Отговори
# 270

Скрит текст:
Fi, това е ежедневен сериал. За мен те са тип индийски - гледане  в очите  и две думи на  5 минути. Гледала съм Емин Гюненч и в други проекти , в малки роли и там  ми хареса./Червената стая","Апартамент на невинните", "Предателство"/ Е , не е някакво ниво , но що пък Афра да не му придаде малко блясък и на него. Голям е сладур , в някои моменти ми напомня на Алп в по-ранния му период. Гледам сериала , защото изобщо не ме натоварва въпреки драмите  и заради "главния". Малко радост за очите, защото ми е писнало от тъпи сценарии и недотам приятни за окото актьори. Няма да конкретизирам , защото сигурно и те си  имат фенове. Филма си е гола вода , но става  за запълване на времето до започването на ABI. Емин определено ще го следя.

ПП: Сега мисля да гледам "Сандокан". Фенка съм на Джан Яман. Виждам че има превод  на някои епизоди. Отзивите са добри.

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 19:40 от Kami_J

# 271
Тугче Ачикгьоз на сета

И Синан

Джем Карджъ е лайкнал Афито

# 272
# 273
# 274
Аааа, Еве, красивите мъже са с предимство пред чудовището от Лох Нес, а и карам по ред. Коментарът на Ками предхождаше този на Ирина. Simple Smile Ето, сега този ми коментар ще го посветя на снимката от сета. Благодаря на Иринка, че ни я е донесла. Kissing Heart
В първия момента, когато я видях, се зачудих, абе, ние сигурни ли сме, че са сменили режисьорите?! Хем мрънках, че няма приемственост и всичко занулиха, връщайки и нас, зрителите, в изходна позиция, хем снимката от сета на ден 1 си е баш като продължение на всичко, което са ни показали до момента.
Такава... еклектика дори не знам как да коментирам. Това динозавър ли е или дракон? Мен ме влекат драконите, та може да ги виждам и там, където ги няма, но не това е най- важното тук. Много по- интересно е  какво се цели с едно такова съчетание на праисторическо влечуго със свръхмодерни технолигии в небето? Ако са взривили космически кораб на извънземни нашественици, ще ги призная! Joy
Скрит текст:
Ками, благодаря за разяснението, което внесе. Беше ми нужно, но не събуди желание за гледане. Подобен род сериали не ме отпускат, а ми действат изнервящо. Имам бъг! На теб приятно гледане!

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 21:36 от Fi79

# 275
# 276
Fi, тая вечер ме разсмя и с двата си поста. Hug
И аз го търсих този Емин италиано, вярно е - впечатлява с външност.

# 277
Привет Heart

Раздвижи се въздуха, това е добре.Щом Афи записва нещо за Пера да се надяваме скоро да започнат с промотирането.
Хайде да си пожелаем вече повече хубави  новини.

Патрона явно загрява някъде покрит,да даде някой знак,че започнахме да гледаме към "италианеца ". Чакаме новини за партньорката.

# 278
На един хубав мъж , бих простила липсата на впечатляващ талант.  Казват , че  мъжете обичат с очите , а жените с ушите. Колкото и повърхностно да звучи , аз май предпочитам очите , защото ушите често биват лъгани.

Малко музикално отклонение - "Само още една лъжа"

Афито пак е първа !  Браво !

# 279
Цитат
Патрона явно загрява някъде покрит,да даде някой знак,че започнахме да гледаме към "италианеца ". Чакаме новини за партньорката.
След всяка "PR акция" патронът се покрива. Сега или обмисля в каква нова да се впусне, или размишлява върху случилата се. Дано ни изненада с партньорка за Юсуф, не с някоя друга. Wink

# 280
Гюнайдън, ханъмлар GrinningKissing Heart
Афо вчера беше в супер настроение, работи по любимата си Пера Heart Eyes

Имаше време и да налайква това-онова. Амааан Зендая Grinning

Наги, най-умното кученце на света Heart

https://x.com/i/status/1998493968078876676

И малките Афи и Огуз Heart Eyes Откъде, та къде Heart Eyes

"Турските Виктории са тук" Heart Eyes

# 281
Когато превръщаш в успех всичко, до което се докоснеш Sunglasses

defacto спечели наградата „Най-харесвано и предпочитано женско лице на марка“ сред 21 категории в 16-тото проучване „Най-харесвани и предпочитани търговски марки в търговски центрове“, организирано от AKADEMETRE Research Business Association (AYD), благодарение на партньорството ни с Афра Сарачоглу.

Изказваме своята благодарност за тази награда на всички членове на нашия екип и на всички, които ни избраха.

Нова снимка от подкаста План Б

https://x.com/ivasomasso2/status/1998688976698327052?t=20zA2Droh … OFd62fo-174w&s=19

# 282
Джем Карджъ - A.B.I. set Heart Eyes

# 283
Еве, щом Ебрар е на сета с Дирен, значи и Афито е там, нали Heart Eyes

Да му имам розовото елече и обеците бонджуци на Джем Grinning Но той сигурно против уроки, че ABI го чакат не само феновете, но и доста хейтъри Joy

# 284
Странна птица ми е Джем. Розовото елече му стои добре , ама в комплект с обиците - бонджуци ми е малко в повече. Някой има ли  лично инфо за него  , освен проектите му ?

Общи условия

Активация на акаунт