Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 4

• 4 592
  • 125
  •   1
Отговори
# 15
  • София
За мен червилата на Диор са ниско качество. Хич не си заслужават парите. Въобще като цяло не съм фен на тяхната цветна козметика.

Oх, мислех, че съм само аз. Нито червилата, нито очните линии и спиралите им ми харесват.

# 16
А някой успял ли е случайно да се сдобие с глоса на Pat McGrath използван на шоуто на Victoria's Secret? Много харесвам глосовете, никога не оставам без Astral и се чудя това златно на ангелите носимо ли е в ежедневна обстановка

# 17
  • София
Благодаря за новата тема!
Предният уикенд бях в Милано и имах възможност да разгледам всички Коледни колекции с гримове, като мен ме интересуваха основно червилата. Нищо не ми хареса до степен, че да го купя, макар да имаше намаление. За първи път си тръгнах без нито едно червило за Коледа. Може би ще си купя финално един глос от Кико, който ми допадна, но ще изчакам намаленията им за Коледа.

# 18
А някой успял ли е случайно да се сдобие с глоса на Pat McGrath използван на шоуто на Victoria's Secret? Много харесвам глосовете, никога не оставам без Astral и се чудя това златно на ангелите носимо ли е в ежедневна обстановка
На камера изглежда доста бляскаво. Имаше такива блестящи глосове на някоя марка в ДМ, даже имам някъде, ама толкова съм ги и носила...
https://www.tiktok.com/@ivistefanovaa/video/7563148040282950942? … &sender_device=pc

# 19
Приготвях пратка с козметика да изпратя на приятелка и ми попадна това червило на Avon. Аз не знам дали имам друго измазано до толкова червило, но си припомних защо. Ами то е страхотно. Имам и backup, естествено! 😃 Мазно, не не нетрайно, с разкошен блясък и красив цвят.
Скрит текст:

# 20
Dia, наистина изглежда страхотно!

И аз не съм от феновете на Диорските продукти за устни (но харесвам ружовете им), за сметка на това със тези на Пат Макграт нямам издънка.

Вчера грабнах едно олио, не че си нямам силно подобен продукт на Bare Minerals (и бекъп), но подобни нося лесно и много.

# 21
Гледах го това Фенти вчера, Агент и не се реших, иначе и аз се мажа постоянно. Пробвах едно тъпо червило на Essence, матово и за един час на устните, ми причини проблем на мястото, на което имам една постоянно образуваща се коричка, която гриза със зъби. Blush Напоследък с глосовете и мазните червила беше изчезнала почти напълно, сага за нула време се появи, и я изгризах, та ме боли. Имам петно на мястото, сега трябва да извадя мехлема с ланолин, за да го оправя.
При вас има ли Avon? Ако има и в асортимента я има тази серия червила, пробвай го. Как съм го забутала и съм забравила за него! чудно е.

# 22
  • София
Aз така вчера си изрових едно течно матово на Kylie Cosmetics в по-скоро вишнев цвят. Викам си: Чакай да си го припомня. Е, ядох пица, пих бири, не мръдна.

# 23
Точно това Фенти много обичам, заедно с подобно на Сефора с щипещ ефект са ми двете най-ползвани олиа. Да похваля и един пептиден продукт на Есенс, купих го, защото чаках с приятелка на касата и да не вися с празни ръце Innocent но се оказа супер за мен. Имам оригинала на Rhode, той ми е твърде течен, а това се оказа с ненатрапчив цвят и омекоти хубаво. Истинска изненада, по принцип болшинството неща на Есенс приключват в кофата за боклук.

# 24
  • София
Изцепката за Диор-а и мен ме потресе Joy Имат толкова богат асортимент от продукти, особено пък за устни, че е направо грехота да се плюят. Диор дръпнаха страшно много преди няколко години, когато смениха директора на мейкъп а. За разлика от Шанел, които знаете, че обожавам, но не мога да си изкривя душата - копаят си на едно място и не са никак иновативни през последните години…
Да не е спам - влюбена съм в червилата на D&G. Ако не сте ги пробвали, препоръчвам ви горещо. Heart

# 25
За мен червилата на Диор са ниско качество. Хич не си заслужават парите. Въобще като цяло не съм фен на тяхната цветна козметика.

Oх, мислех, че съм само аз. Нито червилата, нито очните линии и спиралите им ми харесват.
За очните линии и спиралите спор няма! 😃 Не биват!
Дия бях забравила колко ми допадаха тез червила на Ейвън. Имам приятелка дистрибуторка, ще проверя още ли ги имат. Те шведски или полски бяха?
Шоколадка от Шанелите аз също не съм във възторг напоследък! Две отлежават...

# 26
Не знам, Мими. Шведи май са Oriflame.
Качеството на червилата от тази линия е страхотно. Да не говорим, че и на вид са докарали гилзата да отговаря на името. Колко е търкаляно това червило из чантите, за да го изхабя до край почти, а тя няма драскотина.

# 27
Не знам, Мими. Шведи май са Oriflame.
Качеството на червилата от тази линия е страхотно. Да не говорим, че и на вид са докарали гилзата да отговаря на името. Колко е търкаляно това червило из чантите, за да го изхабя до край почти, а тя няма драскотина.
Пробвала съм и техни кремове и никак не бяха лоши!

# 28
Ама вие пуснахте по една сълза за Диор!

Не знам защо е такъв шок някой да не ги харесва. Пробвала съм доста неща и нищо не ми е станало любимо нито пък съм ги намирала за инноваторски. За мен са посредствени и скучни даже. А, че имат богат асортимент, имат, но какво от това, не са ми избор при покупка.. Никой, обаче, не коря, че ги купува. Всеки има различни изисквания към това какво иска да получи от даден продукт.

# 29
  • София
Oriflame са шведи и сега виждам, че още съществуват. Чак ме сърби да видя някое червило и някоя спирала от техните как са.

Общи условия

Активация на акаунт