💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 215
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 3 180
Благодаря! Явно снощи от еуфорията съм го пропуснала Simple Smile

# 3 181
Охххх, много ми е хубаво от сутринта като чувам 3 пъти вече в промото Алекс за женчото. Хора, това ще се повтаря 3 дни нонстоп. Мега. За пръв път в живота си гледам рекламен блок с кеф, за да чуя в края промото. Не знам как ще  оцеляват феновете на шубе-женчото... ще има счупени телевизори и не знам на кого ще се оплакват да се изтрие хахаха. Може би е по-добре в някоя пещера да се скрият...упс и там ще имат кошмари с Калин пещерняка Великолепни.

# 3 182
И отново стигаме до причината - защо никой не поговори с Теодор и да се изяснат нещата? Предполагам  че щеше да е много по-различно тогава. Те чуха Дино и Траян, но не и Теодор. Видяха само тяхната гледна точна и с това приключиха. Не се прави така. Нищо нямаше да им коства да чуят мнението на Теодор. Той до онзи момент си ги тачеше. Предварително се настроиха срещу него, а може да си го имат на тяхна страна, имаше добра основа. Сбъркаха като послушаха Ръждавичка. И какво очакваха, че ще се случи? Теодор да им играе мишена на всички за номинации, а той да си седи мирно и кротко и нищо да не прави. Той поне се е раздавал винаги на макс и никога не се е криел зад някои за разлика от Мирката. Теодор иска да използва Мирката както и той него, но да видим докога.

# 3 183

Аз обаче съм много изненадана от коментарите ви тук за гласуването на Миро и Чикагото.
Вие ако сте в топ 8,изтормозили сте се 2 месеца на глас,мизерия и сте потрошени от битки,няма ли на финалната права да искате да се борите с по-лесни противниците? Калин е №1 там,всичко го знаят и всички се страхуват от него, не е само Миро.
Та, виждайки края и евентуални 100 000 лв, няма ли да играете възможно най-логично и стратегически като се опитате да отстраните на съвет най-голямата заплаха?
 Не мога да ти отговоря,защото никога не бих стигнала до там по техния начин и с техните методи. Те вече се оцвъкаха и каквото и да направят е девалвирало. Макар че винаги има начин човек да си признае грешките и се извини, но те не са такива, нямат такива скрупули.

# 3 184
Чикагото се събужда отмята чаршафа a  батериите вече са му на кръста а микрофона на врата!
Хубаво се спи така.
Joy

Николета за Миро:
- В негова полза е да върви напред и да се прошмугва с мъжете!!!
Първия проблясък на мисъл у стюардесата.  И то силен проблясък!

Жълтите влизат в резиденцията, Дино се мушка сред тях и е пръв на хладилника!

Ники:
-Аз вече нямам гъз официално

Дино:
-Трябва да решаваме бързо кво праим, и то... бързо.
Божинката номер 2

Калин:
-Миро е шубе!

# 3 185

Не мога да ти отговоря,защото никога не бих стигнала до там по техния начин и с техните методи. Те вече се оцвъкаха и каквото и да направят е девалвирало.
И какво толкова е направил Теодор? 1 път е гласувал за Калин. Чудо голямо. Той си каза, че Калин е силен противник. А и те са в топ 8 всеки за всеки си е сам. Хванал се бил в коалиция с Миро. Ами какво да прави като никой друг не го вписва никъде и не го офертира? То даже и Мирчо не го вписва де, ама Тео си мисли така. Освен това и да беше и да не беше го придумал пак щяха да са в една стая двамата. Просто няма варианти като цяло. Момичетата заедно, Калин и Алекс, Дино и Траян. Не вярвам да е имало шанс за стайни рокади. Не мисля, че могат да се причисляват Тео и Мирчо в една и съща степен като лоши герои. Мирчо отдавна надроби тая попара. Тео няма как да го стигне вече по мишкуване, късно е.

# 3 186
Ама нямат връзка двете неща. Кой го кара тука Чикаго да се самопредлага за битки. В случая Чикаго си се пази за финала по доста подмазвачески начин. Да се мазни на Миро с грошовете... ужас.. Кога Калин се е мазнил на някого, за да се опази?? Няма нужда да ми отговаряте..

Ти обаче пак не отговори на въпроса. Ако Чикагото не го бяха прецакали, разбирам да го критикувате, че не ходи често на битки, обаче след това, което му направи продукцията с Гордиенко, как да е сигурен, че пак няма (и този път вече със сигурност) да го 'сготвят'?“

Аз бях една от възмутените, че Чикаго го сготвиха заради Гордиенко и още мисля, че беше ужасно това. Но пак казвам, няма връзка този случай със сегашната ситуация. Очевидно си му фен и си го защитаваш, но не съм само аз на мнение, че Чикаго се изложи последните епизоди.

# 3 187
Само аз ли помня, че Чикагото беше офериран не един път да играе в коалиции и той винаги се нагаждаше според силните на деня. Не виждам на кого има да се сърди, освен на себе си. Когато седиш на два стола - винаги падаш.

# 3 188
Достатъчно е лъжица катран в кацата с мед , а пък тя и кацата е полупразна 😏

# 3 189
  • Някъде там...
Чикагото не ми е на минуса на мен, но не е и на плюса. Там е, където сам се постави - по средата, неутрален.
Силен е на арената, макар и не толкова комплексен, но не е за подценяване. Така и не се заяви обаче извън арената. Аз лично го критикувам основно заради подлизурското слагане на Миро в последните епизоди. Унизително е и чак ми е неудобно да гледам. Същото поведение ме отврати и в Дино, на когото симпатизирах преди - подмазването на Ръждавичка, сервилното държане към Миро след това. Може би е било същото и към Доктора в началото, но не са ни го показали.
За Дино някак мога да го приема, той си е селски тарикат и това е част от характера му, но на Чикагото това не е присъщо. В опит да оцелее и да продължи още малко напред, той се принизи до методите на Миро Шубето. И ужасно ме дразни колко е наивен, направо го въртят на малкия си пръст Миро и Дино. Ясно ми е, че Ръждавичка помогна много с онзи лаптоп да се почувства обиден и предаден от хората, които мислеше за свои, Сапунджиева и тя наля масло в огъня, после го дообработи Дино с помощта на Миро, но си е явно, че мисленето не му е силната страна на Чикагото.

# 3 190
Само аз ли помня, че Чикагото беше офериран не един път да играе в коалиции и той винаги се нагаждаше според силните на деня. Не виждам на кого има да се сърди, освен на себе си. Когато седиш на два стола - винаги падаш.
И аз това си спомням. Даже ми се върти в главата как Дино му обясняваше, че трябва да започне да играе социалната игра и да си избере “лагер” един вид, а дон Чи седеше като везир с бирата и обясняваше, че е достатъчно силен и не се интересува от никакви коалиции и игри, той на арената се доказвал. Да, ок, ама после защо се сърдиш, че не ти шушукат както си шушукат с останалите. За него беше важно да е на резиденция, да е нахранен и наспан и да има огледало да си маже къдриците. А иначе го харесвам, образ е и е силен играч. Но това в този формат не е достатъчно.

# 3 191
Пак ми свършиха лайковете, но съм на 100% съгласна с Жабче, че от Дино и Чикаго се отвратих заради подмазването на Миро. Нека не забравяме, че в Лечителите Мирко беше пръв другар с Пекин и тормозеха яко Дино, Траян и Чикаго. И сега какво.. май забравиха какво беше и как бяха на пангара нон-стоп. Ама зрителите не сме забравили и за това сме изумени... толкова е просто.

# 3 192
Моето лично обяснение защо Ръждавичка и може би Алекс така се отвърнаха от Чикагото е може би форма на отвращение. Ако на тях,  както и на мен им е противно и гнусно да го гледат и изтърпяват да се врътка и кърши по масата и изобщо т наречения му танц, напълно ги разбирам. И не само танца. Въобще като човек ми е противен от това, коетосе вижда. Това е усещане и никой не може да се сърди, или да очаква всички да го харесват. Има си поведение,  което може би се котира в определена среда, но не е моето,  а явно не е и на Ръждавичка,  Алекс и Калин. Много са различни като социална среда,  в която пребивават извън играта.

# 3 193
И аз това си спомням. Даже ми се върти в главата как Дино му обясняваше, че трябва да започне да играе социалната игра и да си избере “лагер” един вид, а дон Чи седеше като везир с бирата и обясняваше, че е достатъчно силен и не се интересува от никакви коалиции и игри, той на арената се доказвал.

И после отиде на съвет и гласува срещу Дино и Траян в полза на триглавата ламя. Ами, не виждам с какво сега са му длъжни.

Социалната игра не се играе с кълчене по слипове на масата. Никой с нищо не му е длъжен, той сам се постави в това положение. Безразличен ми е. Искам Алекс да се върне и искам Николета да излети обратно там, откъдето е долетяла.

# 3 194
Дино раболепни и Миро шуболепни!

Общи условия

Активация на акаунт