💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 331
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 2 175
Калин е изумителен, за пореден път се убеждавам. Как може всяко нещо, което прави, да е така великолепно 💙💙💙

Снощната битка беше апогеят на Калин в отборните надпревари. Уникална просто, ще се гледа пак поне няколко пъти.
Нетипично за него, Калин беше пренавит, напрегнат и по-рязък в добрия смисъл, чак такъв не сме го виждали (най-вече чували😄) в нито една битка. Предполагам заради опасността да се изправи срещу Траян, и то не от страх, че може да загуби, а обратното - че може да отстрани близък на крачка от финалите. А и заради жеста на Алекс с готовността да се жертва за него. Такъв си е Калин. Беше така напрегнат и на териториалната, когато плени Алекс. Видя се, че едва успокои дъха си на арената, за да го съобщи пред всички, после при изграждането на стратегията разтри челото си и се събра, летеше по арената, викаше, раздаваше се, пое всеки възможен отговорен пост само и само да не причини на Алекс изолатор.

Но снощи...леле тоя Калин 💙💙💙! Не можех да повярвам, че има още толкова за показване, че има още с какво да изуми. Няма граници това сърце. Такъв лидер аз лично не съм виждала в никой сезон. Толкова категоричен, всеотдаен и готов да носи бремето на отговорността. И не бях чувала Калин така да вика 😂. Цялото семейство дружно искаме рафтинг с него 🫡.

Любимият ми момент - Калин вика "Чакаме ги", Траян - "Няма да ги чакаме,  какво да ги чакаме", Калин не се налага, Миро и Дино с ръце отблъскват жълтата лодка назад, и в тоя момент нашето момче вижда, че може да извлече максимума от ситуацията. "Стой, стой, стой....давайте напред, греби напред, напред", иииии....синята лодка тръгна към Варна.😁.

Впрочем, в снощния епизод монтажът старателно избягваше близки кадри на Калин по време на битката (защо ли 🤔), а можеха да са епични. Затова пък го чувахме повече от всякога. Феноменален Калин 💙💙💙.

За съпоставката Калин - Фикуса всичко сте казали. 4356764346 на нула за Калин.

И аз не знам как ще се справям с абстиненцията 😒.

#СезонанаКалин#!

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 11:58 от MikasaA

# 2 176
И без да съм гледала, съм отвратена от Мърсолив.

Само откъсът, показан от Сони, говори сам по себе си.

# 2 177
Момичета, качила са снимките на Калинката от презентацията на "Банско филм фест". Много са. Разгледайте ги.

# 2 178
Според мен довечера ще си е Сапунджиева. Траян няма жилетка, обаче на стълбата над водното препятствие. Остава и там да сложат. Иначе краката са или на Миро или на Сапунджиева. Абсурд да е първия. Твърде тънички са за Дино или Чикагото.

# 2 179
Има огромна вероятност довечера доня Мима да реши, че е добра идея да изпратят мъж на елиминацията.
Сапунджиева е слаба по мнението на Дино и Мима и тя няма да е заплаха след обединението. Ще я шкартират само с поглед. Особено както се контузи в снощния епизод.
Може да говорят със Сапунджиева, че е добре да гласува тя за Чикагото, Дино няма да гласува, защото обеща, ама доня Мима не е обещавала нищо...А има и два гласа, щото е капитан.
И става сметката - един от силните мъже си тръгва и Мима ще има един опонент за "паричките" по-малко.

Друго си мислех - Калин с присъствието си и играта си прави такива, както Мимето, смешни и жалки. Ако Мима участваше в един сезон с Каролев, щяхме да я жалим, че я подритват като ръждясала консервена кутия. Щото никой нямаше да й позволи да си надигне главичката изпод полата на некоя "мамичка"

# 2 180
Не знам дали запомнихте едно изказване на Алекс, то е трудно да му следиш речите в тази логорея, но цитирам:

"По-добре да падна от Чикагото, отколкото да бия Сапунджиева!"

Такава игра искам да гледам, не бледия конник на тънките сметки!

Laughing

Съгласна съм, даже и не съм го чула Алекс, но браво за позицията!

Сапунджиева вчера на връщане в резиденцията ходеше сковано, щадеше май лявата страна, дано не се е контузила много. И аз да попитам, "с какви очи" ще я пратят прясно претрепана на битка? Да, логично е и по правилата, ама доколко е човечно...
Със същите очи, с които пращаха на битка контузения Ивайло.

# 2 181
Караката са дълги женски крака. На Диновите изобщо не приличат. Чикагото пък е с татуировка на прасеца, така че и неговите не са.

# 2 182
Миро Фикуса директно си заяви как искал да чисти първо Алекс и Калин. Да, разбирам, че това е прагматичният и логичен подход да махнеш конкуренцията, ама как не му хрумна поне малко да заиграе за публиката, да демонстрира макар и фалшиво мъжество, защото истинско такова явно не притежава.

Ето това имах предвид!

Миро излезе вчера на последното решаващо хвърляне. Това обаче удобно се пропуска.
Но пък споменал, че Алекс и Калин са му конкуренция и това е егати немъжественото.

Наистина различно предаване гледаме. Когато има пристрастност, хубавото се преувеличава, както и лошото. Просто всичко се преувеличава!
Лесно е да яхнеш капитанството и да изскочиш от храста с допълнителен глас , нулева вероятност за номинация и едно тайно рамо.

# 2 183
  • В Града на липите
За мен не е проблем, че Миро се е прицелил в парите.
Сигурна съм, че всички ги искат, то си е напълно човешко. Просто смятам, че не трябва да е на всяка цена и че ако можеш да излезеш от реалити с достойнство и не тотално окепазен, си е един вид също голяма победа.
Много е важен монтажът, но същността на човека няма как да се монтира нонстоп, рано или късно блесваш.
В този ред на мисли... ми е все тая, какво ще измонтират и извадят от контекста. Калин си е чиста душа и това е.

# 2 184
  • София
Не знам защо някои потребители така лекичко 'забравят' целта на Игри на волята,а именно да спечелиш 100 000 лв. Откъде накъде кой да е играч ще играе заради имиджа си пред Пена и Мара от форума или дивана пред телевизора, а не за да спечели наградата. Ще спи на земята, ще се гърчи от глад и болка, ще го пече слънцето и ще го хапят комарите, ще си рискува живота и здравето, за да се издига в очите и мокрите сънища на непознати? Естествено, че ще направи всичко възможно да елиминира конкуренцията в рамките на правилата на играта. Някои тук май гледат друго предаване.

Ама да си прави каквото си иска всеки един играч. Ефекта се вижда ясно. Предаването е за зрителите в крайна сметка, ние преценяваме кой ще харесваме и кой не.
И айде стига с тия мокри сънища, съвсем изпростяхте вече. Изобщо не говорим за това!

# 2 185
  • Някъде там...
Караката са дълги женски крака. На Диновите изобщо не приличат. Чикагото пък е с татуировка на прасеца, така че и неговите не са.

Специално си го пуснах на големия телевизор. Краката са окосмени и се вижда малка част от татуировка на десния прасец. И чорапите сравних, ако не са с еднакви всички, са като тези, с които Чикагото е на масата след битката.
Няма логика наистина, но това видях.
Другото, което ми хрумва, е че може битката да е със съюзници. Деси не би взела друг, освен Чикагото.

# 2 186
Мирослав каза на Чикагото да бъде спокоен, не бил такъв човек, без да го гледа в очите, гледаше някъде в небитието, така че чисто невербално аз не бих му повярвала. Но той е прав, че изговори думите, които Чикагото искаше да чуе. На съвета ще е важно кого Ралица ще попита първи, оттам нещата могат да се променят много. Не мога да си представя обаче как Сапунджиева би гласувала срещу единствения човек, който се държи нормално с нея. От друга страна, ако Сапунджиева продължи, то тя ще се държи с Радостина и оттам ще подкрепя и Мирослав. Наистина си е оплел идеално кошницата, но всичко зависи от това колко дълго ще остане Радостина, кой ще ѝ вземе имането и кога ще отпадне Дино. Без тях двамата може и да рухне всичко бързо.

# 2 187
Точно в отношението към тази награда се вижда стойността на човека. Миро е преценил, че достойнството му струва толкова. Калин е с класи отгоре и няма как да се орезили за сума, която дори не е животопроменяща. На Миро явно му е най-важно това, затова играе ва банк и не му пука, че изглежда като мижитурка и схемаджия. Good luck на Миро Канадски, да привлече когото и да е на своя страна, да оглави кауза, да продаде нещо на някого или да изгради нещо стойностно в бъдеще. Схемите, мишкуванията и страхът от силните, с които не иска да се бие честно, ще бъдат всичко, което хората ще запомнят и виждат у него. Това не печели уважение и не създава успешни хора.

# 2 188
Ето и един клип с победата на обръчите (самоизтриват го след 24 часа)

https://jumpshare.com/s/JyEaeNUPhF56zQ2PaSyQ

"Еее,не!" Мирка подскача като същинско капризно момиченце, на което не е угодено.

Респект към Алекс за това, че би купил имунитет за Калин, независимо дали ще се случи или не. Подобно отношение усетих в Наталия и Ивайло - хора, които искат най-достойният да спечели.

# 2 189
Горкия Мирко, ама сам влезе в тази схема.
Вчера ми направи впечатление, като зееше, защо не харесах усмивка, говор, изобщо нещо в лицето. Ами, защото кучешките му зъби са по-големи. Усмихне ли се виждам вамп.
Не го жаля заради поведението му до тук. Сигурно и след....

Довечера съм за Траян.

Общи условия

Активация на акаунт