Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 4

• 15 747
  • 263
  •   7
Отговори
# 255
И аз имам няколко Герлена. Различни цветове и капачки и си ги харесвам. Много са тежки, но огледалото е наистина чудесно.

# 256
  • Sofia
Mими, за мен си заслужава. Дори и да не ти хареса червилото, в гилзата можеш да сложиш друго, а тя е красота и  лукс.

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 13:28 от Karen

# 257
Ох, сега ме замислихте, едни са доволни, други не. Искам и червилото обаче да ми харесва, не само гилзата...ако е заради нея само няма да го взема. Са в мола с Анжи ги огледах и пак се върнах с Диор.

# 258
Ама не е лошо и червилото. Пò ми харесва от това Dior, примерно.

# 259
Ама не е лошо и червилото. Пò ми харесва от това Dior, примерно.
Аз съм фенка на Диор адикта, това даже и сатина не ме кефи толкоз.

# 260
Ами Addict е доста по-мазничко и бързо изчезващо. Това стои по плътно. Ето го моето
Скрит текст:

# 261
  • София
Мими, хубави са и си вземи едничко  - то си е като бижу и ще ти е за спомен Simple Smile Аз имам няколко и много си ги харесвам. При червените има доста богат избор, така че все нещо ще ти допадне. Guerlain си е класика и нямам забележки.Тук за мен цената е оправдана. Както и при Chanel и Dior.

# 262
Айде пак ме вкарахте в преразход, аз цвят вече харесах. На сайта на дъглас не мога да се ориентирам с капачка ли идва или трябва да се поръча отделно!

# 263
  • Бургас/Пз
Айде пак ме вкарахте в преразход, аз цвят вече харесах. На сайта на дъглас не мога да се ориентирам с капачка ли идва или трябва да се поръча отделно!
Капачката се поръчва отделно

Общи условия

Активация на акаунт