Отговори
# 225
Еве 😀 Не върви гладко и това е. Кенан е факторът според мен, не Шнура в случая. Но щом обратното броене започва, чакаме. Не знам как е в Турция, но тия хора, дето напускат договори нямат ли? Неустойки? То това да не е да върнеш стока на магазина.... Щом са прекратили договори, понесли съответни неустойки, значи причините за това са сериозни. Обикновено става въпрос за пари.

# 226
Много ми хареса името на сериала за дистрибуция в чужбина - Счупено/разбито/ наследство.

Счупеното наследство означава, че семейството на Доан му е оставило наследство, замърсено с кръв или с корупция🧐  
#AfraSaraçoğlu #kenani̇mirzalıoğlu #ABI

Нова клюка в Х, в края на февруари щели да излязат на сета. Дано не е вярно, ама каквото такова вече, то се е видяло. Накрая може да видим Пера преди Чаала Grinning

# 227
Еве, как февруари, нали утре ще почват Grinning

Афра с братовчедите Селин и Еге

И малко BBSO

# 228
Сертификатът от Lösev, подписан от председателя на борда, благодарящ на феновете на Афра за тяхното дарение🙏🏻🤍
„Скъпи фенове на Афра Сарачоглу,
Като LÖSEV, Фондация за деца с левкемия, в усилията ни да свържем нашите деца с живота, бихме искали да ви благодарим за подкрепата ви в нашата упоритост и споделянето на усмивките по техните лица.

С най-добри поздрави,

Д-р Юстюн ЕЗЕР, МД
Председател на Изпълнителния борд на LÖSEV“

Лютфие пусна снимка на Наги Heart Eyes

# 229
Афра е последвала Мина Акдин от Рози и Грехове. Джемре не я следва, проверих Simple Smile Правят много голяма забава на сетовете на Розите, и всички са супер усмихнати и весели.
Къде са всички от двете групи, такава тишина настана след РД на Афра, странно е...

# 230
Гюнайдън, ханъмлар Kissing Heart

Нинка, Афра и Мина снимаха обща реклама за Дефакто миналата година.

https://www.instagram.com/reel/C_i5-8qoXZc

Няма новини, няма какво да се пише, освен свободни разкази по картинка. Покрити са патроните. Мерт хубавее от ден на ден, сякаш пие вълшебен еликсир. Афра дано стартира с Абито, че хората много се притесняват за нея. Хем да не се бави и сериала на Мерт, че са навързани нещата Grinning

Фуркан е отпрашил за Тайланд, Афо го е лайкнала

# 231
Здравейте Blush

Пера екипът Heart Eyes

И елегантен Мерт

# 232
Стори на продуцентката Асена Бюлбюлоглу с екипа на BBŞO,  вероятно й показват готовия продукт Heart Eyes

При ABI и днес тишина. Странно, че и Джем Карджъ днес не е пуснал нищо Grinning

И са съчетали абревиатурата на сериала с двете имена - турското и за международни продажби Heart Eyes

# 233
Стори на продуцентката Асена Бюлбюлоглу с екипа на BBŞO,  вероятно й показват готовия продукт Heart Eyes

При ABI и днес тишина. Странно, че и Джем Карджъ днес не е пуснал нищо Grinning

И са съчетали абревиатурата на сериала с двете имена - турското и за международни продажби Heart Eyes

Това с абвиатурата много ми хареса! Така изпипват детайлите, а сценарист, режисьор, оператор си тръгват без проблем.

# 234
Нинка, явно Кенан не ги е харесал и си събра екипа, с който е работил преди. При това положение, Шнура ги пуска без проблем, аз така си го обяснявам. Все пак и те не са случайни, в бъдеще ще иска да работи отново с тях.

# 235
Излиза, че Шнура плаща, но Кенан поръчва музиката. Струва ми се доста необичайно. Да не би Шнура да си намери майстора?!
Привет, дами!
Затрупана съм със задачки и не мога да пиша много, но ви хвърлям по един поглед. Давайте по- смело. Wink

# 236
Обичам сцените в хана Heart

Голяма скука, новини никакви, освен обичайните шушу мушу Grinning

Афито и Селин

Мерт да не замина някъде с мотора Grinning

# 237
Добро утро, дами Kissing Heart

Нищо ново няма, ни на личния, ни на професионалния фронт хахаха

Несрин е лайкнала новината, че Мерт пръв честитил рождения ден на Афра, а Афра е лайкнала ето този пост

Съжалявам, че не поддържах връзка, наистина нямам какво да кажа

И от добрите стари времена Heart

https://x.com/thegangsss/status/1996976316847972638

# 238
Добро утро, момичета! Hug
Еве, според мен е "не поддържаМ връзка". Ама за какво става дума???

# 239
За нищо конкретно не става въпрос, Кате. Просто е лайкнала нещо си в инстаграм. При тази скука, до там стигнахме хахахаха

Общи условия

Активация на акаунт