Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 4

• 4 622
  • 125
  •   1
Отговори
# 75
И аз стоя като варосана с матовите на Мейбълийн. Те и трудно се разнасят. По-спечено червило не съм имала. Чак се замислих дали не е развалено.

# 76
Тези на Maybelline са буквално като лепило, не знам как някой изобщо може да ги харесва. Аз по-ужасни червила не съм виждала. Иначе всички марки имат такива - Лореал, Макс Фактор, Никс... На Лореал са една идея по-добре, така че пробвайте Simple Smile
Отгоре слагам гланц и няма никакъв проблем. Поне са дълготрайни.

И аз стоя като варосана с матовите на Мейбълийн. Те и трудно се разнасят. По-спечено червило не съм имала. Чак се замислих дали не е развалено.
Течното дълготрайно на Мейбълин изобщо не е сухо, нито стои като варосано. Само отгоре леко минавам с гланц след като позасъхне.

# 77
  • София
NYX Lingerie XXL и Kylie Jenner при мен са с невероятна трайност. Ако искам да не го мисля - слагам това на Kylie.
Имам и винилово, матово на Maybelline. Тежки са, но ги нося, когато ми скимне.

# 78
Аз също съм фенка на диор, най-често ползвам и подновявам Dior addict Lip Glow (rosewood) и Dior addict Lip Maximizer (001 pink). Фенка съм на по-nude визия и не използвам червила, най-много молив за устни + балсам или гланц отгоре.

Коя е най-добрата бюджетна алтернатива на lip maximizer? Хем не ми се дават толкова пари за гланц, хем всеки път като взема нещо по-евтинко и лепнещо от дрогерията и се убеждавам, че диор си заслужават парите и така се завъртам в един безкраен цикъл... Grinning

# 79
  • София
Аз харесвам много този на Артдеко - прилича на максимайзъра (единствените глосове, които мога да нося).
Ето този
Запасила съм се с няколко, даже ще взема още. Ползвам го и върху червила и дори повече ми допада от Диор-а, защото е по-дълготраен.

# 80
Аз за това вече не си правя експерименти с дрогерийна козметика!

# 81
Дами, нахлувам в темата в търсене на насоки. В търсене съм на ново (за мен) червило. В последно време бях на вълна "матиращи", но искам вече нещо различно. По възможност да бъде в гилза, а не течно, в ценови диапазон до 30 лева, да не изсушава устните. Има ли такова животно? 😉 Като марки ползвам основно NYX, Maybelline и Max Factor, но съм отворена и към други предложения. Благодаря предварително!

# 82
Не ти ли допадат от серията на Max Factor Colour Elixir?
Те са точно такива, каквито описваш.

# 83
Ох, ползвала съм ги сравнително отдавна и ги бях позабравила. Благодаря за подсещането. Ще проверя какви цветове са налични към момента.

# 84
Виж и Lóreal Color Riche
Имам едно такова в момента, много приятно стои на устните, но цветът е леко задължаващ и не го използвам често.

# 85
И цветовете са ми малко проблем. С бледа кожа и тъмна коса съм. Ако е някой по-наситен/тъмен цвят, става ефект Мортиша Адамс.

# 86
Аз днес съм с Кайлито, има лек блясък, цветът е точто моя, трайно е, не суши като глитерите на Диор!

# 87
Разбирам, и при мен е сходно положението.
На мен това ми допадаше и стоеше много добре:

Забележка: Не съм аз на снимката Smiley

# 88
Аз съм ползвала English Rose (харесваше ми как ми стои) и Pink Brandy (не ми хареса чак толкова, тоест размина се с очакванията, които имах). От малък град съм и често няма къде да пробвам, така че пазарувам на сляпо, както се казва. Сега като цвят ми трябва нещо в кафявата гама, както и нещо червено, но с розов или лилав нюанс (малиново или нещо подобно?).

# 89
  • София
Lóreal Color Riche са страхотни и при мен устните са като след балсам или маска за устни.

Общи условия

Активация на акаунт