
Моето впечатление от него - май за пръв път гледайки го и четейки, направих аналогия на това интервю с интервюта на утвърдени звезди в турското дизи. Фокус върху рабатата й с конкретни въпроси, уважение към личния й живот и конкретното събитие, спокойна атмосфера. Без дебнене, провокации и интриги. А това, че гледа "Това море ще прелее" - ами това в момента е най-рейтинговият проект, с най-много публика. Измества даже и "Далечен град". Ама бил проект на Шнура, ми браво на Шнура, че е напипал важни теми (като отмъщението, например), които вълнуват комшиите. И не само. Освен това и кастът му е безгрешен досега. Да уважаваш и похвалиш работата на колегите си е най-възпитаното и добро нещо за един актьор. Ама няма клюки за Мерт, ами браво! Blush
ПП И аз чакам "Пера" с най-голям интерес. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт