💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 196
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 3 165
Много як епизод, с най-добрият съвет тази година! Дино страшно ме забавлява със синхроните си! Траян ми се издигна в очите с това, колко беше коректен към двете коалиции в които влезе! И най вече за решението му на съвета! Браво!
Признавам го тук и на продукцията, че се опита да помогне на Калин и Алекс. Последни тях попита Ралица дали искат да си купуват нещо и после с гласуването ги остави за накрая, което беше решаващо. Ако не се беше започнало гласуването с Радка и Николета, Алекс като нищо щеше да пусне празен глас към Чикагото. Репликата на Калин, че Миро е шубе беше ТОП и черешката на тортата беше Траян, който извади амулета от играта!

# 3 166
  • софия
За играта на Чикагото, връщам ви малко назад - когато Чики, Дино и Траян ги пратиха при феномените, следях нарочно сюжета. Та по спомен няма да го търся пак, но:
Ф3 разпитваха Дино и Траян - и двамата, но най-вече Дино им разказваха, как Чики не е искал да вземе позиция, лавирал между тях и жените на Пекин.
Това затвърди мнението на Ф3 за Чикито. Явно и преди са го подозирали малко че е фурнаджийска лопата ( което си е вярно). И така се развалиха отношенията на Чикагото с оригиналните Феномени.
После Алекс го подхвана че не бил активен в стратегиите на арената, но според мен визираше другото - че си затрайва щом е в изгодна позиция, гледа си буклите човека и да е на резиденция.  Не  са го споменавали за слаб играч обаче. Тогава Алекс каза - "номинираме слабите играчи - показват Деската- " и Чикагото за.... всичките неща" - каквото и да значи това, но със сигурност не беше че го имат за слаб на арената.
Тежките синхрони срещу Чики са на Ръждето, но за мен поне - това си е общото мнение на Ф3 за него.
Това са  събитията, както аз ги видях и разбрах и изобщо нямах очаквания Калин, Алекс и Чикагото да се "търсят" за обща игра.
След този съвет обаче - има шанс за временен съюз. Все пак Чики се събуди тази сутрин - "събуждам се нов човек - вика - стратег!" Joy
Твърди двойки Joy са
Траян и Дино
Мирко и Ради
Калин и Алекс.
Чики Стратегията пак е никъде.
За протокола - симпатизирам му, въпреки че почти изцяло споделям мнението на Ръждето Joy

Продукцията какво им става? Притесняват ме тия хора!!!
Такъв силен съвет Grinning
Ралица  - ехидна, строга, справедлива, красива - леле Grinning и всичко в полза на "наш'те" Grinning

# 3 167
  • София
ropfkgfgfgu23284,

Няма драми, човече, всичко е точно.

Иначе тази хронология и дисекция която си направил принципно е точна, но не съвсем, защото си пропуснал две важни неща:
1) Алекс никога не е харесвал Чикагото. Много различни типажи са просто. Не съм видял и Калин да е особено близък с него. Почти никакви интеракции не е имало между тях.
2) Когато Чикагото, Дино и Траян отидоха при Феномените след Томи Ойл скандала, Ф3 (Ръждавичка, Калин и Алекс) разпитаха Дино и Траян за Чикагото. Те им казаха, че шикалкавил и не може да му се има доверие, играел и така и вака.
3) Мнението на Ръждавичка винаги е тежало при Алекс и Калин и те тримата винаги са били много близки, нормално е да послушат Ръждавичка (по-скоро Алекс, Калин като цяло изобщо не му се занимава с такива неща и си е айляк), която явно не харесва самото държане на Чикагото. Не му се кефи просто. Не може всички да се харесват. Нещо се счупи там, но кога, как и защо, един Господ знае. Някои казват, че Ръждавичка не може да преглътне онази загуба от Чикагото на капитанската битка. Не знам. Тогава нямаше такива индикации уж, а и Павел тогава се скъса да ги хвали, че са направили страхотна битка. По-скоро беше ядосана на себе си за ключа.
Но обърни внимание на 1 и 2, те са много по-важни.

За някои може да е голям минус, че Ръждавичка няма цедка на устата и си казва това което мисли. Пряма е. Не се усеща кога или кое да премълчи. Но такава си е тя. Гори в играта и не само. Юлиян беше същият. Голям мой любимец. На жените обаче не се прощава подобно поведение.
Ако си беше спестила ехидните коментари за Лапунов преди и след отпадането му (най-вече за него) и острите думи на лаптопа щеше да е сред най-обичаните герои изобщо. Но за мен това за лаптопа е НИЩО. Среден лаптоп. Имало е десетки по-скандални. Днес чухме един такъв.
А и истинския лаптоп за Ръждавичка трябваше да е за жълтото племе. Там и петимата са и близки (Алекс, Траян, Калин, Ради и Ники). Ето тогава щяхте да чуете изцяло позитивен лаптоп.

НО, минало-бешело вече...

# 3 168
За мен една от най-големите метаморфози е Дино. Толкова симпатичен ми беше, когато си даде грошовете, за да нахрани жълтото племе. Как можа да стане такава селска интригантка, просто не мога да си обясня. Отвратително държание към Сапунджиева, подмазване към Ръждавичка, тъпи комплименти, видимо изкуствени. Дори и с Чикагото се подиграва като го обърква за социалната игра. Започна като лечител, накрая такъв феномен стана, че няма по-голям от него. Алекс и Калин си признават, че са със сини сърца, те наистина направиха това племе. Дино дойде наготово и вече няма по-син от него. Въобще, един човек не може да скрие какво представлява, когато постои по-дълго време в играта, същността му лъсва. Колкото бях срещу Алекс и за Дино в началото, сега си смених мнението на 180 градуса.

# 3 169
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Калин и Алекс имат много силна връзка и се усеща голямото уважение,което има Алекс към Калин. По бащинска линия ли, по приятелска ли или просто двама аутсайдери в една обща лодка... Напомнят ми на Раду и Никола Тикаридис (как му беше името? )

Аз обаче съм много изненадана от коментарите ви тук за гласуването на Миро и Чикагото.
Вие ако сте в топ 8,изтормозили сте се 2 месеца на глас,мизерия и сте потрошени от битки,няма ли на финалната права да искате да се борите с по-лесни противниците? Калин е №1 там,всичко го знаят и всички се страхуват от него, не е само Миро.
Та, виждайки края и евентуални 100 000 лв, няма ли да играете възможно най-логично и стратегически като се опитате да отстраните на съвет най-голямата заплаха?

# 3 170
Аз ако съм в топ 8 и вярвам в себе си, бих искала да се бия с най-добрите на финала. Справка Фифо и Гого.
Ако съм дребна душица, бих искала да отстраня силните, за да добутам до финала. Справка канадеца.
Много ми харесват отношенията на Калин и Алекс. Калин и Ивайло също. Има една уважителност в нашето момче към по-възрастните, което пак говори как е възпитан и колко струва - поне теглото си в злато.

#Мироешубе#!
#Алексевелик#!
#сезонътнаКалинвеликолепни#!

# 3 171
  • София
Калин и Алекс имат много силна връзка и се усеща голямото уважение,което има Алекс към Калин. По бащинска линия ли, по приятелска ли или просто двама аутсайдери в една обща лодка... Напомнят ми на Раду и Никола Тикаридис (как му беше името? )

Аз обаче съм много изненадана от коментарите ви тук за гласуването на Миро и Чикагото.
Вие ако сте в топ 8,изтормозили сте се 2 месеца на глас,мизерия и сте потрошени от битки,няма ли на финалната права да искате да се борите с по-лесни противниците? Калин е №1 там,всичко го знаят и всички се страхуват от него, не е само Миро.
Та, виждайки края и евентуални 100 000 лв, няма ли да играете възможно най-логично и стратегически като се опитате да отстраните на съвет най-голямата заплаха?

Хаха, Никола Караолис. Той участва в едно друго риалити в момента - ''Къде е златото'' в Ютюб го излъчват и там е в главна роля. Струва си, прилича малко на Трейтърс. Има и тема тук.
А Цитиридис е съвсем друг. Wink

А относно въпросът ти.
Да, това е перфектната игра но за Сървайвър сякаш... В Игри на волята точно този тип игра никога няма да се наложи, поне не и у нас.
Може би ако злодея е някой много брутален тип, който да се заявява като такъв, да лъха от него на мега бесния мъж-лидер, да е безпардонен и честен със зрителя, да всява респект и да изпъква ярко на Арената и да се заявява от ден първи, че ще ги прави диви и щастливи останалите дето не знаят къде се намират - ето такъв играч ако се появи и ако той реши да чисти силните, за да си заведе слаби съперници на финала - може и да се хареса на по-широката публика (но пак ще е на кантар).
Под такъв типаж имам предвид да е нещо средно между Мартин Елвиса и Даниел Бачорски, ама и да е брутален на Арената, да има харизма и да е красавец. Тогава вече може и да мине номера, но не съм сигурен, хехе. Simple Smile

# 3 172
За някои, да кажем, е важно от кого ще паднат в битка - от Радка или от Калин. За други, не толкова. Стига да се докопат до парите. На всяка цена.
Според мен това е голямата разлика между Шубето и Феномените.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 06:46 от Stasiva

# 3 173

Защо харесвам Калин, Алекс .
Защото не мислят по този начин , който си описал ).
Аз харесвам герои- играчи , а не “ играчи “ - играчи .
Едните искат да им е по лесно , да се отстраняват силните на деня ( от някого ), а други искат да са до силните , да са им приятели .
Да умееш да се радваш , да се възхищаваш , вдъхновяваш , да гориш , да искаш да си до силния , да си като него , а не да го изтриваш от картинката, за да изпъкваш на фона на слабаци,  ( това и за игрите , и за реалния живот също ) , е нещото , което влюбва в дадени хора , и отвращава към други .

Човещина са ниските страсти , но страстта ми е към високите духовни честоти .

#сезонанакалин#инаалекс
#мироешубе#ненакючек

# 3 174
За някои е, да кажем, е важно от кого ще паднат в битка - от Радка или от Калин. За други, не толкова. Стига да се докопат до парите. На всяка цена.
Според мен това е голямата разлика между Шубето и Феномените.

Абсолютно! За това и смятам, че Ивайло отпадна от битката с Калин. Много е умен и правилно усети настроението на продукцията и предпочете да си тръгне победен от достоен играч като Калин, отколкото да го правят на резил срещу Радостина или Николина.  

На мен Радостина ми е една идея по-симпатична, тече някаква мисъл в главата. Но Николина ми е буквално като амеба.

# 3 175
  • София
Много важно за Николета ще е колко точно плуване ще има.
Дали ще е само в началото, само за един път или да речем ще са 5, 6 курса. Колкото повече курсове, толкова по-добре за нея.

# 3 176
На Дуранкулак плуването е малко. Половината е ходене. Варелите са си варели. Изобщо не я виждам Николета с тройния такъв.
За Алекс съм. Заслужава да остане, най-малко да ги дразни и намества чакри.

# 3 177
Дяволче,
Моля, да отговориш на един въпрос. Според теб, Радостина изпълни ли заръката на Ръждавичка да използва анулета правилно?
Според мен беше рано за него. Трябваше и тя да отиде на битката и двете  с Николета да пробват да победят Алекс.
Страхотен съвет снощи. Траян ми оправи вечерта Simple Smile
Калин, Алекс, Траян. Искам да гледам този финал.

Добавям
Ще ми е интересно, какво мислят и другите в темата. Въпрос за новата анкета, ако прецениш, че си заслужава.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 08:09 от jhbd

# 3 178
Добро утро от най -хубавото от снощния епизод

Епизод който ми остави горчив вкус.Знам че е една игра ама просто не е моята игра.Такова мишкарско  поведение всеки сезон сме виждали не е тайна или новост,но този сезон е различно.
Успех на Алекс вярвам ,че ще се спаси и ще се върне при Калинчо.
Много искам да ги видя на финал заедно с Траян и ще стискам палци .

# 3 179
  • София
Ще има такъв въпрос за анкетата, вече съм ги измислил въпросите.

Аз го писах по време на 'лайф' чата.
Според мен Радостина допусна грешка. При точно тази конфигурация трябваше да рискува и да отиде.
НО, разбирам и тези, които смятат, че е правилно.

Общи условия

Активация на акаунт