💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 238
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 3 135
  • София

Големи адмирации и Уаукания за Калин Великолепний. Ние не сме ли вече старички,за да охкаме и ахкаме по 25-годишни? Smiley

Викаш сакън, никакви адмирации за спортист, актьор, общественик, реалити звезда, изобщо хубав човек, ако е по-млад от теб 😂
А и май, май далеч не всички са старички.

#СезонанаКалин#!

Мхм, аз да попитам каква е възрастовата граница за да имаш право да ахкаш по Калин?

Получих духовен оргазъм заради чичака, а.к.а. Алекс. Това допустимо ли е поне?

# 3 136
Гледам със закъснение, влизам при вас и има стотици нови мнения, още не съм ги прочела, но съм сигурна, че и вие сте го казали: този съвет беше епичен и ще се коментира дъъълго време Grinning

# 3 137
  • Bayern
Обаче Калин и Алекс изградиха много стабилна връзка, това е единствената двойка, която мисли първо за другарчето си. Когато Алекс искаше да си даде грошовете, за да купи имунитет на Калин съм сигурна, че ако се беше наложило щеше да го направи. Днес Калин се притесняваше за Алекс и беше искрено възмутен когато го номинираха. Когато говорят един за друг се усеща възхищение и респект, които липсват измежду всички останали двойки и коалиции. Направо ми се насълзиха очите тази вечер, когато Калин обясняваше  , че Алекс не получава необходимото отношение...
 #СезонанаКалин

# 3 138
  • На Изток от Рая
И според мен Чикагото не го е страх да ходи на битки, просто не иска да се предлага, знаем причината. Не вярвам, че ще тръгне да обвинява номиниращите го за доводите им, просто ще го приеме както и стана.

# 3 139
Чикагото е една мъжка кифла. Имах предразсъдъци в началото с тези зъби и коса, ама виках си, че е силен на терен и той като Шубето оставаше другите да се излагат вместо него и някак си ми беше симпатично глупавичък. Обаче в последните серии лъсна и той колко му е акъла. Голям, здрав, силен мъж и да го е страх да иде на битка... Тя Ръждата хубаво го е усетила, ама не я оправдава това, защото и тя натвори и наговори сума простотии...
Ами той един път отиде по желание на елиминация и му излезе през носа. От къде на къде ще ходи на битка пак по желание? Не е длъжен на никого. Много се раздава на арената винаги и пак някои го изкарват слаб. А и на съвета сам си каза, че приема номинацията съвсем мъжки е дошъл да се бори.

# 3 140
И аз видях калинката 🐞 Бръмбарът да не е бил конска муха, кацаща на ....
[/quote]
Бръмбар си беше, долу в ляво в косата.

# 3 141
Чикагото е една мъжка кифла. Имах предразсъдъци в началото с тези зъби и коса, ама виках си, че е силен на терен и той като Шубето оставаше другите да се излагат вместо него и някак си ми беше симпатично глупавичък. Обаче в последните серии лъсна и той колко му е акъла. Голям, здрав, силен мъж и да го е страх да иде на битка... Тя Ръждата хубаво го е усетила, ама не я оправдава това, защото и тя натвори и наговори сума простотии...

Страх го е да иде на битка? Има ли нужда да напомням кой се предложи на съвета в началото на сезона да излезе на битка срещу Гордиенко? А впоследствие да напомням ли какво го сполетя заради тази негова смелост (той самият го каза на съвета)? Има ли нормален човек, който след такова нещо, да иска да ходи на битки?

# 3 142
Има, Калин си ходи на битки. Ама всички знаем вече, че Калин е извънземен. Съжалявам, но не приемам силен мъж като Чикаго да се мазни и да прави челни стойки пред Миро Шубето.

П.с. а и няма база за сравнение тука. Никой не го кара да ходи по желание на битки. Но да си потъпкваш достойнството не е много мъжко..

# 3 143
Има, Калин си ходи на битки. Ама всички знаем вече, че Калин е извънземен. Съжалявам, но не приемам силен мъж като Чикаго да се мазни и да прави челни стойки пред Миро Шубето.

А Калин да са го сготвяли случайно по начина, по който Чикагото? Не ми отговори на въпроса.

# 3 144
  • пустинята Гоби
Чикагото не иска да е в коалиция с никой, накрая се реши да е в такава и пак се прецака. Не му върви т.нар. социална игра и това е. На Калин, Траян и Алекс им провървя, защото тяхната игра се нарича съвест и морал.

# 3 145
Ама нямат връзка двете неща. Кой го кара тука Чикаго да се самопредлага за битки. В случая Чикаго си се пази за финала по доста подмазвачески начин. Да се мазни на Миро с грошовете... ужас.. Кога Калин се е мазнил на някого, за да се опази?? Няма нужда да ми отговаряте..

# 3 146
Дяволо, миля, че Алекс вече си заслужава корицата.

Отдавна  я заслужава 🩵🩵или поне Алекс и Калин заедно , за последната седмица .

Неприемливо е който и да е друг за корица .
#сезонанакалин#инаалекс)
#мироешубе#ненакючека

Моля , анкета : кой да е на корицата последната седмица !
( искаме хора / човек , когото повечето харесваме ) 
Моля )

# 3 147
Ама нямат връзка двете неща. Кой го кара тука Чикаго да се самопредлага за битки. В случая Чикаго си се пази за финала по доста подмазвачески начин. Да се мазни на Миро с грошовете... ужас.. Кога Калин се е мазнил на някого, за да се опази?? Няма нужда да ми отговаряте..

Ти обаче пак не отговори на въпроса. Ако Чикагото не го бяха прецакали, разбирам да го критикувате, че не ходи често на битки, обаче след това, което му направи продукцията с Гордиенко, как да е сигурен, че пак няма (и този път вече със сигурност) да го 'сготвят'?“

# 3 148
Хора, свършиха ми лайковете!
Траян ми се завърна към фаворитите, браво че стреля по Рада!
Алекс, велик си, как си им каза пак всичко в очите. И каква точна имитация и описание на Мими, ех, смях се със глас. Успя да върнеш и усмивката на Калин най-накрая.
Стискам палци утре на Алекс!!!🩵
Калин, точно и право в целта казва на Мима, че е шубе, и онзи кима доволно с глава - просто безценно!
Едно сърце и за най-големият ми фаворит Калин 🩵

# 3 149
  • София
Чудя се кой реши, че обикновената гадост е социална игра. Че то по тая логика цяла България играе социално.
За протокола: На 64 години съм и харесвам Калин. Това прави ли ме ненормална? Да не използвам думата завършваща на "филия"?

Общи условия

Активация на акаунт