💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 333
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 2 640
Голям абсурд ! Отива Павката и му оправя на Траян цялата погрешна поснановка. на пъзела Simple Smile Траян  е по-добър и ще е по интересен в следващ етап , но по-вероятно в тази игра  Деси да улучи отколкото  Траян да почне от начало пъзела , тотално беше забил . Е поне Траян вървя на греда с жилетка Simple Smile

# 2 641
Утре ще изравняват ли силите с жилетка на тия плочки?
Ако не им се получи на продукцията тази година жена да е победителят Joy , догодина предлагам да изравняват силите като на мъжете им връзват краката един за друг.

Гледам в анкетата родата си е легнала, но утре ще ни обърнат.

# 2 642
Пуснал съм новата анкета 😊
Срок до старта на новата тема в полунощ на 01.12.

Diavolo благодаря за новата анкета и за труда който полагаш, макар че още преодоляваш загубата! Wink
Но защо в анкетата от 25 до 28 въпрос отсъства Мирослав? Нали все пак сме в основната тема?
Така ми се искаше да маркирам Кактуса за всички номинации:smiles:

За мен утре най-интересни ще са изборите на Чикаго и Траян!
Мои разсъждения: Радостина/Николета ще са от последните и естественно по тяхна молба ще номинират Алекс,
 защото е най-лесно преодолим. Но предполагам че ги очакват изненади и това ще му помогне да стигне по напред в играта.

Искам да гледам битки, а не коалиционни интриги!
Стискам палци на Калин, Алекс, Траян и Чикагото. Другите са пълнеж!

#Сезона на Калин# Blue Heart

# 2 643
Утре ще изравняват ли силите с жилетка на тия плочки?
Ако не им се получи на продукцията тази година жена да е победителя Joy , догодина предлагам да изравняват силите като на мъжете им връзват краката един за друг.

Гледам в анкетата родата си е легнала, но утре ще ни обърнат.
Твоята рода ли гласува  ? Не разбирам не си ли комуникирате?

# 2 644
За да играе Чикагото с Алекс и Калин, единият от двамата трябва да се опита да говори с него и да го убеди да мине на тяхна страна. Това ме съмнява, защото Алекс смята Чикагото за „слаб“ играч (казвал го е на синхрон). Освен това в плановете, които той чертаеше на изолатора, Чикагото изобщо не фигурираше. Затова, ако в този случай Чикагото заиграе с Мирко, няма на кого да се сърдят — те сами с бездействието си го подтикнаха да премине на негова страна. Изобщо Чикагото реално никой не го иска; ако имат избор при гласуване, той ще е един от хората, които биха били премахнати.

# 2 645
  • София
На битката тази вечер какво по-точно се изравняваше със жилетката на Траян? Не видях да има силови елементи, а най-вече баланс…
Жилетката е най-голямата тъпотия по принцип. И е супер нечестно спрямо мъжете.
Тогава защо не слагат жилетка на жените в игрите, в които седят стъпили на кол или на тънка ограда/стъпало, та колкото по-лек си, повече време ще издържиш? Малките стъпала и малкото тегло са с предимство. А мъжете там винаги са прецакани, особено по-тежките.

И да продължим.
Защо е с жилетка, докато стреля???
А защо е с жилетка, докато реди пъзела???

# 2 646
А някой изгледа ли подкаста на Десито, нещо интересно ако е казала да се сподели?

Доста скучен подкаст. Мън-мън-мън. Лошите вълци Николай и Траян са й попречили да се разгърне и да покаже потенциала си. Деси е от участниците, които никой няма да запомни и след време ще се питаме “Коя беше тя?”.

# 2 647
Радка:
- Ние сме русата версия на Мартин и Добрин май?
С мнооого голяма самонадценка.

Чикагото:
-После ше ми казва Ръждавичка, че не съм харизматичен.  Не харизматичен ами за сто човека съм харизматичен.

Дино вече ме нерви и се въздържам да го цитирам.

Много културно държане от Траян - След съвета, преди, по-време и след битката. На пръстите на едната ръка се броят самокритичните хора в това шоу. Голяма рядкост. Невероятна рядкост!

Според мен Деси си беше готова на варела още първия път и не трябваше да я връщат - отново пример за витиевати правила.
Както и това че в някои битки понякога жилетката се сваля, а в други битки не се сваля. А едно на ръка че имаше битка в която въобще не се слагаше.

При цялата ѝ "некоплексност" аз оставам с положителна нагласа към Деси. Ето я по-долу как с усмивка изслушва глупостите на селския тарикат Дино.

# 2 648
Прогнозка и от мен- Радостина последна. Играта е трудничка за хора с къси крайници и слаб баланс. Според мен ще си избере сама Николета за противник, под предлог, че така имането остава в жена. Колкото и да говорят- страх ги е от Алекс останалите жени.
Калин биха го номинирали срещу Алекс, Чикагото или Траян. Ако го номинират срещу друг коалицията бързо ще се разпадне от вътрешния конфликт " ама защо срещу мен".
Очаквам първи отпаднал Радостина- каквото и да си говорим е най- слаба от останалите и не очаквам второ чудо при нея. Или просто много ми се иска такова развитие на събитията.
В анкетата гласувах на повечето въпроси компромисно, тъй като моите отговори ги нямаше. Примерно на 4- не за племе, а за играчи. Други примери няма да давам, че ще стане роман.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 07:36 от Моето мнение

# 2 649
Деска - най-силния ми елемент е стрелбата.
Също Деси - не е моето стрелбата
Wink

# 2 650
  • Варна
На силовите елементи между двете жени Николета е по-добре, но на цяла битка Николета е много разсеяна, все нещо не е разбрала.
Докато Радостина е по концентрирана

# 2 651
  • София
Ето и моя прочит по промото за довечера: За първи път нямам против, че Нескатаващий е спечелил, защото двете най-слаби имат имане за ограбване, а не искам той да го вземе.

Според мен Радостина ще е последна и на съвета част от мъжете ще стрелят срещу Николета - Алекс, Калин, евентуално Траян и Чикаго. Тъй като тя смята Алекс за най-преодолим останалите ще гласуват за Алекс и в зависимост от бройката гласове, Николета може да извади сабите и затова Ралица говори за два ножа в гърба.

Даже много ще се радвам да не се използва анулета и Алекс да излезе срещу нея, да я бие и да й вземе всичко барабар с него. Представям си безценната физиономия на Стратега 🤌🏻

Калин може да е номиниран само и единствено ако Чикаго, Алекс или макс. Траян е последен, никой не иска доброволно да се изправи срещу него. А не ми се вярва горните трима да останат последни. Малко да си почине и наяде нашето момче 🩵

# 2 652
  • Някъде там...
Много е важно на битките за имунитет никой от нашите да не остава последен. Иначе директно му пращат да играе със съюзник.

# 2 653
  • Sofia
Скрит текст:
Сега плюем по играчите, че искат голямата награда ли? Разбира, че Мирослав не е симпатичен играч, но този кусур е смешен. Намерете нещо друго.
То пък една награда, ум да ти зайде. Здрав, прав, образован и кадърен човек няма как да бъде поблазнен дотолкова, че да си плюе на морала и репутацията за нея. За някои приключението и желанието да победиш себе си без да потъпчеш стойността си, са по-важни.

Другите кусури ги обсъждаме ежедневно. Алчността е още една "приятна" добавка към тях.[/quote]

Хващам се за този коментар. 😊 Извинете, но Мирцата изобщо не е здрав, цял сезон на него все му е лошо и му се вие свят.. Нито е прав "милинкият" със свитите коленца, който все се огъва като крехка върбова клонка под тежкия порив на вятъра.. Образован съвсем не е, уж класил, класил с разните му там пандизчии и престъпници, и пак не изкласил! За кадърен, дума няма да отварям, че ще стане зле, а и колко кадърен може да си, когато си се наврял толкоз надълбоко под женските поли!?  
А сега се връщам да ви чета, че имам бая да наваксвам. 😊

# 2 654
Между другото, когато Дорис спомена, че Миро й изглежда болен, си помислих че има нещо тук.. Може би наистина е припадал от глад, някаква анемия е получил и може да са се споразумяли да му дадат наградата, само да не опре работата до адвокати. Защото тази година ИВ се ОЛЯ направо с този глад. Това не е Игрите на глада. Въобще този сезон е сезонът на ГАВРАТА с участниците. Вчерашното унижение на Деси и Траян го доказа. Не спират просто, садисти такива. Така че е напълно в стила на Миро да ги е заплашил със съд. Все пак той е израснал в Канада, не в Държавата на Шиши.

Общи условия

Активация на акаунт