💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 184 064
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Смешници.

Опропастиха цялата Фаза 2 с неадекватните си решения.

Такъв силен каст и те намериха начин да объркат всичко.

# 226
  • Някъде там...
Симона почти се разплака. Трепери й гласът. Кофти удар отново. Очакваше да дръпнат нея. И остана сама.

# 227
Съгласна съм с Дяволо. Големи глупости сътвориха!

А Радостина като почне да говори, това Аз, Аз, така дразни!

# 228
  • Варна
И на Дино физиономията беше като на Сапунджиева 🤣

# 229
  • В Града на липите
Радостина много хубаво предначерта бъдещето, само че не отчита колко е хлъзгав Мими - щял да поддържа жените в сините, ха ха. Веднага се прилепи към силните мъже.
Да, и на мен ми е интересно с кого ще заиграе после. Май с която коалиция му е по-изгодно, т.е. с жените. Grinning
Или пък двоен агент.
Още ме е яд, как изпорти Ръждавичка.

# 230
Дино злорадстваше как се променила физиономията на Сапунджиева като разбрала, че Пекин е отпаднала, а на него как му потънаха гемиите като плениха Траян Grinning

# 231
  • Някъде там...
Миро пак побутва другите на отговорния пост. Окуражава ги да се съгласят и да го отърват.
През 20 минути пускат по 10 минути реклама, много дразнещо.

# 232
На Траянчо колко му отива жълтито 😁

# 233
Хах, дават пъзел, който Алекс вече е решавал.

# 234
  • София
На Дино са му много цветущи сравненията и винаги ме забавлява, но със Сапунджиева наистина прекалява.

# 235
Някой ако знае да каже 😀. Кой ще победи утре. Ръждавичка или Радостина и реално елиминация ли е утре?

# 236
Аз ви казвам на финала Калин е паднал на пъзел и сам се е бил както Фифо и Алекса😄Още ме е яд това момче как сам се би на скапания пъзел  в техния сезон.
Така беше, но Фифо остана трети , Георги беше втори, така че...
Пък и Алекса ходеше на капитански все пак, а Мирка и това не прави.

# 237
  • София
С този пъзел на финала е ясно.
Жълта победа.

# 238
Дино се подиграваше на Сапунджи за какво ли не,ама като му дръпнаха друшката спека яко. Много ще ми е любопитно сега къде ще се присламчи. На Сапунджиева може сега да и се открие шанс за контраатака.

# 239
Аз ви казвам на финала Калин е паднал на пъзел и сам се е бил както Фифо и Алекса😄Още ме е яд това момче как сам се би на скапания пъзел  в техния сезон.
Така беше, но Фифо остана трети , Георги беше втори, така че...
Пък и Алекса ходеше на капитански все пак, а Мирка и това не прави.
Бъркаш се Георги остана трети ,и не стигна до пъзела.Фифо беше с преднина голяма напред ,но пъзела му изяде главата и Алекса го би

Общи условия

Активация на акаунт