💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 308
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 2 745
  • София
Изобщо не трябва да има жилетки.
Или да е като в кросфита. Мъжете с едни килограми, жените с други.

Най-добре е просто да има двама победители. Мъж и жена.
И само мъже срещу мъже и жени срещу жени.

# 2 746
Идвам с едни много пресни новини и лично за мен странно разкритие. Гледах лайв на Тянко. Питах за подкастовете. Няма нищо такова като договор. Няма никакви договори, които да ти забраняват да участваш в подкастовете. Просто никой не желае да ходи при Чакала/Туджаров и Неделчо. Лично думите на Тянко бяха следните: ,,На мен, или на други участници да се забрани участието в подкастове и то с време? Няма нищо такова, аз даже след финала ще кача подкаст, където обсъждаме победителя с участници от сегашния сезон и как е успял да спечели."

Равносметката е, че досега Туджаров, Неделчо и Чакала, са лъгали аудиторията си, за това, че има договор за подобно нещо. А, такъв договор - няма.

Това не е вярно.
Гледала съм поне 20 различни подкаста и всеки участник казва как в договора му е забранено, дори реклами не могат да снимат.
Мастагарков който беше наскоро и имаше кастинг битка миналата година сподели също че чак сега му е изтекъл договорът и е успял да отиде в Чакалкаст.
Юлиан също ще им гостува.
Така че като гледам всички стари участници отиват в Чакалкаст, но не ходят в Надкаст.

# 2 747
Идвам с едни много пресни новини и лично за мен странно разкритие. Гледах лайв на Тянко. Питах за подкастовете. Няма нищо такова като договор. Няма никакви договори, които да ти забраняват да участваш в подкастовете. Просто никой не желае да ходи при Чакала/Туджаров и Неделчо. Лично думите на Тянко бяха следните: ,,На мен, или на други участници да се забрани участието в подкастове и то с време? Няма нищо такова, аз даже след финала ще кача подкаст, където обсъждаме победителя с участници от сегашния сезон и как е успял да спечели."

Равносметката е, че досега Туджаров, Неделчо и Чакала, са лъгали аудиторията си, за това, че има договор за подобно нещо. А, такъв договор - няма.

Искаш да ми кажеш, че за последните 2 сезона, с около 80 участници и голям брой уона би инфлуенсъри, абсолютно никой не проявява желание да участва в подкаст? Колко да си наивен?? Диаволо всичко е обяснил. Залагам от сега, че коментиращи ще бъдат Томи, Александра, Йоана, някои други от началото, на които не им помня имената, ( кой друг се пъне в момента да става инфлуенсър), може би Шопа.

И като казва Тянко, че ще обсъждат победителя и как е успял да спечели, на мен вече ми е ясно какво ще чуя 🤮Кризисният щаб явно е преценил, че е необходим И специален подкаст, в защита на “победителя”, защото с това, което “победителят” им е дал като  заснет материал се вижда, че нищо не става… До каква степен продукцията се МЪЧИ да чисти нечий имидж! Защо, се питам аз?

# 2 748
  • София
Старите участници не ходят в Надкаст, защото Неделчо и Туджаров не ги канят, не за друго.
Те обичат да си коментират сами. Докато Чакала се издържа основно от рекламите и като има гост си пробуват подаръците на него за които му плащат.
Така им е концепцията когато правят обзор на Игрите или Ергенът. Винаги с гост.
Само в началото не беше така и бяха само Чакала и Георги. Разбира се първо Чакала си беше сам, но и тогава канеше и гости. Жорката дойде 1 година по-късно.

# 2 749
  • Някъде там...
Пуснах си визитката на Дино. Ами че той там в прав текст си казва, че е по схемите и трикчетата. И на тепиха, и в живота. Simple Smile Тарикатче.
Беше ми забавен през 2/3 от сезона, но от няколко седмици сериозно ми лази по нервите. Време му е да си ходи. Искрено му пожелавам да се наиграе и да бъде отстранен или от Чикагото, или от Калин. А защо не и от коалиционния си партньор, който при първия удобен случай ще се обърне и ще му забие нож в гърба.

Някоя добра душа ще преразкаже ли какво е казал Траян на лайфа?

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 18:31 от Жабче

# 2 750
Може и да съм пропуснала, имаме ли някоя снимчица на нашия победител 🐞 от снощи, да поогрее?

# 2 751
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Дино си е селско тарикатче. Забавен ми е до някакви граници. Едно му признавам, успява да се измъкне от напрегнати ситуации, и от дъното,все намира изход.

Наистина ли днес ще има епизод с реденето на кубчетата с букви? Не е кастинг битка,така ли?

Големи адмирации и Уаукания за Калин Великолепний. Ние не сме ли вече старички,за да охкаме и ахкаме по 25-годишни? Smiley

# 2 752
По въпроса за глада , локалните и отслабването на участниците.Да,жестоко е.Но никой не ги е вкарал насила във формата.Знаят какво става,гледали са.
Само Калин нищо не знае и не е предполагал защото сам каза,че не е гледал нито един сезон
И най ми е интересно как едни заприличват на скелети,а други/Рада и Николета/не мръднАха и грам .А са не знам колко време на блатото и на изолатор

# 2 753
Гледах едно клипче на Калин в ютуб каналът му от влизането в пещарата "Колкина дупка"...почти 1200метра под земята и около 10 дни вътре. Гладът за него не е проблем. Екстремист е момчето. Човекът на емоцията и адреналина и това се видя на победата му над Мирослав.

Дино....Ами потреаена съм от поведението му. В момента толкова да ме дразни, когато го излъчвам, че го мютвам.

# 2 754
Толкова се ядосах снощи, че чак не ми се чете...
Ах, колко удобно не се справи Траян и как да пропуснат да го лишат от грошове? Бясна съм.

# 2 755

Големи адмирации и Уаукания за Калин Великолепний. Ние не сме ли вече старички,за да охкаме и ахкаме по 25-годишни? Smiley

Викаш сакън, никакви адмирации за спортист, актьор, общественик, реалити звезда, изобщо хубав човек, ако е по-млад от теб 😂
А и май, май далеч не всички са старички.

#СезонанаКалин#!

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 19:31 от MikasaA

# 2 756
Аз не знам Николета и Радостина как не ги е срам да говорят така?!
Особено Радостина която за нищо не ставаше и вися на блатото, която спечели елиминация с наказание и която толкова заби на един триъгълник че висяха 50 минути там, ами замълчи си поне.
Много силна стана с грошовете.
Чикагото казва че той Алекс бил чичак, а ти какъв трябва да си?
Подли, гнусни, заедно с Дино.
Единствено Калин не мисли на такова жалко ниво и човека е чист, Алекс също е по-адекватен от останалите които все повече се опорочават

# 2 757
Викаш само по 40-годишни да викаме? Smiley
С голям кеф бих викала и за някой 40-годишен, ако беше толкова готин!

Все пак се надявам всички да са наясно, че и сюжетът и главните герои са една фикция.

# 2 758
Ние не охкаме и ахкаме по някаква 25 годишна секс звезда!
Възхищаваме се на едно изключително доблестно, морално, възпитано и кадърно момче! Толкова е положителен и блестящ! Nature Sunny
Това,че е на 26 години трябва да ни спре да го подкрепяме ли?
Мисля, че се вижда нашата безкористна и платонична подкрепа! Blue Heart
Ако някой високо морален се е загрижил, предлагам да насочи възмущение към Рада, която танцува кючеци пред много по-стари от нея, похотливи чичаци. Ето това е истински гнусно!

#сезонътнаКалин#!

# 2 759
Абе Дечо откога подрепя Калинката!? Друго твърдеше в интервютата си. Амнезия ли е получил? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт