Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 4

• 4 606
  • 125
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Е, че не ви допадат - хубаво, ама чак пък да са с ниско качество.. Малко ми се струва прекалено Simple Smile

# 31
Oriflame са шведи и сега виждам, че още съществуват. Чак ме сърби да видя някое червило и някоя спирала от техните как са.
Орифлейм да, шведи. Но ги правят в Полша. Ника не са лоши като качество. Но ние говорим за AVON 😀
Спирала на Орифлейм не препоръчвам. Нито гримове и сенки. Само кремове и червила. 😀

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 10:32 от mimi.7299

# 32
Аз съм на същото мнение с Диор! Бях качвала снимка как изглежда коректор за 100 лв, 2 месеца след отваряне. Червила имам две - пак бих казала нищо особено, предвид цената - качеството е окей, но окей са ми и червила за 20-30 лв. Така, че за мен покупката им е по скоро глезотия, а не нещо невиждано като цвят, усещане и формула. Не знам какво иновативно има толкова в Диор.

# 33
  • София
Аз пък съм по същия начин с Ланком примерно. Нищо на тази марка не ми харесва - нито парфюми, нито грим. Имам едно глосче Джуси и дотам.. Но не бих си позволила да плюя, че брандът за нищо не става и е с ниско качество. Просто на мен не ми допада и толкова. Така че, предлагам да не бъдем толкова крайни Simple Smile

# 34
  • Велико Търново
Изцепката за Диор-а и мен ме потресе Joy Имат толкова богат асортимент от продукти, особено пък за устни, че е направо грехота да се плюят. Диор дръпнаха страшно много преди няколко години, когато смениха директора на мейкъп а. За разлика от Шанел, които знаете, че обожавам, но не мога да си изкривя душата - копаят си на едно място и не са никак иновативни през последните години…
Да не е спам - влюбена съм в червилата на D&G. Ако не сте ги пробвали, препоръчвам ви горещо. Heart

Върнах се да чета дали не съм го писала аз.Обожавам Шанел, но последно време "пристанах" на Диор и си нося нещата с удоволствие.
Скрит текст:
Част от нещата, които имам на Диор и ги ползвам с удоволствие.Базата им за мигли за мен е фантастична, тази на Мак и Герлен също.Скрабта им за устни също ми е много любима, балсамите за устни също.

# 35
И аз съм така с Шанел и Диор. Луда съм по Диор. Купувам по едно от всички техни, нови неща. Шанел по- рядко.

# 36
  • Велико Търново
От много години насам купих три пъти един и същи парфюм на Диор.

# 37
Само едно ще кажа Диор си е Диор! 😀
И на сто да стана...Адикта ще е винаги до Мен! И червилата Адикт са ми незаменими!

# 38
  • София
Принципно съм си категорично Chanel момиче от малка (нали се твърди, че жените се делим на Chanel и Dior-момичета Simple Smile) Но фактите са си факти и на черното не мога да кажа бяло... Оставяме класиката настрана, но нали трябва и малко разнообразие в тоз живот Stuck Out Tongue Winking Eye
Siska, страхотна колекция Heart И аз съм така - като харесам нещо и купувам като за световно, хах

# 39
За парфюмите и дрехите и моят поглед  е и към Шанел, макар дреха оригинал да не съм имала. Но 10 години ходих с Шанел мадмлоазел и нищо друго. Докато не го проформулираха и него! 😒

# 40
  • София
Ама вие пуснахте по една сълза за Диор!

Не знам защо е такъв шок някой да не ги харесва. Пробвала съм доста неща и нищо не ми е станало любимо нито пък съм ги намирала за инноваторски. За мен са посредствени и скучни даже. А, че имат богат асортимент, имат, но какво от това, не са ми избор при покупка.. Никой, обаче, не коря, че ги купува. Всеки има различни изисквания към това какво иска да получи от даден продукт.
То не е сълза, а вечното оспорване и вменяване на вина, ако някой дръзне да не хареса автоматичния списък на малка извадка от форума.

И за мен са безинтересни червила. Като цяло смятам, че Диор не са първенци в гримовете и нямам нищо тяхно. Освен това, си имам правило - не давам много пари за сладкарски аромати и не давам много пари за гланцове и леки червила, които хидратират, но се изтриват, както и за блестящи/перлени. Важи и за прословутите гланцове на Фенти. Да, готини са, но са гланц.

# 41
Най-голямото ми разочарование са тези

# 42
  • Sofia
Зависи какво си очаквала.
На мен ми допадат, бързо попиват, но дълго остава приятен лек цвят.

# 43
Може би е заради цвета, който съм избрала, но след половин час няма и следа от него, а аз обикновено не се оплаквам от трайността на червилата като цяло.

# 44
  • София
E то много ясно, че няма как всички да харесваме едно и също. В такъв случай нямаше да има и толкова голям избор. Само, че това, че на нас нещо не ни харесва, не означава автоматично, че то е гадно и с ниско качество Simple Smile Мен това ме подразни, но както и да е.
Балсаместото на YSL доста пъти сме го коментирали. Има наистина примамваща опаковка, но не си заслужава високата цена според мен.
Последно по темата с Диор.. Те имат толкова голям избор от финиши и нюанси през последните няколко години, че някак ми е трудно да повярвам, че някой не ги харесва. Възможно е и просто изборът ви да не е бил удачен и да не сте си нацелили продукта Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт