💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 311
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 2 730
Игрите на Глада.. или как да превърнем едни атлетични мъже в ходещи скелети

Или как да превърнем този мъж

в това подобие на концлагерист

Силните играчи не гладуват и стоят на добри локации .
Слабак и неспособен е човечеца за когото говорите .
А и какво жалите за някой с редовни доставки храна от бензиностанция ?

Защо изглежда така ?
Кекаво е човечето .

# 2 731
  • София
Изгледах и Сапунджиева при Ваня.
Скучен подкаст като цяло, но ми се затвърди мнението, че Деси е много приятна и блага жена.
Плюс, че не е ходила при Михаела.

# 2 732
Така че е напълно в стила на Миро да ги е заплашил със съд. Все пак той е израснал в Канада, не в Държавата на Шиши.

То пък някой съд ще ги осъди продукцията.Колкото Юлиян ги осъди.Все пак делото няма да се гледа в Канада а в държавата на Шиши.А освен това участниците са подписали договор, а сигурен съм, че там тези неща са предвидени.

# 2 733
Идвам с едни много пресни новини и лично за мен странно разкритие. Гледах лайв на Тянко. Питах за подкастовете. Няма нищо такова като договор. Няма никакви договори, които да ти забраняват да участваш в подкастовете. Просто никой не желае да ходи при Чакала/Туджаров и Неделчо. Лично думите на Тянко бяха следните: ,,На мен, или на други участници да се забрани участието в подкастове и то с време? Няма нищо такова, аз даже след финала ще кача подкаст, където обсъждаме победителя с участници от сегашния сезон и как е успял да спечели."

Равносметката е, че досега Туджаров, Неделчо и Чакала, са лъгали аудиторията си, за това, че има договор за подобно нещо. А, такъв договор - няма.

# 2 734
  • София
Щях да кажа и аз за Ана-Мария, но Reina ме е изпреварила. Simple Smile Точно така, по тогавашния тъп регламент, тя така и не участва в повечето битки и се включи на финала, където на същите тези тухлички, които ще гледаме днес, за малко да отстрани Юлиян. Head Band
Нашите две бели птици са къде-къде по-добре. Grinning

Мисля, че поне по една точка няма за какво да се дракаме, идиотската продукция със садистичните ѝ сценарии, които съсипват здравето на всички без изключение.

# 2 735
  • София
Имаше въпрос защо Траян маха жилетката на стълбите, докато Алекс не я махаше в неговата битка с трите жени.
Вече писах. Ако Траян падне с жилетката във водата, след това тя става неизползваема (и доста по-тежка).
Алекс беше на прахоляка на Мад Макс Арена.

# 2 736
Идвам с едни много пресни новини и лично за мен странно разкритие. Гледах лайв на Тянко. Питах за подкастовете. Няма нищо такова като договор. Няма никакви договори, които да ти забраняват да участваш в подкастовете. Просто никой не желае да ходи при Чакала/Туджаров и Неделчо. Лично думите на Тянко бяха следните: ,,На мен, или на други участници да се забрани участието в подкастове и то с време? Няма нищо такова, аз даже след финала ще кача подкаст, където обсъждаме победителя с участници от сегашния сезон и как е успял да спечели."

Равносметката е, че досега Туджаров, Неделчо и Чакала, са лъгали аудиторията си, за това, че има договор за подобно нещо. А, такъв договор - няма.

Това е интересно. Много би било любопитно какъв ще е техния отговор. Имам подозрения,че истинската причина се корени в договора им с БТВ и от там и всички тези проблеми изникват и почват да замазват положението.

# 2 737

За елиминационната - защо Траян беше без жилетка над басейна? Ще се удави в 1 м вода?

Защото жилетката е пълна с пясък.Ако падне с нея в басейна и пясъка се намокри след това няма да може да я вдигне.Освен това Алекс минаваше въжената стълба, но краката му почти опираха в пясъка.И да падне нищо няма да му стане, а в басейна височината е доста по-голяма и 30 см. вода няма да го спаси при падане с минимум 15 кг. над собственото си тегло.

# 2 738
  • София
Няма такъв филм.
За Надкаст ги спират от продукцията, дори не им позволяват да пускат сторита свързани с тях.
Предполагам е същото и при Чакала.
Много участници искат да ходят в Надкаст, но ги спират.
При Тянко може, защото:
1) Той е тяхно верно ушенце заедно с Александра. И ще говорят неща удобни за продукцията.
1) Едва ли ще гледат кой знае колко много хора, защото на кой му пука за този подкаст.

Аз ще гледам само и единствено ако Ръждавичка участва. Т.е. еднократно заради нея.

# 2 739

Странно ми е това. Надкаст в един от последните лайфове споменаха, че тази година човекът, който най-много е искал да отиде при тях е Гордиенко и след подпитване с продукцията не са и позволили. Не мисля, че Надкаст лъжат тук и не искат да идват участниците, точно обратното. Те губят гледания така, този сезон и миналия основно. Те определено биха искали да канят участници - от този бяха споменали че искат много Лапунов, Калин, Ивайло, Ръждавичка, Пекин, от миналия Мартин.... Много е вероятно Нова да не ги харесва и точно при тях да не иска да ги праща, заради споразумението им с БТВ.

# 2 740
Чета и тук,и във фейсбук,че Чикагото бил не знам какъв. Абе ало това,че не го харесвате не ви дава правото да го обиждате. Човекът може и да си има недостатъци,но за разлика от някои пишман ,,генерали" и други не си е позволи да крои схеми и да обижда без причина.

Ами, комичен си е Чикагото, как да се каже на черното бяло?
И как да не е обиждал, бая приказки изговори за Наталия, за Гордиенко, за Сапунката.

На мен ми олекна в последните два епизода, в които се върти около Дино и го гледа жално, чакайки да получи някаква защита. Много е страхлив, в комбинация, че грам не мисли и не преценява социално какво се случва около него.

Силен и способен е на арената, но извън нея е много неориентиран.

# 2 741
  • София
Тянко да не се прави на ударен, може да забаламоса много хора, но с мен никакъв шанс.
Още от сезон 6 им удариха спирачка на Надкаст.
На тях основно заради близките им отношения с бТВ и защото ги критикуваха доста. И разбира се, за да си развиват собствения подкаст, 'След игрите'

И на Чакала също му удариха спирачките, явно при него основно заради подкаста на продукцията, След игрите. Защото Чакала им беше послушен и верен фен. Тогава. Сега не.

Няма конкретна клауза да не се ходи на подкаст, но има клауза всяко едно повяване в дадена медия да е одобрено от продукцията.
Толкоз по въпроса.

# 2 742
Сега...Тянко бил казал...Ми ние виждаме кой е Тянко и каква е ценностната му система. Не вярвам на нито една дума на Тянко и не знам защо му правите трафик.

При Тянко може подкаст с участници, защото този подкаст ще е част от кризисния PR на продукцията за победителя им.

Искате ли да залагаме кои ще са поканените и какво ще кажат за това как е спечелил Той? 😁

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 18:03 от MikasaA

# 2 743
  • София
Изобщо няма да го гледам.
Само ако Симона е там ще гледам и в моментите в които не говори, ще превъртам.

# 2 744
а как предлагата да изравнят силите, ако не с жилетка?
Мъжете с жилетка, примерно 10 кг, а жените с жилетка 3 кг,  както е в други формати.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 20:04 от Moderator3

Общи условия

Активация на акаунт