Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 4

• 4 606
  • 125
  •   1
Отговори
# 60
Течен руж и отгоре прахообразен, при мен не мърда цял ден.
Благодаря! Тъкмо причина за покупка при намаленията. А бихте ли препоръчали марка течен руж. По възможност да го има в Дъглас, защото само това има при нас.

# 61
На моите устни червило грам не стои. Лафът за "на някои жени червеното червило стои като секс, на други като кетчуп", за мен важи с всички цветове 😂 За сметка на това пък глосове всякакви имам и ползвам. Целите серии на Mac и Clarins (lip perfector) поддържам. На Диор захарният скраб само, но не знам дали искам да купя пети поред. Другите ми допадат повече май.

# 62
Течен руж и отгоре прахообразен, при мен не мърда цял ден.
Благодаря! Тъкмо причина за покупка при намаленията. А бихте ли препоръчали марка течен руж. По възможност да го има в Дъглас, защото само това има при нас.

Аз ползвам течния на ysl, отгоре един guerlain който не си знае годините вече, но не мърдат цял ден.

# 63
Погледнете в колко часа ми се обадиха от makeup, за да ми кажат, че ми отказват глоса на Fenty Beauty. Бил последен продукт и имал проблем. Гледам, че цвета Fussy си стои на сайта, така че не поръчвайте, ще ви го откажат. Попитах очакват ли скоро, не можели да кажат, по-скоро не. Не знам в Сефора намира ли се.
Скрит текст:

# 64
Виждала съм глосове на Фенти в Сефора, че и по-евтини бяха (под 50 лв).

# 65
  • София
Аз ако си харесам нещо, си го поръчвам директно от сайта на Фенти.

# 66
Има си ги в Сефора.
Аз купих белия стик Фенти с блясъци, но не ми харесва много. Много бял е на устните и частиците са големи и ме бодат.
Виж от Fussy стик с блясък ще взема 5- та бройка в събота.

# 67
Ами проблемът при мен е, че не ходя по магазините. Намерих от къде да си поръчам, ще помисля до утре.

# 68
  • София
Аз го имам този Fussy и хич не го харесвам, така че не съжалявай Simple Smile
Опаковката е станала на нищо само от стоене в несесера, иначе щях да ти го изпратя, за да ти мине меракът. За мен е мнооого подобен на тези плъмпинг глосчета на Maybelline, даже имат подобен като цвят - този 007 cocoa zing.

# 69
  • София
Купих тази пролет или в началото на лятото (не помня, инспирирах се от тази тема) от нашата Сефора Gloss bomb stix Fussy. Не го харесвах лятото, защото ми стоеше малко като на едни по-тъмни наши сънароднички с бляскавите му частички, може би от летния ми тен. Но от две седмици го слагам и някак се възприемам по-добре. Детето ме одобри също. Тя пък има GLOSS BOMB UNIVERSAL LIP LUMINIZER GLOSS BOMB https://fentybeauty.com/en-bg/products/gloss-bomb-universal-lip- … nt=35110472712237 в цвят Fussy и основно само с него ходи, много го харесва.
Да ви попитам Коледната колекция на Фенти продават ли я вече в нашата Сефора?

# 70
Благодаря ти, ShokolaDkaa, при мен е просто прищявка... Нямам никаква нужда от декоративна козметика в близките 5 години. Smile

# 71
  • София
То тук всички сме така Joy Хем сме пълни, хем все нещо ново ни се иска. Нормално е и няма нищо лошо, все пак един път се живее.

# 72
Аз съм много доволна от олиото за устни на Диор.
Наистина подхранва и устните остават сочни и след това.
Днес обаче съм с едно Голдън Роуз-ко червило за има няма 5-6 лв, матово. Исках малко по-"облечени" устни днес. А специално матовите червила на Голдън-а за мен съперничат на някои далеч по-скъпи. Не ми харесва чувството като ги наслоя, но на блед човек като мен придават повече цвят в студени и облачни дни като този.

# 73
Ползвам течното на Maybelline New York и ми държи цял ден. Купувала съм куп други, но не траят, а уж ги дават дълготрайни.
Преди това ползвах и бях много доволна от Манхатън, но вече не ги внасят за съжаление.
Знаете ли някое друго подобно на Манхатън или Мейбълин?

# 74
  • София
Тези на Maybelline са буквално като лепило, не знам как някой изобщо може да ги харесва. Аз по-ужасни червила не съм виждала. Иначе всички марки имат такива - Лореал, Макс Фактор, Никс... На Лореал са една идея по-добре, така че пробвайте Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт