💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 198
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 3 300
Към кой епизод горе-долу да се насоча за битката между Феномени и Завоеватели - единоборства на паркур арена и арена борба някаква, ако се сещате?
Може би търсиш 24.09. Епизод 16

# 3 301
Доста му е нужен Алекс на Калин. Иначе остава сам сред вълци, някои и канадски. Ден, два или три си е много време.
Горкичкия Калин наистина.  Според мен Калин спи по цял ден защото през нощта Алекс му хърка и Алекс го бутат от продукцията само за да не може Калинката да си отспи. Как иначе може да загуби от Миро...

# 3 302
Според мен на Калин никак няма да му е лесно по-натам в игрите до финала. Вечно ще е номиниран. А това влизане в стаята им на Траян и Дино....ще са поредните схеми на Дино. Не мисля, че нещо ще се случи.

# 3 303
  • Bayern
Това момче има такова излъчване, че слага в джоба си една камара от холивудските сексимволи

# 3 304
Към кой епизод горе-долу да се насоча за битката между Феномени и Завоеватели - единоборства на паркур арена и арена борба някаква, ако се сещате?
Може би търсиш 24.09. Епизод 16
Благодаря 🫠

# 3 305
Според мен на Калин никак няма да му е лесно по-натам в игрите до финала. Вечно ще е номиниран. А това влизане в стаята им на Траян и Дино....ще са поредните схеми на Дино. Не мисля, че нещо ще се случи.
А то колко съвета има още? Един - отпада номер 7, още един - отпада номер 6... После петорката ли отиват на полуфинал или четворката? В сезон 4 си спомням, че отидоха 5 на полуфинал и 3 на финал. Следващите сезони не помня.

# 3 306
  • София
Принципно на този етап (и чисто като разсъждение от моя страна, защото не знам почти нищо за битките които предстоят преди полуфинала), номинация за Калин означава "смъртна присъда" за неговия съперник (предполагам че следващите елиминационни битки ще бъдат между двама, т.е на съвет ще номинират само по един). Та въпросът тук е дали последният от битките за спасение (който и да е той/тя) би имал/а смелостта да се изправи точно срещу най-силния и по този начин да си подпише билета за вкъщи (което ми се струва малко вероятно защото вече разбрахме кой е шубе Joy). Според мен Калин следващата седмица би отишъл на елиминация само ако е паднал първи на чинийките или каквато там изометрия ще дадат. Инак на съветите първата цел на всички очаквам да е Алекс и след него са поред на предпочитанията Чикагото и Дино (Радка не я броя, ако на следващата индивидуална битка не е последна, то тя би си купила имунитет със 350-те си гроша и след това вече ще си отпадне безславно в 6-цата, инак всеки би си я пожелал за нея съперник на този етап, защото не виждам битка на която тя може да победи който и да е от останалите мъже)

А то колко съвета има още? Един - отпада номер 7, още един - отпада номер 6... После петорката ли отиват на полуфинал или четворката? В сезон 4 си спомням, че отидоха 5 на полуфинал и 3 на финал. Следващите сезони не помня.
Четирима са на полуфинала

# 3 307
Остават два съвета. Аз не мисля, че ще има кой да номинира Калин на тях. На никой не му се ходи срещу него.

# 3 308
Дяволо на следващата корица се надявам да е Калин как хвърля обръча или Алекс смятам че заслужава да е поне веднъж

# 3 309
Аз мисля, че самият Калин ще иска да е номиниран поне веднъж за да излезе на битка и то със силен. Не само заради грошове, но и от спортен хъс. Това момче е дошло да играе. Както каза, не го интересуват и парите чак толкова.

# 3 310
Алекс вчера направи разбора на сезона - определяща е средата. Има хора, които искат и могат да се променят. При феномените всеки беше с нещо криво в характера си, далеч съм от мисълта, че и Калин е идеален, със сигурност и той има неща за дялкане. Но се събраха хора, които успяха да извадят най-доброто от себе си и да заработят за своето общо благо. Вярно е, че не бяха поставени в много екстремни ситуации, но това се случи, защото успяваха във важните моменти да загърбват егото си и да работят за отбора, а така и за себе си. И всичко това работеше добре, докато не се появиха Радостина и Николета и започна разпада. Алекс може и да си е въобразявал, че ще приобщи Радостина и Николета, той правеше тези сметки още при феномените, че трябва да махнат Николета, за да не мъти главата на Радостина, а оттам и на Ръждавичка, но това нямаше шанс да се случи в никой момент, защото те двете винаги играех с поглед за после и как ще се съберат с другите, с тяхната си среда и никога не помислиха за цялото.

# 3 311
Траян към Дино:
"На мен идеята ми беше да играем петимата, ама те не го харесват Миро. Не знам защо. Алекс не го харесва. Калин нищо не е казал."

А обърнахте ли внимание на двуредовата усмивка на Мирослав на съвета при думите на Дино:
 "Единствената причина, заради която гласувам за Алекс, е 'щото съм дал дума на приятели тук, че ще ги поддържам и ще съм плътно до тях до края, к'вото ще и да става."
 Не искам фурнаджийската лопата Дино да играе с Калин и Алекс.

"Мене ме е срам от хората, които гласуват за Калин. Той е един достоен боец. Те го използват като екзекутор. И в същото време се надяват да се контузи, да сбърка, нещо да стане. И за мен това не е мъжко."  -  Ей тук ми се насълзиха очите.

Дааааааааааааа, просто Алекс ни е прочел мислите. Което иде да рече, че повредата този път не  е в нашия телевизор.

# 3 312
От вчерашния епизод имаше няколко неща, които ми направиха впечатление:
• Алекс никак не харесва Мирослав и Мирослав никак не харесва Алекс, а те двамата не помня да са били в едно племе заедно. Когато Радостина обясняваше на Мирослав, че Алекс ѝ е предложил да играят заедно, тя каза, че не ѝ се иска, защото не го харесва, и Миро грейна, казвайки, че имат още едно общо нещо. Траян пък каза на Дино, че Калин и Алекс не искат да играят с Мирослав, защото не го харесват (Алекс най-вече, Калин нищо не е споменал). Аз съм по-шокирана как от продукцията не са изрязали думите им към Миро, ако искат да му правят по-добър едит. Оставиха ,,шубе" и в следващия епизод ,,женчо, Пекин в мъжки панталони". Joy
• Мирослав разясняваше на Радостина играта при сини и спомена, че е бил в коалиция с Дино, Траян и Ръждавичка, като са чакали обединение, за да се съберат с нея и евентуално Николета. Ръждавичка влезе в таен съюз с Миро, по-рано беше в такъв с Калин. Успя да се сближи с Траян и Миро, но си е била близка и с Алекс по нейни думи. Интересно ми е с кого ли щеше да играе, ако беше останала. Така става, като се коалираш с всеки, накрая все някой предаваш.
• Калин изживява съветите по-емоционално, когато застрашен е негов приятел - първо с Иво, сега с Алекс, чуди се как да похарчи грошовете си, за да им помогне, както и те на него. Не се страхува, че има подкрепата на един човек, за разлика от някои други, които обръщат гръб на другарчето, виждайки, че е в неизгодна позиция. Вижда се взаимно уважение, а не удобно сътрудничество. Калин си е Калин просто! Изкефи ме как на синхрона при вземането на банданата си каза, че си е мислел, че ще изхвърчи първата, втората, макс третата седмица, а сега финал. Наистина си е влязъл за адреналина.
• Съветът беше страхотен. Единственият път, в който ще кажа браво на продукцията, че се намеси чрез гласа си Ралица и каза някои истини. Много се смях на нелепите гласове, дадени от някои хора.
Не знам как ще се развие играта оттук насетне, но се надявам Калин да го гледам срещу Траян и да вземе своя реванш. Тази 1 секунда не съм я забравила. Satisfied

# 3 313
  • София
Така,един технически брейк от мен.Bowtie
Аз изгледах отново съвета и промото.Забелязах нов вид "жилетки",с които двамата влизаха да плуват дори.
Забелязах също,че за Ники има плуване,за Чикаго-варели,а за Алекс-нищо.Sad
Те да не са се презастраховали да не снимат 12 часа след пъзела от последната елиминация?
Горкият Траян-гол като пушка,но той "специализира" в раздел играчки-извади снощи една,а другата веднага надуши."Николета пази раницата си като орел"-много се смях.
Та предполагам,че саби ли,какво имаше там,ще преминат в ръцете на Чикаго,а на Алекс ще стискам палци да не отпадне Blue Heart
Калин и Миро ще бъдат на финал ми се струва.И почти съм сигурна как ще остане втори нашето момче.
Гледайки го срещу Иво и Траян,ми се наби колко ценно време губи да изпипва нещата.
Срещу Иво-с брадвата издълба за въжето цял кратер,симетричен,после си окопа кулата,да не се клати.После се качваше отгоре на кулата да стреля.Всяко познато кубче беше поставяно в купичката,а самата тя биваше подреждана в две редички под масата.
С Траян-тичаше и разчистваше трасето от различни предмети.На катапулта сипваше пясък.Нито в един момент не погледна към Траян да "препише" начина на поставяне на плочките,а именно хоризонтално,който беше успешен.С друг играч беше на същото домино и там подреждайки плочките на гредата ,първо ги почистваше от пясъка Simple Smile
Та педантично ни е момчето и дано не съм лош пророк Стана дълго,извинете.

# 3 314
Според мен последната седмица така ни представят Миро, т.к. и от продукцията искат силен мъжки финал. На продуцентите не им харесва женската игра на този наш "мъж", след като те си искат Калин задължително на финал, (а наш главен опортонист иска да играе с жени на финала и иска да премахне, така както и любимеца на публиката (Калин), така както и любимеца на продукцията (Калин), това не може да се отрече). Моето мнение за тази година е, че продуцентите са искали да си изчистят името тази година и да накарат харесвания от всеки, да победи. В крайна сметка ще видим какво става на финала идващата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт