💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 204
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 3 255
Траян към Дино:
"На мен идеята ми беше да играем петимата, ама те не го харесват Миро. Не знам защо. Алекс не го харесва. Калин нищо не е казал."

А обърнахте ли внимание на двуредовата усмивка на Мирослав на съвета при думите на Дино:
 "Единствената причина, заради която гласувам за Алекс, е 'щото съм дал дума на приятели тук, че ще ги поддържам и ще съм плътно до тях до края, к'вото ще и да става."
 Не искам фурнаджийската лопата Дино да играе с Калин и Алекс.

"Мене ме е срам от хората, които гласуват за Калин. Той е един достоен боец. Те го използват като екзекутор. И в същото време се надяват да се контузи, да сбърка, нещо да стане. И за мен това не е мъжко."  -  Ей тук ми се насълзиха очите.

# 3 256
Не вярвам да оставят Мирослав да бъде победителят. Не ззщото е по-слаб в игриите, а защото му липсва нужната харизма на екран. На мен ми харесва визията му и това, че  си отстоява позицията-да, играе с жени, проблем? Жените някакви чудовища ли са? Или само с мъжете трябва да играе, за да се валидира полово?

Точно тук е заровено кучето. Той играе с жените само привидно. Хвърли Сапунджиева под влака в момента, в който видя, че е слаба и в неизгодна позиция. Същото стана и с Пекин - разбра, че е с единият крак навън и разкри скритите ѝ козове, за да спечели нови съюзници. А снощи искаше да прати Николета да се бие срещу Калин - демек вкъщи. За него е най-важно някой да махне Калин, или поне да го отслаби, ама да не е той. Страх лозе пази. Каква позиция отстоява, какви жени - какво предаване гледате изобщо??

Никога не съм чула от Калин: "искам да премахна Миро". А Миро само това мели непрекъснато, като мантра му е. Калин не иска да се отърве от основните си конкуренти използвайки останалите, а иска сам да се бори с тях. Разликата е огромна.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 13:56 от жижик

# 3 257
  • Sofia
Скрит текст:
Траян към Дино:
"На мен идеята ми беше да играем петимата, ама те не го харесват Миро. Не знам защо. Алекс не го харесва. Калин нищо не е казал."

А обърнахте ли внимание на двуредовата усмивка на Мирослав на съвета при думите на Дино:
 "Единствената причина, заради която гласувам за Алекс, е 'щото съм дал дума на приятели тук, че ще ги поддържам и ще съм плътно до тях до края, к'вото ще и да става."
 Не искам фурнаджийската лопата Дино да играе с Калин и Алекс.

"Мене ме е срам от хората, които гласуват за Калин. Той е един достоен боец. Те го използват като екзекутор. И в същото време се надяват да се контузи, да сбърка, нещо да стане. И за мен това не е мъжко."  -  Ей тук ми се насълзиха очите.
Именно заради тези думи, а и не само Алекс е велик! Има двама човека, които успяха да ми променят мнението от нехаресвани в харесвани - Алекс и Наталия. 💙
#АлексеВелик#!
#СезонътнаКалин#!
#Мирцатаеженчоишубе#!

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 14:08 от Crystal_Noir

# 3 258
От време на време се появява някой адвокат едновременно и на тримата окаляни до ушите, много интересно 🤡

# 3 259
Моето лично обяснение защо Ръждавичка и може би Алекс така се отвърнаха от Чикагото е може би форма на отвращение. Ако на тях,  както и на мен им е противно и гнусно да го гледат и изтърпяват да се врътка и кърши по масата и изобщо т наречения му танц, напълно ги разбирам. И не само танца. Въобще като човек ми е противен от това, коетосе вижда. Това е усещане и никой не може да се сърди, или да очаква всички да го харесват. Има си поведение,  което може би се котира в определена среда, но не е моето,  а явно не е и на Ръждавичка,  Алекс и Калин. Много са различни като социална среда,  в която пребивават извън играта.
Всъщност не е точно така. Те си го харесваха. Спомням си думите на Алекс, когато разбраха, че Чикагото и Гордиенко няма да се върнат в племето. На синхрон Алекс каза: "Чикагото много ще ни липсва. Той беше душата на Феномените!" Тогава неговите думи много ме изненадаха, тъй като си мислех, че като двамата най-възрастни там, са в един вид конкуренция за старейшинството. Но не - Алекс му призна най-важната роля в племето. Това беше тогава.
А всички помним сълзите на Ръждавичка. Помним как му се метнаха двете с Наталия на врата, когато го видяха, че се е върнал в играта, па макар и в друго племе. Това си беше обич.
За отношенията му с Калин пък да не говорим. Чикагото беше неговия ментор тогава, не Алекс.
Нещо се случи след това. В онези няколко дни след като се събраха наново заедно след дългата раздяла. Ама какво точно се е случило май няма да разберем. Подозирам, че Дино има голяма роля. Той размъти главата на Ръждавичка с приказки. Защото тази тяхна завера тогава си беше абсолютно неестествена. Нормалното беше Ръждавичка, Алекс, Калин и Чикагото да са юмрук, а всички останали да се борят за оцеляване.
Но Дино предприе спешни мерки още с влизането си. С помощта на Траян успя да обърне нещата в своя полза. Дино е истински майстор на социалната игра.

Съгласен съм. И аз подозирам,че Дино стои зад това неразбирателство. Много хитър е и по нищо не отстъпва като стратегии и интриги от Пекин. (Въпреки че обича да използва този вече паразитен израз "некоалиция").

Аз, между другото, останах изненадан от Дино. Мислех си, че ще е тип играч като Ангел Русев или Гатьо  само че не толкова агресивен ,като тях  но пак го водих като „кученцето на Доктора“. А то какво се оказа — той е истинският хитрец и стратег в сезона.
Пекин в подкаста след Игрите каза, че първите седмици Дино се оглеждал, правил се на застрелян и се държал като незабележим, а всъщност си е имал съвсем други идеи.

Тази година има много такива образи — в началото мислиш, че не са нищо особено, а после излизат като големи играчи. Примерно Алекс — никой не очакваше да стане толкова ключов.
Но има го и обратното: Доктора. Аз го виждах като новия Раду на сезона, или поне като една от големите фигури. Също Давид и Шопа ги гласях за финалните злодеи, срещу които Калин, героят, ще се изправи. А тази роля я пое Миро Фикуса, а при жените – вместо Пекин, изведнъж Радостина.

Затова на Неделчо и Туджаров им е станало скучно — така наречените „главни герои“ за определени роли изпаднаха много по-рано от очакваното. После трябваше набързо да се търсят заместители, но тези заместители не бяха същото ниво, че дори би трябвало вече да са извън играта.

Това ми го казват и като критика мои познати — че в предишните сезони главните злодеи и ключови персонажи стигаха поне до топ 8,(Джаферович,Виолета,Елвиса,Императора) докато тази година много от тях отпаднаха още преди фаза 2.
И че продукцията уж бута и манипулира постоянно, но точно когато трябва да ударят рамо — примерно на Пекин или на Симона — не го правят.(смисъл да бяха нагласили всичко в тяхна полза или на Симона да бяха дали 2 мин наказание вместо една обиколка).

Да не говорим, че с това блато сами си изкараха Шопа и Давид(които Шопа имаше заченки на злодей а Давид беше добър и имаше потенциал и можеше да стане добър финал те срешу Калин като и Шопа и Давид имаха сметки за уреждане той тогава най - много го тропаше за она пъзел който ги вкара в блатото).
Според мен продукцията не е доволна от развоя, който се получи. Затова предричам догодина да си пазят главните герои и злодеи със зъби и нокти, за да стигнат до финалната фаза и сезонът да е на нивото на сезон 4, когато топ 9 беше супер силен (там Алекса ,Джаферович и Виктория си ги пазиха до последно).

# 3 260
"Миро е шубе!" може да се изпише и на корица, и като мото.на целия седми сезон! Браво, Калине, чиста и вярна душа, смел и прям! Заедно с Алекс, който също не спестява истините, направо действат като балсам след всичкото лицемерие, глупости и простотия, с които ни облъчват останалите хубостници.
Малко с едно наум, но браво и на Траян, не се поддаде на увещанията на Мими и старото другарче Дино. Да видим какви са ги замислили с това тайно промъкване в стаята им.
Леко съм изненадана от отношението на Ралица = Продукцията, сякаш и те не одобряват тези сплетни и предателства, което е нехарактерно за тях?!
Те харесват Калин ,колкото и да викаме ,че го прецакваха ,си го харесват и то бая , и след сезона още повече ,че той им е лицето, на сезон 7 .

Аз не виждам голямото подпиране на Миро и да е бил гласен за победител.Не биха се държали по този начин с него.Това ли му е уинър едита да го наричат шубе, Пекин в панталон и т.н. Почвам да си мисля, че не са им излязли сметките на продукцията и са били изненадани.Този сезон само греди от тяхна страна.Уж беше сезона на силните жени, а най-силните изненадващо отпаднаха.

# 3 261
Според мен сутрешната акция на Дино и Траян по терлици, ще е да им кажат, че на следващия съвет ще стрелят по Радостина и Чикагото или Чикагото и Николета. Т.е. Траян или Ралица са пренастроили стратегията на Дино. Хитра лисица е той и не иска да излезе шубе пред екрана Grinning
Мисля си друго. Знаем от стари играчи, че след 02 АМ изключват микрофоните. Тогава е моментът за важни договорки и планове без някой да ги подслушва.  В този важен разговор и момент, Траян вкарва малко мозък в главата на Дино и му обяснява  как стоят нещата. Рестартирал му е системата Simple Smile
Като нищо, може да решат да стрелят по вие знаете кой...
Важно е кои двама ще се върнат от тази битка. Все си мисля, че ще са Алекс и Чикагото.
Следващ важен момен е кой ще е първи и кой последен в предстоящите двубои между останалите 7 в играта.

# 3 262
Всички виждат това, което правят с Калин, но само Алекс има смелостта да го каже на глас. А един път казано ли е на глас, придобива много по-голяма тежест!

"Мене ме е срам от хората, които гласуват за Калин. Той е един достоен боец. Те го използват като екзекутор. И в същото време се надяват да се контузи, да сбърка, нещо да стане. И за мен това не е мъжко."  -  Ей тук ми се насълзиха очите.

# 3 263
Подозирам, че ако на следващата битка и по някаква случайност Радостина завърши последна, то на съвета със сигурност ще харчи и ще се пробва да си купи имунитет.

Имунитет срещу какво?Имунитет се дава на съвет срещу гласуване.Ако е последна няма гласуване за нея, няма имунитет.

# 3 264
"Мене ме е срам от хората, които гласуват за Калин. Той е един достоен боец. Те го използват като екзекутор. И в същото време се надяват да се контузи, да сбърка, нещо да стане. И за мен това не е мъжко."  -  Ей тук ми се насълзиха очите.

И на мен ми стана много мъчно...

Калин може да не разбира играта в нейната стратегическа - т.е. перверзна - същност, но се държи достойно, защото му  е същност, вградена от семейството му. И когато челно се сблъска с недостойнство, помръква. Сигурно го разбира. Той не е глупав, нищо че и така го нарекоха.

И не, не му слагам ореол. Той просто си е такъв. Достоен. И искрен. И си пролича във всеки един момент. Човек може да бъде прикрит до определен момент. И това видяхме.

Аз не съм срещала такъв персонаж (скоро) в публичното пространство. Очарована съм!

#СезонътнаКалин#!

# 3 265
Цитат
Аз не съм срещала такъв персонаж (скоро) в публичното пространство. Очарована съм!
Мен лично ме е много яд, че дъщеря ми не гледаше заедно с мен. Сякаш като на майка ми се искаше да й покажа какво да гледа, от какво да се пази, какво да цени... Но пък си спомням аз на нейната възраст (15) как хич не слушах майка ми като ми ги говореше тези работи. Wink
Да се надяваме, че сме си свършили работа с възпитанието и когато дойде времето да избира ще може да различи истинската смелост от фукнята, добротата от лицемерното мазнене, силната подкрепяща ръка от безжалостната хватка.
Дано.

# 3 266
На това му викам добро възпитание в семейството. Успял е да изгради достойна ценностна система.
Да, когато трябва действа. Пример с лодките. Но това се случи с ум и финес и то след техните действия.

Поздравявам родителите на Калин! Успешно свършена работа, а това е най-важното за един родител.

# 3 267
  • Bayern
Моля се, ако оставят блатото като локация, поне да не отпадат участници само с гласуване !!!Това е безумие! Играчи трябва да се елиминират само в битки!!!
На блатото потънаха играчи, които смятам имаха много да покажат. На мен ми бяха любопитни Давид и Йордан.

# 3 268
Калин, за мен, без съмнение е най-яркият и способен участник в ИВ до сега!

За седем сезона не помня да е имало друг толкова комплексен, мислещ, адаптивен, скромен, незлоблив, лъчезарен и красив играч!

Аз за първи път имам любимец от визитката до края!

Дано стане победител, защото ако Миро го бие - ще е мега резил за продукцията.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 19:19 от Electric Papaya

# 3 269
От време на време се появява някой адвокат едновременно и на тримата окаляни до ушите, много интересно 🤡
Ако визираш мен-не, нито съм адвокат, нито пиар.
Изразявам собственото си мнение.
Най-малко смятам някого за окалян до ушите.

Общи условия

Активация на акаунт