Отговори
# 210
Кате Hands Thumbsup
Гледам, специалистите по пиара пак са се изказали. Партито на Афра за рождения ден е цирк, а чекненето в Акяка беше много сладко. Бягството от заведението не е цирк, разбира се. Репортажа ойле бир шей йок хич не е цирк също. Но щом е платено репортажа с бягството да изчезне, започваме да изпадаме в умиление по неадекватното хилене и да припадаме по иконата на стила Grinning

Това е цирк, гордостта и любовта на една майка Head Band

Интервюто на Афрош много ми хареса.
Видях човек, който е самоосъзнат, уверен, отговаря на всичко подходящо, учтиво и скромно, и уважава миналото и бъдещето.
Освен това, заключенията на всеки са това, което иска да види.
И Афра наистина гледа сериала. Вчера беше коментирала нещо с типичните трабзонски подвиквания от сериала и я майтапеха, че трябва да снима такъв сериал. Нурмагазин май беше коментирала. Но, за всезнаещите, Афра принудително рекламира хахаха. Къде да върна поръчката?

# 211
Привет Heart

Еве,подкрепям всичко,което си написала. Hands ClapАфи за втори път показа как се приключва уважително една връзка. Въпрос на ценности.Нека предстоят още много поводи за гордост и радост за Лютфие.Отгледала е забележително дете.Има една приказка,с какъвто се събереш,такъв ставаш. Жалко ,че патрона не прихвана някои неща от нея,нямаше да му навредят.

# 212
  • София
Дами,

Не мога да не се присъединя към коментарите на Евето и Сикорски относно непрекъснатите сравнения между Афра и Мерт.
Аз не съм наясно защо все още се продължава внушението за това, че са двойка и всичко, което виждаме като репортажи всякакви е ПР? На всички е ясно, че се разделиха след "спокойното" празнуване на РД на Мерт, когато го хванаха (напоследък се случва често) репортерите в 4 сутринта с неговата мениджърка Мирай Кая да се "прибират" в жилището му в Джихангир. След това започнаха ПР акциите...моля ви, кой вярва на тези писания?
И колко пъти трябва да го "хващат" Мерт с различни девойки и той да отрича очевидни факти? Срам за него, че поставя жените, с които е бил в близки отношения дни и месеци в такива ситуации. Не подхожда нито на положението му, нито на известността му, на нищо не му подхожда.
И изведнаж Афра се оказа в позицията на играеща ПР роля, празнувайки рождения си ден - защо е в същото заведение, където пак хванаха Мерт, доста почерпен, излизайки от него, защо е с роклята отпреди незнам си колко години, защо прави реклама на сериал на Онур и прочие подобни нелепости.

Моля, правете си ПР на Мерт, хвалете го колкото искате, но оставете Афра без негативните си коментари. Не е достойно това, което пишете.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 13:03 от jvarbanova

# 213
Здравейте, дами!
Доколкото разбирам, Шнура казва на Афра и каква паста за зъби да си купува. Joy
Ах, пустият му PR на пумпали ни направи значи.
Ще синтезирам няколко противоречия от коментарите на разбиращите от PR.
1. Шнура е некадърник, че така опропасти "Рибарче", но Шнура заслужава Оскар за "Изоставеният човек" (продължават да се леят дитирамби за филма и екипа, сътворил това чудо).
2. Шнура вече си има други златни кокошки (тук се визират актьорите от "Морето") и не се вълнува от Афра и Мерт, но в същото време Шнура дирижира целия живот на Афра и Мерт, включително нощните клубове, които да посещават (това най- вече).
3. Шнура вече е вперил взор към Острова и зад Океана (има се предвид Лондон и Лос Анджелис) и хич не му пука за какво си дава парите в собствената си страна, но... всички, които зависят от него по някакъв начин, включително и Афра, трябва да правят реклама на неговите продукции.
Сега, защо баш на "Морето" Афра трябва да прави реклама за мен е неясно, понеже с нея или без нея това си е сериал с много висок рейтинг. По- логично е да я беше впрегнал да рекламира "Сърцебиене", за да го спасят от ранен финал, но... май  имам някакъв проблем с логиката.
P.S. Ще направя разбор и на интервюто, но сега имам доста задачки.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 13:51 от Fi79

# 214
Fi, имах една приятелка, която за такива случаи казваше: "То което си е, то не може!" Sweat Smile

# 215
Сладурани Heart Eyes

# 216
Не си падам по конспирациите  и ПР-ите , но не отричам , че е много забавно да ги четеш.
Когато Мерт дава интервю , чакаме с нетърпение. Когато Афра дава интервю - излишно е , давала е скоро , само преди 2 дни.  Това , че е весела и усмихната - не може да бъде , има нещо скрито ,  очите ѝ са тъжни. Не може Мерт да не е там и тя да празнува.  Правела ПР на Морето - тя просто  не може да гледа други дизита освен нейното и не трябва да има  лично мнение / сигурно Онур я е принудил/.
Част от фандома яко е затънал във фантазиите си. Какво толкова не е ясно - отдавна не са заедно и Мерт вече не е фактор в живота на Афра , както и тя в неговия.
Ама не , продължаваме с новите колажи , които вече са неуместни. И двамата казаха в прав текст , че са сами , но някои хора знаят по-добре от тях , че не е така.

Е , не е ли забавно ?!

Хайде да дават повече инфо от ABI , че съвсем ще превъртим играта.

# 217
# 218
# 219
Чета и се чудя, кога ще се появят нови будали, които да заслужават фенската "любов", до степен да се гледа под лупа храната между зъбите им дори. "Любов"= мания. И да оставят на мира Афра и Мерт.
Смятам, че има много други  успешни актьори, певци и артисти, но такова детайлно преследване никога не съм виждала, може и да има, не знам. Къванч, Енгин, Берен Саат те така ли станаха известни? С клюки и ровене по личния им живот? Статии се пишат, тв предавания се правят с часове за нашите, Х - пълни с клюки от личния им живот,  Или станаха успешни с добре свършена работа? Разсъждения разни ...

# 220
Хелоу, дами Kissing Heart

Ефектът Афра Сарачоглу Heart Eyes

И лайкове от стари и нови колеги на публикацията й за РД Heart Eyes

Някой ден... 777 Nature Sparkles

# 221
Здравейте Blush

Йешим с Лютфие и Еге Heart Eyes

И патрончето с Баран Heart Eyes

# 222
Афра и звездите-партньори от турската дизи индустрия. Единият все още на плакат само, чакаме да ги видим в Аби.

# 223
Heart

От Несрин, майката на Неслишахчето Heart Eyes

Нинка, дано да ги видим и с Кенан скоро. Разправят, че Кенан не е харесал заснетия епизод и всичко отишло в коша. Бирадър мирадър са се обидили, разбира се, и се оттеглили под предлог международни проекти. Оня пък напусналия сценарист не позволил да се използва написаното от него и преработват и сценария. Някакъв писател и сценарист беше лайкнал поста на Афра,  разправят, че е ново подкрепление на сценаристите. Бил и адвокат. Всеки пише нещо, истината е някъде там, иди я дири.
Четох в х и една Наджмие от Диарбекирско, не е спряла да критикува Афра и проекта, но сега се затръшкала, че хората не се притеснявали достатъчно за Афра, ако отменят проекта. Човек колко ли трябва да е лицемер, за да го напише? Голям фен съм й Sunglasses

На Джем хич не му пука, на разходка плюс спорт днес. Да видим утре дали ще стартираме Heart Eyes

# 224

Общи условия

Активация на акаунт