💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 351
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 2 145
  • София
Изгледах 2 клипчета от бащата на Рада. Нямам какво да кажа, освен че Рада е класа над родителското тяло.
И на мен ми попаднаха две...в потрес бях.

# 2 146
Дино винаги дава 💯 от себе си в играта ,това му го признавам.
И на мен Траян ми се вижда читав човек.

Разбира се, че се шегува Гизи за Малдиви, тя и вътре през повечето време се бъзикаше,ама не знам защо не се оцени и тук чувството и за хумор.
При Гизи малко ми идват нещата да си кажем истината през майтапа. Не я усетих, не можах да я харесам. Безкрайно уважавам това, с което се занимава, но дотам.

# 2 147
Да се разпиша и аз с впечатления от последните няколко дни. Вече нямам търпение да свършат тези отборни битки и да играе всеки за себе си. То и на играчите им личи същото Simple Smile
Ръждавичка отпадна заради резиденцията и натрупаните килца. Тя по принцип си е ниска и трътлеста и повече трябва да внимава с яденето и почивката. Видимо й тежеше теглото. Ако някой не вярва колко пречат килограмите, да сложи една 10 кг. раница на гърба и да пробяга някой баир.
Не че харесвам Радостина, но момичето се би честно и достойно.
Ядосах се, че откакто двамата пъзелисти са при жълтите, битки с пъзели няма, че току-виж ги спечелили.
Траян е номиниран, но ще спечели и ще си вземе и малко пари най-накрая.
Дино вчера след битката напсува Сапунджиева. Само аз ли чух? Да @ба тая крива нива? Може ли продукцията да го прати на елиминация заради това. Направо такъв ужасен схемаджия се оказа този човек, не е истина. Мазен, хитър, сметкаджия, не остана нищо от забавния наивен образ. Освен това е състезател. Всеки състезател трябва да умее да губи с достойнство. При Чикагото е по-разбираемо, той не е спортист и му е трудно да губи.
Радвам се, че жълтите най-после спечелиха. Но още повече се радвам, че ще започнат елиминациите и краят наближава.

# 2 148
за да обобщим с две думи снощната битка, сините паднаха, защото Миро се качи да бие зрелищно Калин, а Калин отиде да спечели за племето. Със сигурност е мислил, че не иска да се изправи срещу Траян, но беше важно за всички да победят поне явднъж.
А относно елиминацията - Траян толкова пъти повтори, че всичко му се получава по трудния начин, че като нищо битката да не е била чак толкова драматична, колкото е по сценарий. Но предполагам само. Имам си и друга теория на конспирация, ама е малко луда, не знам, да споделям ли.

# 2 149
  • Някъде там...
Дино винаги дава 💯 от себе си в играта ,това му го признавам.
И на мен Траян ми се вижда читав човек.

Разбира се, че се шегува Гизи за Малдиви, тя и вътре през повечето време се бъзикаше,ама не знам защо не се оцени и тук чувството и за хумор.
При Гизи малко ми идват нещата да си кажем истината през майтапа. Не я усетих, не можах да я харесам. Безкрайно уважавам това, с което се занимава, но дотам.
И аз така, не можах да я харесам напълно. Доста противоречива ми е. Луда глава е и тя, но има и нещо сметкаджийско. Като цяло, излъчва ми една тъга, горчивина. И го прикрива с веселост, която на моменти идва изкуствена.
Ръждавичка я питаха в подкаста с Ваня какво мисли за Гизем и каза, че тактиката й е била да флиртува с мъжете и така да успее да продължи напред. Но прекалено видимо го е правила и още на първия ден са се усетили. Без Калин, който е лапнал и това много ги е издразнило явно. Simple Smile

# 2 150
То хубаво ще свърши, но как ще се справим с абстиненцията по Калин? Grinning

#сезонътнаКакин#!

# 2 151
И какво ако е флиртувала Гизем, не виждам нищо лошо,който може го може  , но пък прозира доста женска завист 😉😂

# 2 152
  • Някъде там...
Не знам, и аз това се чудя, пристрастена съм. Изключително положително ме зарежда.

#сезонътнаКалин#!

# 2 153
  • София
Вчера ми направи много силно впечатление как, за разлика от минали сезони, когато силните играчи от типа Фифо, Момчил и тн искаха да се изправят един срещу друг на финала и да стане истински готина битка, Миро Фикуса директно си заяви как искал да чисти първо Алекс и Калин. Да, разбирам, че това е прагматичният и логичен подход да махнеш конкуренцията, ама как не му хрумна поне малко да заиграе за публиката, да демонстрира макар и фалшиво мъжество, защото истинско такова явно не притежава.

От една страна явно показва истинското си лице и не се преструва, от друга това истинско лице е на мижитурка.

Чикагото също твърдо ми изпадна от класацията. Дино отдавна вече не ми е забавен и супер много ме дразни. Оставам си с фаворити за финал КАЛИН 🩵 Алекс и Траян, като Траян го оставям с една въпросителна, ако все пак вземе, че се присламчи към Дино и Мира във финалната седмица и се обърне против Калин, макар за второто да се съмнявам.

# 2 154
Чикагото е докачлив и не особено интелигентен. Като разбра, че Ръждавичка е искала да играе срещу него, веднага реши, че това се отнася и за Алекс и Калин. Отделно, че вече останаха 90% силни играчи и не му се ходи на елиминации, затова се присламчи към единствената в момента възможност да се спаси. Той в началото тръгна смело да чисти Гордиенко, но продукцията му показа бързо, че няма силен-слаб и ясен двубой, има каквото те решат. Той доста си промени поведението в последствие и не мога да го виня.

# 2 155
Сетих се за нещо, което не знам коментирано ли е.
Алекс, който беше дръпнат от Калин в змиярника не само не му се сърди, ами обмисляше да му подари имунитет!
Много, много ми се издигна в очите Алекс в сравнение с началото, намирам, че е с най-висок морал от всички там! Без Калин, де, той нали уточнихме е Nature Sunny

#сезонътнаКалин#!

# 2 156
Този сезон ми е потвърждение, че колкото и да се търси очерняне на някой , светлината и през бункер избива. А когато се опитваш да извисиш и превърнеш в герой някой, който ... ми да кажа възпитано, просто не е, се получава една комедия с трагичен привкус.
Оставам си с чуденето дали и главният сценарист не е парашутист, който просто толкоз си може.

# 2 157
Айде една за Дяволо:

# 2 158
  • Някъде там...
Аз си пуснах промото за довечера и съм доста озадачена, честно казано.
Според мен на елиминация е Чикагото, а не Деси. Или има съюзници на терена?
Краката на синята змейка са мъжки и определено са на Чикагото, вижда се част от татуировка.
Ако е така, съм силно притеснена за Траян.

И за другата сценка, не знам дали Алекс или Калин е издънил нещо. И на Калин физиономията беше доста гузна.

# 2 159
Гледам Миро взел да хваща тен и пак се белее между другите. Той къде е стоял месец и половина? Хайде бил е с тениска, ама и лицето му бяло, сигурно под сливата на блатото и върбата на изолатора. Напълно оправдава приказката, дай на някой малко власт и му гледай сеира. Грозно се изказа за Сапунджиева, няма да се занимавал с нея сега, след като едва не се преби на гредата.

Общи условия

Активация на акаунт