💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 243
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 3 225
  • тук и там
Аз забелязах,че  в промото за следващата битка,има по един елемент,на който двама от участниците са добри.За Николета-плуването,за Чикагото -варелите..Ако няма пъзел,на Алекс му е спукана работата..Стискам палци за него ,дано да спечели той все пак!

# 3 226
Плуването на Дуранкулак не е фактор. Продукцията трябва да мисли в спешен порядък как да сменя локацията за другата година.

# 3 227
  • Варна
Плуването на Дуранкулак не е фактор. 

ТО ТАМ ИМА И ДЪЛБОКО - ТЕ това  са избрали

# 3 228
Аз не мога да разбера как и защо Миро стана такъв тартор в сините. На каква база? Той трябваше да е първия бушон като им го пратиха, те вместо това се въртят около него сякаш им е началник. И той как навири нос, изглежда буквално като различен човек. Някакъв хамелеон. Само седмица по-рано изглеждаше смачкан и съсипан - гушкаше си коленцата и се чудеше как да се слее с камъните около него, за да не се набива на очи. Имам чувството, че така и няма да го видим да бъде изцяло себе си - прозира лицемерието, пресметливостта, амбицията и бруталността, но все още всичко е много прикрито.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 11:55 от ts_mira

# 3 229
Моето лично обяснение защо Ръждавичка и може би Алекс така се отвърнаха от Чикагото е може би форма на отвращение. Ако на тях,  както и на мен им е противно и гнусно да го гледат и изтърпяват да се врътка и кърши по масата и изобщо т наречения му танц, напълно ги разбирам. И не само танца. Въобще като човек ми е противен от това, коетосе вижда. Това е усещане и никой не може да се сърди, или да очаква всички да го харесват. Има си поведение,  което може би се котира в определена среда, но не е моето,  а явно не е и на Ръждавичка,  Алекс и Калин. Много са различни като социална среда,  в която пребивават извън играта.
Всъщност не е точно така. Те си го харесваха. Спомням си думите на Алекс, когато разбраха, че Чикагото и Гордиенко няма да се върнат в племето. На синхрон Алекс каза: "Чикагото много ще ни липсва. Той беше душата на Феномените!" Тогава неговите думи много ме изненадаха, тъй като си мислех, че като двамата най-възрастни там, са в един вид конкуренция за старейшинството. Но не - Алекс му призна най-важната роля в племето. Това беше тогава.
А всички помним сълзите на Ръждавичка. Помним как му се метнаха двете с Наталия на врата, когато го видяха, че се е върнал в играта, па макар и в друго племе. Това си беше обич.
За отношенията му с Калин пък да не говорим. Чикагото беше неговия ментор тогава, не Алекс.
Нещо се случи след това. В онези няколко дни след като се събраха наново заедно след дългата раздяла. Ама какво точно се е случило май няма да разберем. Подозирам, че Дино има голяма роля. Той размъти главата на Ръждавичка с приказки. Защото тази тяхна завера тогава си беше абсолютно неестествена. Нормалното беше Ръждавичка, Алекс, Калин и Чикагото да са юмрук, а всички останали да се борят за оцеляване.
Но Дино предприе спешни мерки още с влизането си. С помощта на Траян успя да обърне нещата в своя полза. Дино е истински майстор на социалната игра.

Съгласен съм. И аз подозирам,че Дино стои зад това неразбирателство. Много хитър е и по нищо не отстъпва като стратегии и интриги от Пекин. (Въпреки че обича да използва този вече паразитен израз "некоалиция").

# 3 230
  • Sofia
Аз също стискам палци на Алекс. В началото ме дразнеше с логореята си и го бях обявила за егоцентрик и дървен философ. С течение на времето си промених мнението, човекът си казва нещата такива каквито и има смелостта да застава зад думите си. На терена също се справя добре, спокойствието, трезвата преценка и чувството за справедливост, което притежава също работят в негова полза. Успех, Алекс! 💙
#Мирцатаеженчоишубе#!
#СезонътнаКалин#!
#БравоАлекс#!

# 3 231
Аз обаче съм много изненадана от коментарите ви тук за гласуването на Миро и Чикагото.
Вие ако сте в топ 8,изтормозили сте се 2 месеца на глас,мизерия и сте потрошени от битки,няма ли на финалната права да искате да се борите с по-лесни противниците? Калин е №1 там,всичко го знаят и всички се страхуват от него, не е само Миро.
Та, виждайки края и евентуални 100 000 лв, няма ли да играете възможно най-логично и стратегически като се опитате да отстраните на съвет най-голямата заплаха?
В Сървайвър имат сезони наречени "Герои срещу злодеи". Това са двете големи и основни роли в подобни стратегически реалита. Избор на пътя към победата. И двата пътя са допустими и легални.
Но публиката най-много обича, когато до победата безапелационно се добере героят! Особено ако героят е толкова харизматичен и блестящ. А злодеят не хваща око по никой параграф.

# 3 232
Симона го била пазила този анулет...
Какво го е пазила???
1. Той за разлика от други неща не е бил тайна.
2. Никога не е имало и най-малък повод да се замисли да го ползва.
Егати пазенето!

# 3 233
Аз не мога да разбера как и защо Миро стана такъв тартор в сините. На каква база? Той трябваше да е първия бушон като им го пратиха, те вместо това се въртят около него сякаш им е началник. И той как навири нос, изглежда буквално като различен човек. Някакъв хамелеон. Само седмица по-рано изглеждаше смачкан и съсипан - гушкаше си коленцата и се чудеше как да се слее с камъните около него, за да не се набива на очи. Имам чувството, че така и няма да го видим да бъде изцяло себе си - прозира лицемерието, амбицията и бруталността, но все още всичко е много прикрито.

Повярва си, че е надхитрил Алекс и Калин защото придърпа Ръждавичка. Пък и остана в племето с безгласната Сапунджиева, алчния Дино и неориентирания Чикаго - чудесна среда да разгърне лукавият си нрав без особен отпор. Ако Алекс още беше там, щеше да е натикан в ъгъла, но когато котката я няма мишките танцуват.

# 3 234
Чисагото за пореден път демонстрира, че няма никой на горния етаж. Чак когато Ралица го попита от какво всъщност е недоволен, установи, че не може да каже нищо срещу Калин.
Дино рие дъното вече. След Ръждавичка и Миро сега почна да се мазни на Радостина. На Миро пък имал пълно доверие Joy
Отново страхотни Калин и Алекс, а Траян за пореден път показва колко мислещ играч е, без да е е подъл.
И макар да стискам палци за Алекс, си мисля, че вече изигра ролята си за продукцията и ще е аут на елиминационната. Всички видяхме колко му е трудно с жилетката. Cry

# 3 235
  • Bayern
Чикагото не ми е на минуса на мен, но не е и на плюса. Там е, където сам се постави - по средата, неутрален.
Силен е на арената, макар и не толкова комплексен, но не е за подценяване. Така и не се заяви обаче извън арената. Аз лично го критикувам основно заради подлизурското слагане на Миро в последните епизоди. Унизително е и чак ми е неудобно да гледам. Същото поведение ме отврати и в Дино, на когото симпатизирах преди - подмазването на Ръждавичка, сервилното държане към Миро след това. Може би е било същото и към Доктора в началото, но не са ни го показали.
За Дино някак мога да го приема, той си е селски тарикат и това е част от характера му, но на Чикагото това не е присъщо. В опит да оцелее и да продължи още малко напред, той се принизи до методите на Миро Шубето. И ужасно ме дразни колко е наивен, направо го въртят на малкия си пръст Миро и Дино. Ясно ми е, че Ръждавичка помогна много с онзи лаптоп да се почувства обиден и предаден от хората, които мислеше за свои, Сапунджиева и тя наля масло в огъня, после го дообработи Дино с помощта на Миро, но си е явно, че мисленето не му е силната страна на Чикагото.
Подкрепям написаното на 100%!!! Чикагото не е толкова черен, колкото се опитват да го изкарат някои хора...Факт е, че не му се отдава да мисли стратегически затова така дебелашки се предлага на Дино и Миро. Грозно е, но го  е попил от Дино. Рамбо сам  се постави в много унизителна ситуация

# 3 236
  • В Града на липите
Според мен сутрешната акция на Дино и Траян по терлици, ще е да им кажат, че на следващия съвет ще стрелят по Радостина и Чикагото или Чикагото и Николета. Т.е. Траян или Ралица са пренастроили стратегията на Дино. Хитра лисица е той и не иска да излезе шубе пред екрана Grinning

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 13:42 от hrissi_sz

# 3 237
  • Някъде там...
Не мисля, че Гадостина изпълни завета на Ръждавичка. Трябваше да ползва анулета разумно. А най-разумно беше да иде на битка и да го пази за следващия съвет. Тук противниците са преодолими, а следващият път може да е срещу някой от силните мъже. Да, има риск, факт, но не може да залагаш само на сигурно.

В промото се виждат 6 прозорчета за целене т.е. предполагам, че ще има 6 обиколки? Не всички ще са с плуване, има и 3 варела с различна големина, видяхме и дъските над локвата. Направи ми впечатление, че Алекс минава над локвата с жилетка, което ми се видя безумно, след като Траян я сваляше на битката със Сапунджиева, а този елемент изисква много прецизен баланс.
Пак на промото Чикагото счупи трето прозорче, до него трасето беше с 2 уцелени и синя летва.

# 3 238
Чикагото просто остана много ама много разочарован от Ръждавичка и думите и .Не го очакваше определено.Живееше си в негов розав свят 😁И затова тръгна в тази посока след това .Като обидено детенце 😄Това е истината .Иначе не е лош човек за мен,но горе никой няма за съжаление.Трябваше да помисли първо .Но здраве да е .

# 3 239
Аз също не мисля, че Чикагото трябваше да бъде низвергнат от групата на сините, толкова лесно. За сегашното му отношение към Калин и Алекс са виновни Симонка и Алек. Много харесвам Алекс, но той има голяма вина. Точно коалицията му със Симона срещу Чикагото много ме разочарова тогава. И той се опитва да оцелее максимално... Сал един Калин ми е чист като сълза. Иначе се накефих на снощния елиминационен съвет. Всичко си беше казано на място

Общи условия

Активация на акаунт