💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 337
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 2 160
  • София
Изгледах 2 клипчета от бащата на Рада. Нямам какво да кажа, освен че Рада е класа над родителското тяло.
Надградила е, викаш. Grin
Дайте ги насам, моля..Нищо не ми е попадало.

# 2 161
Ах, този Калин! Как блести на арената! Удоволствие е да го наблюдава човек!
Определено Калин ми е най-големия любимец за всички сезони на Игри на волята! Yellow HeartBlue Heart

# 2 162
Минавам да кажа, че без Ръждавичка не струва повече сезонът. Причината да отпадне е нейната свръхемоционалност, съчетана с подценяването на Радостина и с "проклятието на резиденцията".  От няколко епизода правеше впечатление, че е понатежала. Много се надявах Калин и Алекс да я дръпнат при тях на изолатора или поне сините да загубят някоя териториална, че да влезе Ръжденцето пак във форма...
Колкото и да са ми писнали, не мога да обвиня в случая сценаристите, просто и те не са вярвали, че Ръждавичка може да отпадне. Ако го бяха предвидили, щяха да вземат някакви мерки, защото не са чак толкова глупави, че да се лишат от най-интересната си участничка и от основна интрига за финалите.
Надявам се Калин да победи, но лично аз приключих с шоуто. Следващия сезон бих гледала, ако намалят тежестта на сценария, увеличат тежестта на спортните постижения и ако измислят интересни сюжети за оцеляване на различните локации. Всяко едно представяне на арената трябва да дава някакви точки. В резиценцията не трябва да се плюска толкова, трябва да има и някакви трудови задължения, а по плажовете и бункерите трябва да има опция да си спечелят нормална храна. 

# 2 163
Хора, аз просто не мога да си обясня как въобще съществуват хора, които харесват Дино.

Абсолютен bully, няма значение добър ли е на арената и колко. Такъв човек няма място в Игри на Волята или където и да е по национална телевизия. На всяка реплика хапе Сапунджиева, наистина ми става неприятно и тежко да гледам.

Една супер типична ситуация се разиграва, където имам един шут, дето се прави на много забавен и един тих и срамежлив персонаж, на който му е трудно да се защити.

Искам да отпада веднага, преди Рада, Фикуса и който и да било друг.

# 2 164
Не знам защо някои потребители така лекичко 'забравят' целта на Игри на волята,а именно да спечелиш 100 000 лв. Откъде накъде кой да е играч ще играе заради имиджа си пред Пена и Мара от форума или дивана пред телевизора, а не за да спечели наградата. Ще спи на земята, ще се гърчи от глад и болка, ще го пече слънцето и ще го хапят комарите, ще си рискува живота и здравето, за да се издига в очите и мокрите сънища на непознати? Естествено, че ще направи всичко възможно да елиминира конкуренцията в рамките на правилата на играта. Някои тук май гледат друго предаване.

# 2 165
  • в моя гьол
Изгледах 2 клипчета от бащата на Рада. Нямам какво да кажа, освен че Рада е класа над родителското тяло.
Пусто любопитство - изгледах ги и аз, като второто от играта го спрях още в началото. Отвратих се, досрамя ме, а само мога да си представя Радостина как се чувства.
Съжалих я Радостина, честно!
Тя цял живот си е била в блато с такъв родител.
Мога само да и пожелая успешно измъкване от блатото на живота, защото вярвам, че може.

# 2 166
И за другата сценка, не знам дали Алекс или Калин е издънил нещо. И на Калин физиономията беше доста гузна.

Трябва някак си да очеернят Калин и ще изкарат от контекста думите му, тоест, че богатството на Рада го вълнува.
Алекс го дават за съспенс.
Това са номерата на продукцията.
Интересно ми е да видя как ще го наклепат в посленият епизод преди обединението Калин.

#СезонанаКалин#!

# 2 167
  • София
Не знам дали запомнихте едно изказване на Алекс, то е трудно да му следиш речите в тази логорея, но цитирам:

"По-добре да падна от Чикагото, отколкото да бия Сапунджиева!"

Такава игра искам с гледам, не бледия конник на тънките сметки!

# 2 168
Не знам защо някои потребители така лекичко 'забравят' целта на Игри на волята,а именно да спечелиш 100 000 лв. Откъде накъде кой да е играч ще играе заради имиджа си пред Пена и Мара от форума или дивана пред телевизора, а не за да спечели наградата. Ще спи на земята, ще се гърчи от глад и болка, ще го пече слънцето и ще го хапят комарите, ще си рискува живота и здравето, за да се издига в очите и мокрите сънища на непознати? Естествено, че ще направи всичко възможно да елиминира конкуренцията в рамките на правилата на играта. Някои тук май гледат друго предаване.
Че кога са се спазвали тук правилата Joy

# 2 169
  • Някъде там...
Дали целта са парите, разпознаваемост, лично предизвикателство или просто приключение, сигурна съм, че всеки играе според собствените си разбирания и това, което му е заложено като ценности и темперамент. Няма общовалидно правило как да се върви напред. Всеки сам избира как да го направи.
И аз, като зрител, съдя от гледна точка на моята ценностна система, разбирания и житейски опит. Имам право да не харесвам някого, да не одобрявам поведението или действията му.
Струва ли си, за едни пари, които много бързо ще бъдат изхарчени, да си плюеш на доброто име? За мен лично, не. Но за други целта оправдава средствата.

# 2 170

Ами защото тези 100 бона (всъщност 90 след данъци) вече съвсем не са това, което бяха преди седем сезона. Освен това рационалният анализ сочи, че шансът да вземеш парите е нищожен с оглед на броя участници, вероятността от контузии или лош късмет и плановете на продукцията. За сметка на това всички са (или се опитват да станат) някакви инфлуенсъри и за тях е важно да бъдат видени и запомнени в добра светлина. Ако Калин прояви малко предприемчивост и си осребри народната любов мислиш ли, че няма да спечели повече пари и без да е победител? Това ако са му важни и ако има склонност за тези неща.

# 2 171
  • София
Не знам дали запомнихте едно изказване на Алекс, то е трудно да му следиш речите в тази логорея, но цитирам:

"По-добре да падна от Чикагото, отколкото да бия Сапунджиева!"

Такава игра искам да гледам, не бледия конник на тънките сметки!

Laughing

Съгласна съм, даже и не съм го чула Алекс, но браво за позицията!

Сапунджиева вчера на връщане в резиденцията ходеше сковано, щадеше май лявата страна, дано не се е контузила много. И аз да попитам, "с какви очи" ще я пратят прясно претрепана на битка? Да, логично е и по правилата, ама доколко е човечно...

# 2 172
Миро Фикуса директно си заяви как искал да чисти първо Алекс и Калин. Да, разбирам, че това е прагматичният и логичен подход да махнеш конкуренцията, ама как не му хрумна поне малко да заиграе за публиката, да демонстрира макар и фалшиво мъжество, защото истинско такова явно не притежава.

Ето това имах предвид!

Миро излезе вчера на последното решаващо хвърляне. Това обаче удобно се пропуска.
Но пък споменал, че Алекс и Калин са му конкуренция и това е егати немъжественото.

Наистина различно предаване гледаме. Когато има пристрастност, хубавото се преувеличава, както и лошото. Просто всичко се преувеличава!

# 2 173
  • Някъде там...
Въобще не се пропуска. Многократно се каза, че човекът удобно проявява инициатива, когато е в доминираща позиция. Но никога няма да го направи ако има опасност това да бъде в негов ущърб.

# 2 174
  • София
Миро Фикуса директно си заяви как искал да чисти първо Алекс и Калин. Да, разбирам, че това е прагматичният и логичен подход да махнеш конкуренцията, ама как не му хрумна поне малко да заиграе за публиката, да демонстрира макар и фалшиво мъжество, защото истинско такова явно не притежава.

Ето това имах предвид!

Миро излезе вчера на последното решаващо хвърляне. Това обаче удобно се пропуска.
Но пък споменал, че Алекс и Калин са му конкуренция и това е егати немъжественото.

Наистина различно предаване гледаме. Когато има пристрастност, хубавото се преувеличава, както и лошото. Просто всичко се преувеличава!

Ами явно не на всички играчи им е фикс идея да спечелят тези невероятни 90 000 лв (след данъци) и приоритет им е да се наслаждават на играта, да създават приятелства, да се раздават на терена във всяка битка (а не да се събудят от зимен сън 1 седмица преди финала) и да не правят компромиси с моралните си ценности в името на предаването. И да, за мен има значение мнението на феновете отвън. Разбирам да се печелеха 1 милион лева и да си заслужаваше цялото нещо, хайде карай, дали те харесват или не, няма да ти накриви шапката толкова. Ако на Миро не му е проблем да стане един от най-мразените победители за тези 90 000 лв., ОК толкова по-добре за него, на мен би ми било. Но да, хора и мнения всякакви.

Общи условия

Активация на акаунт