💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 325
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 2 190
Сега плюем по играчите, че искат голямата награда ли? Разбира, че Мирослав не е симпатичен играч, но този кусур е смешен. Намерете нещо друго.

Няма как да не е Сапунджиева тази вечер. Може би вместо жилетка има други елементи, които да са олекотили за Десислава. Явно продукцията също е на страната на Траян иначе щеше да му се даде жилетка (знаем, че се изморява с нея). Продукцията изостави сюжета за силните жени след отпадането на Пекин, така че не очаквам да има повече бутане за останалите жени.

# 2 191
За да прецениш какъв човек е Калин, стига само фразата: "Много е яко, всичко зависи от теб"!
Уверен във възможностите си, поема отговорност , не се скатава и крие зад някой, запазва самообладание и действа хладнокръвно.
За сравнение: "А, ньеее!" придружено с тропане на крачета 😀

# 2 192
Сега плюем по играчите, че искат голямата награда ли? Разбира, че Мирослав не е симпатичен играч, но този кусур е смешен. Намерете нещо друго.

То пък една награда, ум да ти зайде. Здрав, прав, образован и кадърен човек няма как да бъде поблазнен дотолкова, че да си плюе на морала и репутацията за нея. За някои приключението и желанието да победиш себе си без да потъпчеш стойността си, са по-важни.

Другите кусури ги обсъждаме ежедневно. Алчността е още една "приятна" добавка към тях.

# 2 193
Горкия Мирко, ама сам влезе в тази схема.
Вчера ми направи впечатление, като зееше, защо не харесах усмивка, говор, изобщо нещо в лицето. Ами, защото кучешките му зъби са по-големи. Усмихне ли се виждам вамп.
Не го жаля заради поведението му до тук. Сигурно и след....

Довечера съм за Траян.
Ааааа не, нищо вампирско няма в него! Не ми опетнявайте едни от любимите образи.

# 2 194

То пък една награда, ум да ти зайде. Здрав, прав, образован и кадърен човек няма как да бъде поблазнен дотолкова, че да си плюе на морала и репутацията за нея. За някои приключението и желанието да победиш себе си без да потъпчеш стойността си, са по-важни.

Другите кусури ги обсъждаме ежедневно. Алчността е още една "приятна" добавка към тях.

Извинете тук явно всичките сме милионери и едни 90к са нищо работа. Прощавайте!

# 2 195

О ние не търсим. Мира сама се показа в цялата си прелест и великолепие...

# 2 196
Покрай тези генерали и императори ,някак съвсем резонно , все по-често се сещам за един любим мой филм "Гладиатор".
 Целият сезон ми е като съвременен прочит на пътя на главния герой. Много препратки,много аналогии...
 Дори и на финала - той е сразен,победен,лежи в прахта ,но арената скандира името му!

Поздравявам ви със саундтракът към филма! 🩵

Стопкадри от момента,в който Миро пленява Калин.

Кофти,кофти!🐞🐞🐞🐞🐞🐞

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 12:33 от Lili Roze 748420

# 2 197
Е, то ако ще се четем както Дяволът чете Евангелието, няма смисъл.

Не става дума за самата стойност на наградата, а за горчивата ѝ ЦЕНА. И да, 90К са недостатъчни за това, което изтърпяват и поради фактът, че 90% от участниците излизат хем гладували, хем мизерствали, хем с негативен образ, а 99% от тях и БЕЗ награда. Затова да отидеш да играеш за наградата на всяка цена е глупаво. Защото вероятността докато се домогваш до нея с всички средства, да се окепазиш необратимо, е точно това, което Миро прави в момента. Ако си постелиш както трябва, покажеш нещо добро и оставиш чудесни впечатления, успехът сам ще дойде.

# 2 198
Споделям това, което ме направи заклет фен на Калин.
Мартина, първата отпаднала от Феномените, от подкаста при Ваня:
"Първо да кажа за Калин - изключителен човек! Когато отидохме на т.нар. "съвет" с кутиите, когато на мен ми се падна да отида на блатото дори и да спечеля, той беше след мен и на него му се падна той да се смени с някого от отбора. Първият избор на Калин беше да се смени с мен, т.е. вместо мен той да отиде на блатото. Разбира се, това нямаше как да се случи, защото правилата бяха, че той трябва да избере някой, който не е номиниран.
Ваня: Той е попитал дали може да го направи."
Да припомня и, че в епизода Калин се извини многократно за избора си - Гордиенко. И изслушахме как 5 мин Ръждавичка обясняваше колко е глупав. Какво е заслужавал, а какво получи.
Калин Heart

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 14:44 от Chapka

# 2 199
Къде гледате клиповете на бащата на Радостина ?

# 2 200
  • Някъде там...
Във фейсбук профила му гледах едно аз. Повече не посмях.
В каква среда е отраснала Радостина, не е за завиждане.

# 2 201
И аз отдавна правя аналогии с "Гладиатор". Представям си и едит на Калин на фона на саунтрака от филма. Разтърсващо.

Има и друга прилика - цветът на очите на Калин е като този на Ръсел Кроу 💚🩵💙.

#СезонанаКалин#!

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 16:00 от MikasaA

# 2 202

Извинете тук явно всичките сме милионери и едни 90к са нищо работа. Прощавайте!
Простено ти е 😂

И за неразбралите още.Не харесваме Мирослав заради начина му на игра .Това че беше скатавка 90 процента от времето.Че накрая и злобен излезна.Има си и хубави и честни начини  да спечелиш и да искаш парите.Просто Мърко не е един от тях!
Така че вие 5 му фена е излишно да се обяснявате. Хората виждат 😁

# 2 203
  • София
Точно в отношението към тази награда се вижда стойността на човека. Миро е преценил, че достойнството му струва толкова. Калин е с класи отгоре и няма как да се орезили за сума, която дори не е животопроменяща. На Миро явно му е най-важно това, затова играе ва банк и не му пука, че изглежда като мижитурка и схемаджия. Good luck на Миро Канадски, да привлече когото и да е на своя страна, да оглави кауза, да продаде нещо на някого или да изгради нещо стойностно в бъдеще. Схемите, мишкуванията и страхът от силните, с които не иска да се бие честно, ще бъдат всичко, което хората ще запомнят и виждат у него. Това не печели уважение и не създава успешни хора.

Добавям, кой би искал да прави бизнес с човек, доказал се по телевизията като такъв, на когото не може да се разчита?

# 2 204
  • Be realistic - plan for a miracle.
Аз Мирослав не го харесвам откакто единствения път, в който нареди пъзел, започна като орангутан да реве с оголени зъби и да се удря бясно в гърдите.
Нещо ми просветна тогава за "типажа" човек, който е. Скатавките после и мазното говорене вече ме доубедиха.

Общи условия

Активация на акаунт