💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 190
  • 3 336
  •   2
Отговори
# 3 330
Скрит текст:
Според мен на Калин никак няма да му е лесно по-натам в игрите до финала. Вечно ще е номиниран. А това влизане в стаята им на Траян и Дино....ще са поредните схеми на Дино. Не мисля, че нещо ще се случи.
Принципно на този етап (и чисто като разсъждение от моя страна, защото не знам почти нищо за битките които предстоят преди полуфинала), номинация за Калин означава "смъртна присъда" за неговия съперник (предполагам че следващите елиминационни битки ще бъдат между двама, т.е на съвет ще номинират само по един). Та въпросът тук е дали последният от битките за спасение (който и да е той/тя) би имал/а смелостта да се изправи точно срещу най-силния и по този начин да си подпише билета за вкъщи (което ми се струва малко вероятно защото вече разбрахме кой е шубе Joy).

На последният със сигурност няма да му се играе срещу Калин, ама дали някой ще го пита? Миро си каза, че иска да маха Калин, така че всеки път ще гласува за него.Рада е с него и ще гласува по същият начин.Чикагото Миро си го върти както си иска и ще гласува както му кажат.Дино за кого ще гласува вече зависи дали ще се разберат да играят заедно Траян, той и Алекс и Калин.Ако остане с Миро, и той ще гласува за Калин. Ако последен на играта е Алекс, хич няма да ги интересува иска ли да играе или не иска срещу Калин.Ако е Рада, мислех, че Миро изобщо няма да се поколебае да и прати Калин.Този човек няма скрупули.Ако е Чикагото последен и там е същата работа.
Ами ако последен е Дино?

# 3 331
То с такъв съвет, почти не обърнахме внимание на кривите маси. Казаха, че всеки носи чували със собственото си тегло. Някой обърна ли внимание на килограмите им?

# 3 332
  • Берлин
Ама тя прогнозата е изкривена тотално при наличието на мазния спойлер.
Дори в анкетата беше отчетен, е, в случая спойлерът на монтажа, но...

# 3 333

Аз обаче съм много изненадана от коментарите ви тук за гласуването на Миро и Чикагото.
Вие ако сте в топ 8,изтормозили сте се 2 месеца на глас,мизерия и сте потрошени от битки,няма ли на финалната права да искате да се борите с по-лесни противниците? Калин е №1 там,всичко го знаят и всички се страхуват от него, не е само Миро.
Та, виждайки края и евентуални 100 000 лв, няма ли да играете възможно най-логично и стратегически като се опитате да отстраните на съвет най-голямата заплаха?

Защо харесвам Калин, Алекс .
Защото не мислят по този начин , който си описал ).
Аз харесвам герои- играчи , а не “ играчи “ - играчи .
Едните искат да им е по лесно , да се отстраняват силните на деня ( от някого ), а други искат да са до силните , да са им приятели .
Да умееш да се радваш , да се възхищаваш , вдъхновяваш , да гориш , да искаш да си до силния , да си като него , а не да го изтриваш от картинката, за да изпъкваш на фона на слабаци,  ( това и за игрите , и за реалния живот също ) , е нещото , което влюбва в дадени хора , и отвращава към други .

Човещина са ниските страсти , но страстта ми е към високите духовни честоти .

#сезонанакалин#инаалекс
#мироешубе#ненакючек

Много красиво казано ✨

# 3 334
Скрит текст:
Според мен на Калин никак няма да му е лесно по-натам в игрите до финала. Вечно ще е номиниран. А това влизане в стаята им на Траян и Дино....ще са поредните схеми на Дино. Не мисля, че нещо ще се случи.
Принципно на този етап (и чисто като разсъждение от моя страна, защото не знам почти нищо за битките които предстоят преди полуфинала), номинация за Калин означава "смъртна присъда" за неговия съперник (предполагам че следващите елиминационни битки ще бъдат между двама, т.е на съвет ще номинират само по един). Та въпросът тук е дали последният от битките за спасение (който и да е той/тя) би имал/а смелостта да се изправи точно срещу най-силния и по този начин да си подпише билета за вкъщи (което ми се струва малко вероятно защото вече разбрахме кой е шубе Joy).

На последният със сигурност няма да му се играе срещу Калин, ама дали някой ще го пита? Миро си каза, че иска да маха Калин, така че всеки път ще гласува за него.Рада е с него и ще гласува по същият начин.Чикагото Миро си го върти както си иска и ще гласува както му кажат.Дино за кого ще гласува вече зависи дали ще се разберат да играят заедно Траян, той и Алекс и Калин.Ако остане с Миро, и той ще гласува за Калин. Ако последен на играта е Алекс, хич няма да ги интересува иска ли да играе или не иска срещу Калин.Ако е Рада, мислех, че Миро изобщо няма да се поколебае да и прати Калин.Този човек няма скрупули.Ако е Чикагото последен и там е същата работа.
Ами ако последен е Дино?

Тогава може да му пратят Радка.Траян няма да иска да му прати силен.Ако са се разбрали с Калин и Алекс и те ще гласуват за нея.Миро не знам дали ще му прати силен играч, не защото има скрупули, а ще прецени кое за него е по изгодно, защото ако пратен силен, никой повече няма да му повярва.

# 3 335
Не виждам как Алекс ще бие Чикагото, а явно няма пъзел. Simple Smile
Трябва и ум , не само сила ) така ще стане 🤞🏻

#сезонанакалин#
#алексвеликан#
#мироешубе#

# 3 336

Общи условия

Активация на акаунт