Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 4

• 4 592
  • 125
  •   1
Отговори
# 45
  • В морето
От Dior каквото и да съм пробвала ми е харесвало, то само допира, мириса, усещането им - вече са си "свършили" работата. ФДТ им е един от най-хубавите, които ползвам, за максимайзъра и балмовете няма да отварям тема, там кой друг изобщо?

Аз съм от "момичетата Chanel", но хайде и MAC да пробвам, за първи път ще ми е, отново от Notino:

# 46
  • София
И аз ги загледах тези на MAC, ще следя за отзиви.

# 47
Любими са ми новите глосове на Мас. Писала съм за тях, не лепнат грам и са много вкусни с прекрасен аромат. Иначе се изтриват бързо, като всички глосове, но частичките остават. Аз нося предимно с частици, не само с цвят.

# 48
Може би е заради цвета, който съм избрала, но след половин час няма и следа от него, а аз обикновено не се оплаквам от трайността на червилата като цяло.
Дия да нетрайни са, но толкова приятно кремести и мазни! Но не като диор Адикт. 🙂
Тези глосове на MAC са топ. Пак Дия ме инфлуенсна. Въобще ако фалирам нея ще държа отговорна! 🤪

# 49
А цветът на YSL е сходен с единия на Addict, които имам. Но Addict е по-добре от YSL.

# 50
Но Addict е по-добре от YSL.
За това спор няма! 😉

# 51
Аз нося лятото много 208 на YSL, нетрайно е, но и не съм очаквала нещо различно от този тип продук и много ми харесва сочното усещане. През лятото така или иначе не обичам сухи продукти, нося основно гланцове и олиа. DiaMia, чувствай се виновна, ти си последната капка да поръчам гланцовете на MAC. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 52
Все трябва да има някой виновен 😀 към това да се присъедини и Агента. Тя пък колко "вина" материализира у нас... Fussy FB пътува към мен 😇
Харесвам си и гланца на МАС.

# 53
Така е Дия...и Агента е подстрекателка, при сто червила и глосове поръчах и Кайли, но не съжалявам! Purple Heart

# 54
  • София
Все трябва да има някой виновен 😀 към това да се присъедини и Агента. Тя пък колко "вина" материализира у нас... Fussy FB пътува към мен 😇
Харесвам си и гланца на МАС.

Откъде го поръчахте?

# 55

. Освен това, си имам правило - не давам много пари за сладкарски аромати и не давам много пари за гланцове и леки червила, които хидратират, но се изтриват, както и за блестящи/перлени.

Мислех, че само аз съм с това правило 😊

# 56
Fussy FB пътува към мен 😇
Скрит текст:
Откъде го поръчахте?
makeup.bg

# 57
  • София
Аз напоследък не давам много пари за червила и глосове като цяло. Има нещо сбъркано в устните ми и дори червила, прехвалени като свръхиздръжливи, при мен изчезват бързо.
Фаворит на сезона засега са два продукта на Кайли - матово червило и "лакът" за устни.

# 58
Аз пък, не мога да случа на руж. След няколко часа просто изчезва. Пробвала съм Кларанс, Диор и Есте Лаудер.

# 59
Течен руж и отгоре прахообразен, при мен не мърда цял ден.

Общи условия

Активация на акаунт