Отговори
# 240
Честит празник на всички именници !
Честит празник и на град Бургас !

Покриха се патроните , но..... понякога липсата на новини е добра новина .
Търпението ми  е на предела с този  ABI. Ще вземат да ме принудят да започвам друго дизи , за запълване на времето. Изрушках скандинавските криминалета /сериали и книги /, ами много са добри,  обаче си чакам Афра.

# 241
Зейнеп Бастък казва, че Серкай е на сета сега, затова не е с нея. Галиба са започнали, чок шюкюр Heart Eyes

https://x.com/fatmataydanik/status/1997385218555003087?t=BNztkJo … IHWlEtWmRaow&s=19

# 242
Еве, Сема тъкмо беше изпратила Афрам на почивка, наложи се бързо да ги върне Joy

# 243
Добро утро Kissing Heart

Ире, Семош днес тако, утре вако. На 2 декември работата беше бозук между Афрам, вчера се чудеше кога ще пристигнат от почивката. Накрая се оказа, че сетът наистина е започнал в петък и никой никъде не е ходил, поне Афра. Аз подозирах де, Джем два дни не беше пуснал нито едно стори, което е крайно необичайно за него. Зейнеп Бастък каза снощи, че снимат в натоварено темпо.
Ново детенце на сета. Не знам дали са сменили предишното, или са добавили още герои след ревизията на сценария.

Това вече може да е малката Чаала Heart Eyes

# 244
Здравейте Blush

Афито е лайкнала поста на Кейти Пери от Япония Heart Eyes

Джурджу с прощален пост от Сърцебиене

И Мерт Blush

# 245
Сладури Heart Eyes

# 246
  • София
Привет и от мен,

Едва сега се включвам ама чок ишим вар...
В очакване сме на новини, вече каквито и да са, без значение ПР акции или сет новини, само и само новини да са:smile:
Дори ми е малко скучно без ПР-а на нашия патрон, вече е време да се появи с нова девойка, много време мина от последното му изпълнение:smiles:
За Афра - новини след РД йок.

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 21:58 от jvarbanova

# 247
Върбанова, чак сега го осъзнавам и аз, много скучно без пиара Grinning

📆 7 декември 2025 г., неделя 13:00
🔍 Най-търсените теми в Турция:

# 248
Привет  Heart

Голяма суша откъм новини настана.Дано не продължи дълго.Да се надяваме  да стартираме годината вече поне с Аби .

Юсуф може и да го видим заедно с Актан.Натам отиват нещата.До тогава Мерт да си носи Лондонския шал,че много му отива.

# 249
  • София
Яяя патрона каква е свежарка?
Дали не е посетил някоя козметична клиника - филъри милъри фалан...
Супер е, изглежда прекрасно, машала.

# 250
Гюнайдън, ханъмлар Kissing Heart Да имате хубав ден и цветна седмица Heart

Афито, Наги и Огуз на млади години Heart Eyes

# 251
Привет Kissing Heart

Бирсен пак се излага. Хората снимат от миналата седмица, тя не разбрала Grinning

Сема е другата която се излага. Гледам, че хората вече я съжаляват, за лечение била работата. То бива жажда за взаимодействие, но всичко си има граници Grinning

# 252
  • София
Привет,

Боже, Боже каква красота, финес, изящество е Афра...

Патронът ни ще съжалява много, изключително много за блясъка, който му придаваше...
Няма да коментирам настоящето ниво на жените около него, макар и само ПР - Лом и Лондон.

Хубав ден ви желая, дами!

# 253
От официалната страница на сериала в YouTube

Стига са пускали фишеци, да дадат нещо съществено вече Grinning

# 254
Малко лятно настроение с Афито Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт