Отговори
# 255
Малки инфо за Нищо няма да ни се случи и Пера Heart Eyes

https://episodedergi.com/turkan-yurdam-dogan-ozel-roportaj/?utm_ … qnbsO2frFsS23FDlw

Разговаряхме с Тюркан Юрдам Доган, драматичен директор на The Walt Disney Company Türkiye – ексклузивно интервю
.................
Обявихте някои предстоящи оригинални продукции, включително Pera: Gör Beni, Bize Bi’şey Olmaz, Öngörü и Ansızın. Бихте ли предоставили повече подробности за тези заглавия? В какви жанрове ще бъдат тези продукции, кога ще бъдат пуснати и какви аспекти на историите са повлияли на избора ви на тези проекти?

Подновихме ангажимента си към турското съдържание и много други са на път. Досега, да, обявихме Bize Bi’şey Olmaz, Pera: Gör Beni, Öngörü и Ansızın

Продуциран от MF Yapım, „Нищо няма да ни се случи“ с участието на Мерт Рамазан Демир и Мирай Данер. Написан от Пънар Булут и режисиран от Неслихан Йешиюрт, сериалът, вдъхновен от вселената на Между света и мен, разказва любовната история на Лал и Актан, които остават свързани въпреки всички препятствия, пред които са изправени.

Продуциран от OGM Pictures, режисиран от Бахадър Караташ и написан от Башар Башаран, „Пера: Виж ме“ разказва историята на Пера (Афра Сарачоглу), известна инфлуенсърка, живееща в светлината на прожекторите, възхищавана, завиждана и постоянно наблюдавана. Само за една нощ мрежа от манипулации и предателства ограбва целия ѝ живот. Истинската история на Пера започва с изграждането на нов живот в отдалечено село, далеч от светлината на прожекторите. Но не всичко е такова, каквото изглежда.

Вярваме, че нашите местни проекти ще бъдат силно търсени и ще продължим да обявяваме нови през следващия период.

# 256
Еве, благодаря Heart Много интересно описанието на Пера, нищо не е каквото изглежда Grinning Нямам търпение вече Heart Eyes Разбрахме и пълното име - Пера: Виж ме Heart Eyes

Това малкото май ще е дъщеря на Синан Ханджъоглу Grinning

# 257
Мерт  /стари снимки, сега излизат/

# 258
Наги Heart Eyes

https://www.instagram.com/stories/akbulutmurat/3783184564538328642

Афра имала днес снимки за списание

# 259
Стори от Афра

# 260
  • София
Гюнайдън, къзлар!

Афра в подкаст на внучката на Гюлсерен - невероятна е, талантлива и със супер излъчване.

Еве, изпреварих те Wink

Празниците наближават, дами!
Хубав ден от мен!

# 261
Гюнайдън Kissing Heart

Много сладка Афрош Heart Eyes Подкаст програмата на Зейнеп и Ейлюл била забавна и комична, точно като за нашата красавица Heart Eyes

https://x.com/busukimin2/status/1998128031374921815?t=osnOwFxx---H8FachIDwCw&s=19

Трендът Сейран е от 2022 година и все още е актуален Heart Eyes

https://x.com/suzepierre4/status/1919528527868711271?t=OT5tWsqg_ … QlIjwx6qEdOw&s=19

Този клип е от преди 2 дни

https://x.com/suzepierre4/status/1922351767993425967?t=jmfi9I_3Y … gdy69YeZvN9A&s=19

Сладурана Heart Eyes

https://x.com/sonuvarsinsana/status/1998149952992879057?t=m-TtHA … Eq04WrlxqDlA&s=19

Само не разбрах, не трябваше ли да е на първи сет вчера след тридневната Smirk почивка с Мерт Stuck Out Tongue Winking Eye

# 262
Привет Kissing Heart Афра е бонбон Heart Eyes

Мерт Демирджи от рано сутринта на сета

Скоро трябва да пуснат трейлър на Нищо няма да ни се случи

А Pera: Gör Beni (Пера: Виж ме) има и второ име - All Eyes On You (Всички очи върху теб) Heart Eyes

# 263
Здравейте , момичета !
Празниците наближават , градусите се покачват !
Прелестна е Афра - усмихната , свежа, щастлива , с чувство за хумор.  Чакаме още  снимки , най-вече  от нейното празнуване на НГ.
ABI ни изпитва търпението , но дано си заслужава. Аз вече съм избрала следващия партньор на Афра Joy - Емин Гюненч.  Той май ще измести Мерт от сърцето ми.

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 12:00 от Kami_J

# 264
# 265

Отговор или наказание Grinning

Все забравям да ви покажа с кого оприличават Пера. Руми Канг от анимацията на Netflix K-pop: Ловци на демони Heart Eyes

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 15:02 от Еванджелин

# 266
# 267
Голяма веселба на сета Grinning

# 268
Привет, дами!
Щурото ни момиче отново себе си! Точно такава я харесвам най- много. Тази лудетина те кара да се усмихваш заедно с нея, зарежда те и, макар и за миг, спираш да мислиш за всеки свой проблем. Магия е Афито!
Скрит текст:
Ками, Емин Гюненч доста ала италиано изглежда (да се чете като горещо Wink) и би стоял добре до Афра чисто визуално. Пробвах се обаче да го гледам в новия му проект, но такъв смях ме напуши като се появи на онзи ми ти кон, за да спаси девойката в беда, че помислих, че съм сбъркала жанра, за който съм се настроила. А последвалите"бойни" сцени ме довършиха. Целта не беше да е комично, но с тези бели обувчици и това некоординирано размахване на крайници... тц, не се получи хич. Партньорката му също беше доста зле в тази част, която гледах и се чудех на какъв кастинг се е явявала, за да я изберат. Не знам по принцип ли така си играе девойчето или тук не й се получи, но не мога да си я причиня.
И за капак съпоставих кавгата им с тези между Сейран и Ферит, и отново претърпяха огромна загуба от нашите. Нито сценарият беше изпипан, нито декора (с тая пръчка дето размахваше, реших, че ще прави заклинания).
Искам герой, който не може да цепи дърва. Wink
Нищо турско не ми тръгва, въпреки опитите ми, и това си е! Sad Чакам "АBI" и междувременно съм се отдала на европейско кино. Днес съм в ступор след поредната доза.

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 19:07 от Fi79

# 269
Фи, аз помислих, че ще коментираш снимката от сета, изненада ме с анализа на героите от Arafta Stuck Out Tongue Winking Eye Ама той не е ли дневен сериал? Ками като написа за Емин, ходих да го търся кой е, не бях го чувала.

Афито за Elle ли снима? Те имат 5 дни сет за наградите си и днес е първия. Четох, че може да е и за Пера. Али Ръза Оздемир е там Thinking

P.S. Не било за Elle.

Общи условия

Активация на акаунт