💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 373
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 2 130
  • София
Гледам и аз епизода от снощи и се чудя как този Мирослав от положение никой да не го брои за нищо, стана "началник" на коалиция с прислужващ персонал Дино и Чикаго? Не е истина просто, и не бил кроял схеми някой каза... Как пък не! Тихо, кротко и подмолно стигна до финала и се е прицелил в Алекс и Калин, защото знае /даже и го каза/, че те НЯМА да играят с него, за което е прав разбира се...
Много ми се иска Траян да остане с жълтите мъже, вижда ми се свестен и честен...

# 2 131
Миро осъзна че бил финалист понеже Дино дойде да му каже
Миро:
-Ако си си мислел че всеки ще те харесва - не става.
Точно така! Тебе например далееч не те харесват всички.

Николета за Алекс:
-Уж уверен уверен ама се клатушкаше там.

Павел за Миро:
-Живял е там 30 години???
-Моооомент! Чухме че отишъл на 16 и заради това не завършил нормалното училище та го пратили да попадне на хора Wink  Сега ще излезе че е на 46. Ай посмали манго!

Алекс:
-Ма то ние тримата сме си феномени, няма какво да се правиме...

А това по-долу се нарича мръсен номер. Нормално е за туристически пускания когато се допрат лодките, но при състезания е абсолютно недопустимо. Спортсменското поведение е да не докосваш другата лодка, нито с ръце нито с веслото. Тия двамцата ей така с чиста съвест бутат конкурентната лодка назад и по 3-тия закон на механиката - своята напред. Продукцията естествено няма хал хабер от тия неща (както и от много други неща).

# 2 132
  • Bayern
Продукцията трябва да се замисли и да поразчупи последните 4 седмици от игрите. Дали нови игри или повече битки- например тези на лошата локация да имат шанс за някакви блага...Или пък да дават повече лични разговори и как се забавляват участниците, когато почиват... А  то едно и също - схемаджиите броят грошове и пренареждат коалиции... Тези, които са решили да играят достойно, си чакат реда и се молят поне да не ги пращат в братоубийствена битка...  А наш Миро 2 месеца точно като опосум се прави на умрял , докато отмине опасността сега се събуди  и от раз се оказа бетониран отвсякъде...Опосума си има щитове във всеки отбор...Вярно, хитро е и е по правилата, но дали е достойно , както би казал Алекс

# 2 133
  • В Града на липите
Абе защо продукцията хич не жали своя бъдещ победител? Уж го хвалят, ама му показват всички изцепки и изкривеното от злоба лице 🫣 За да трупат хейт ли го правят (рейтинг) или просто няма друг материал за ползване?
Сигурна съм, че цяло лято са ровили в материала, за да сглобят нещо героично, обаче явно са се провалили. Grinning Но в сезона на Калин просто няма как да изпъкне.
Ако трябва да им сравня харизмите, на първо четене си представям примигваща крушка срещу слънце Grinning

п.п. Що се отнася за Гизи и Малдивите, абсолютно сигурна съм, че се шегува Grinning

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 09:35 от hrissi_sz

# 2 134
Дино винаги дава 💯 от себе си в играта ,това му го признавам.
И на мен Траян ми се вижда читав човек.

Разбира се, че се шегува Гизи за Малдиви, тя и вътре през повечето време се бъзикаше,ама не знам защо не се оцени и тук чувството и за хумор.

# 2 135
Абе защо продукцията хич не жали своя бъдещ победител? Уж го хвалят, ама му показват всички изцепки и изкривеното от злоба лице 🫣 За да трупат хейт ли го правят (рейтинг) или просто няма друг материал за ползване?
Сигурна съм, че цяло лято са ровили в материала, за да сглобят нещо героично, обаче явно не са изровили. Grinning Но в сезона на Калин просто няма как да изпъкне.
Ако трябва да им сравня харизмите, на първо четене си представям примигваща крушка срещу слънце Grinning

п.п. Що се отнася за Гизи и Малдивите, абсолютно сигурна съм, че се шегува Grinning
И в сезон без Калин нямаше да изпъкне.  Има Алекс, Чикаго, Траян. От жените Ръждавичка. На опашката може би около Александра и Тянко щеше да е.

# 2 136
Как да покажат нещо хубаво от канадеца като няма такова? То гримаси, то злобни  изказвания, схемаджия, грозен вътрешно и външно.
Калин камерата го обожава - няма снимка или кадър да изглежда като нормален човек. Навсякъде блести. Като древногръцки бог е! Освен невероятните качества на арената, адаптивността, за първи път виждам в българския ефир човек с такава харизма.
Предполагам Гунди е бил такъв.

#сезонътнаКалин#!

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 21:45 от Малечка Палечка

# 2 137
Ето и един клип с победата на обръчите (самоизтриват го след 24 часа)

https://jumpshare.com/s/JyEaeNUPhF56zQ2PaSyQ

държа да отбележа че форумът не позволява да се качват такива файлове по абсолютно неясни причини. Например гифът по-горе с бутането на лодките е много по-кратък, много по-малка резолюция, и няма звук. Видето от победата е доста по-дълго по време, с по-висока резолюция и със звук и за капак на всичко е с доста по-малък файлов размер. Никаква логика не виждам да не е разрешено качване на видео.

# 2 138
Гюзлемата е споделила есно стори на Мачкаст с нейно интервю. Ужасно материално човече е. Той я пите "Кой иска да спечели Игрите?", а тя " Калин. Трябва да ходя на Малдивите. Трябват му пари да ме заведе там, без пари къде ще ме води!? Той няма!"...Интервюращият човека му стана неудобно, изпадна в шок и млъкна.

А аз останах в потрес от нейната меркантилност.

Калинката вчера...Като малка маймунка.
Това очевидно беше шега. Rolling Eyes Аз съм почти сигурен че Гизем не харесва никой от мъжете. Може да си е харесала Сапунджиева WinkМного симпатична и показа сърце в играта. Жалко че отпадна по толкова тъп начин.   

Ембаргото на подкастите е паднало? Или има само ембарго към надкаст? Тук даже насоли игрите малко. Ако искате подкаст от който да ви се доповръща не знам дали трябва да го рекламирам но има такъв с Ивайло и Павел.

# 2 139
  • София

Разбира се, че се шегува Гизи за Малдиви, тя и вътре през повечето време се бъзикаше,ама не знам защо не се оцени и тук чувството и за хумор.

Защото нашето момче в началото се върза, а ние тука като едни майки-орлици се възмутихме, че така го подведоха Wink

# 2 140
  • Някъде там...
Гледам и аз епизода от снощи и се чудя как този Мирослав от положение никой да не го брои за нищо, стана "началник" на коалиция с прислужващ персонал Дино и Чикаго? Не е истина просто, и не бил кроял схеми някой каза... Как пък не! Тихо, кротко и подмолно стигна до финала и се е прицелил в Алекс и Калин, защото знае /даже и го каза/, че те НЯМА да играят с него, за което е прав разбира се...
Много ми се иска Траян да остане с жълтите мъже, вижда ми се свестен и честен...
На мен ми направи впечатление как каза за Радостина, че понеже е забогатяла, сега е с власт и самочувствие при жълтите и не знае как ще реши да играе като се обединят. Значи според него, който има най-много грошове, той командва парада. Миро, Мироооо, дребна душица такава!

А това по-долу се нарича мръсен номер. Нормално е за туристически пускания когато се допрат лодките, но при състезания е абсолютно недопустимо. Спортсменското поведение е да не докосваш другата лодка, нито с ръце нито с веслото. Тия двамцата ей така с чиста съвест бутат конкурентната лодка назад и по 3-тия закон на механиката - своята напред. Продукцията естествено няма хал хабер от тия неща (както и от много други неща).

Мен ме изкефи как Калин ги изработи точно в този момент, като използва хода на заден и ги взе на абордаж отляво. Simple Smile)

# 2 141
Изгледах 2 клипчета от бащата на Рада. Нямам какво да кажа, освен че Рада е класа над родителското тяло.

# 2 142
  • Някъде там...
Изгледах 2 клипчета от бащата на Рада. Нямам какво да кажа, освен че Рада е класа над родителското тяло.
Надградила е, викаш. Grin

# 2 143
Гюзлемата е споделила есно стори на Мачкаст с нейно интервю. Ужасно материално човече е. Той я пите "Кой иска да спечели Игрите?", а тя " Калин. Трябва да ходя на Малдивите. Трябват му пари да ме заведе там, без пари къде ще ме води!? Той няма!"...Интервюращият човека му стана неудобно, изпадна в шок и млъкна.

А аз останах в потрес от нейната меркантилност.

Калинката вчера...Като малка маймунка.

Гизем се шегуваше. Нищо меркантилно не виждам аз в нея. Да не говорим, колко благородна професия има.

# 2 144
На мен ми се струва, щом монтират в момента на излъчване, че са видели хейта по Миро и нарочно излъчват всичко налично поставящо го в лоша светлина, трафик да има. Не мисля, че им пука за имиджа му или за чийто и да е имидж.
Все си мисля, че Траян няма да играе срещу Калин. Близък си е с Дино, но уважава Калин и по мое наблюдение за него това е важно. Вероятно ще се опитва да лавира. И това трябва да превърне Дино в една от първите цели за Алекс, тогава ще отслаби Миро и ще дръпне Траян. За Чикагото нямам идея какво ще реши, Радостина е ясна, тя е където ѝ е изгодно с уклон към Мирослав. Нали са си блатна завера.
Скандалът с Радостина и грам не ме вълнува, каквото и да каже, ще сме го чули вече 1000 пъти, женската сила е изтъркана плоча от поне три сезона. Вчера на гърба на една от триадите на Радостина по бтв първата българка изкачила Еверест каза, че е било изключително пагубно, че се е опитвала да прави всичко наравно с мъжете, защото няма силата затова и се е изтощила, а с това и цялата група, защото те трябва да се съобразяват с най-слабия. Толкова за физическото противопоставяне. Абсолютно безсмислено начинание. И да се сърди Радостина, да силна е, щом е там, но това не я прави по-силна от който и да е от мъжете. Това е същата логика като на Николета - тренирала съм всеки ден, как ще ми каже, че съм слаба. Ами има нюанси, да ги потърсят при онова нещо крез и да вземат и Ралица с тях в издирването на тези предмети Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт