💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 357
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 2 625
  • Bayern
Ако изтрият коментар, получаваш ли известие за оказаната ти чест?
Не Simple Smile

# 2 626
  • София
Много са нефелни опитите на Мирко да се поокъпе в светлината на Калин. Първо снимка с Калин на обръчите, Мирка предложил "Калинка, на ръце ли ще ги минем", Калинката се съгласил. Абе, да сте чували за три месеца в предаването Мирко да го е наричал Калинката??? Аз не. Сега пък нова снимка с Калин, демек видиш ли отдава му почит, че го е бил на тоя елемент. Ма снощи зад гърба на Калин аз други работи чух. Мазник.

Мирко, мачът е свирен отдавна, сам си избра така да изиграеш играта. По-чист в блясъка на Калин няма да светнеш. Харчи си парите със здраве.

#СезонанаКалин#!

Жалък опит Joy
Калинката по принцип харесва постовете на фикуса, но точно този не го е харесал. Чудесно се е изказал и без думи рошавия дивак, както го нарекоха тук родата на Неспоменавания.
Ако говориш за последния на Миро.Харесал го е Калинката.😄Ама той на всички харесва.Такъв е добряк този човек.Ама с никакви задни мисли .

Не, за този говоря. С жалкия опит на бледия конник на апокалипсиса да си открадне от блясъка на нашето момче

Калинчо не го е харесал. Може да е уважителен и добър, но няма нужда да лъска образа на летящия фикус.

# 2 627
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Днес изгледах епизода без да прехвърлям напред,дори играта много ми хареса.
С глас съм се смяла на нашите двама герои. Единия мята топчета 2 часа,другия не може да нареди пъзел от 24 части.. Хахаха. Големи сладури.

Сапунджиева (изключвайки стрелбата) добре игра днес.

За следващата седмица нямам прогнози. Тези тухлички за нареждане на клатещата маса са непредвидими. Всеки може да спечели.

# 2 628
  • Някъде там...
Значи нашите хора утре ще се изправят на първата битка все така гладни и изпосталели, горките?
Чак след това ще идат да се очовечат на резиденцията. И да се омешат в интригите.

# 2 629
  • Bayern
Днес изгледах епизода без да прехвърлям напред,дори играта много ми хареса.
С глас съм се смяла на нашите двама герои. Единия мята топчета 2 часа,другия не може да нареди пъзел от 24 части.. Хахаха. Големи сладури.

Сапунджиева (изключвайки стрелбата) добре игра днес.

За следващата седмица нямам прогнози. Тези тухлички за нареждане на клатещата маса са непредвидими. Всеки може да спечели.
Това беше промо за утре, не за следващата седмица.

# 2 630
  • Някъде там...
От къде тръгна това, че блатната ще е последна утре? Принципно за жените такива игри са доста по-подходящи. Не мисля, че тя ще падне.
Защото е силна жена и не се съмняваме никак във възможностите й. Joy

# 2 631
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз затова спрях да гледам промотата, но и това не помага, защото все ще се намери някоя "добра душа", която ще изпляска в открит текст какво точно е видяла. Нямам думи просто! Светът е пълен с добри хора, не е само Мирко, да знаете.

Много нагло това същество Радостина! Знам, че го пиша след всеки епизод вече, но просто не мога да повярвам колко са безочливи двете с глухарчето с празната глава. Точно пък Радка да говори за позорно и недостойно представяне, дето не успя да сглоби 4 кубчета и си поиска наказание на елиминация... Хайде моля! Бива да има самочувствие и да се харесва човек, но това вече ми бие на някаква психопатия. Нямат особена връзка с кораба-майка и Международната космическа станция.
Сапунджиева я намирах за по-силна от Радостина, просто много смотано си изигра социалната игра. Все се коалираше с грешните хора, а от зор да остане вярна на Пекин, се закопа в новото племе и така и никой не направи опит да я приобщи. Изкарваха си комплексите и лошото настроение на нея, което беше отвратително.
Това, което не разбрах в този епизод - продукцията някакво работно време ли има, та се наложи да препират играчите? Да, изложиха се и двамата, но не би трябвало да ги пресират така, играта не е за време. Ако се налага, ще стоят до утре да стрелят и да редят пъзели, какъв е проблемът? Едва ли Павел го е страх от тъмното.
Много пъти се е случвало да има големи забавяния на пъзели, висели са и са решавали до готовност. И не си спомням водещите да са казвали, че няма да зачетат победата на дадено племе или че няма да отиде на Стопанството примерно, защото се е изложило на пъзела.
Трябваше да си дадат грошовете на Траян, но пък пусто можеше с тях да обърка сметчиците на мистър Лошомие.

# 2 632
Тъй като Радостина определи представянето на Траян като "доста позорно", да й напомня, че Николета въобще не си нареди онази кула преди седмица, но още е в играта.
Не знам Сапунджиева какво е продължавала да защитава Пекин, но когато Пекин си тръгваше два пъти повтори на Радостина, че иска трите жени на финал /Радостина, Николета и Ръждавичка/. Напълно беше отписала Сапунджиева.
Ако човек гледа дори и само един произволен епизод на игрите, пак Калин ще му стане любимец.

# 2 633
А някой изгледа ли подкаста на Десито, нещо интересно ако е казала да се сподели?

# 2 634
Тази седмица ще я запомня с първата и последна победа на безименните. Радостта на Калинчо. И киселата реакция на you-know-who/ he-who-shall-not-be-named.

Заради 🐞 ще избутам и другата седмица. Но както каза някой, после ще има абстиненция.

# 2 635

Не, за този говоря. С жалкия опит на бледия конник на апокалипсиса да си открадне от блясъка на нашето момче

Калинчо не го е харесал. Може да е уважителен и добър, но няма нужда да лъска образа на летящия фикус.

Леле колко е як тук Калин! Ей, успяха да го докарат до финала преодолим 😡😡😡

#СезонанаКалин#!

# 2 636
На битката тази вечер какво по-точно се изравняваше със жилетката на Траян? Не видях да има силови елементи, а най-вече баланс…
Жилетката е най-голямата тъпотия по принцип. И е супер нечестно спрямо мъжете.
Тогава защо не слагат жилетка на жените в игрите, в които седят стъпили на кол или на тънка ограда/стъпало, та колкото по-лек си, повече време ще издържиш? Малките стъпала и малкото тегло са с предимство. А мъжете там винаги са прецакани, особено по-тежките.

# 2 637
Аз не мисля, че някоя от жените ще се наложи да вади талисмани, за да се спаси. Кой точно ще ги номинира? Те са в по-голямата коалиция автоматично, най-много да получат по 1 глас от Алекс и Калин. Освен, ако двамата не развържат кесиите, но не виждам особен смисъл.

Имам чувството, че Миро е леко влюбен в Калин - има някакво страхопочитание от него, само за него мисли, обсебен, като идол му е, но в случая е и конкуренция. А Калин дали се сеща за Миро изобщо? 🧗

Относно Гизем - да, шегува се, такива майтапи не са лоши, но когато всички замесени ги приемат като майтап. В случая Калин си ги прие насериозно и малко се получи грозна ситуация - тя все едно го подведе, а накрая го направи да изглежда като глупак. Та затова не я харесваме. А и аз не смятам, че му подхожда на Калин такова момиче - твърде е пъстра, експлозивна, шумна. Него си го представям с някой по-спокоен. И самият факт, че той не усеща кога тя се шегува, говори достатъчно, че не са добра комбинация. Тя си отиваше повече с Лапунов още в племето, по-хубава двойка ще са.

Сапунджиева се представи по-добре днес... Като нямаше публика, която да я гледа под лупа, за да ѝ се подиграва после. Но тя си е доста шашната, припряна и много лесно се панира - мускулите ги е направила, има физическите данни за арената, сега по психиката ако поработи ще е топ.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 01:30 от ts_mira

# 2 638
Чудесна анкета ) , реално се вижда кои са най обичани , кои никак не са , и кои са среднисти просто ) .

# 2 639
Покрай анкетата се замислих за ролята, която Дино изигра в отпадането на Ръждавичка. Тя самочувствие винаги си е имала, но някак последните седмици Дино така я напомпа с комплименти и мазнене, че тя ходеше сякаш се чувства безсмъртна. Сякаш наистина е кралица. На мен ми беше много криндж да го гледам това сервилничене от негова страна, но освен това беше вредно и за нея самата. Накрая тя нямаше никакво чувство за самосъхранение на арената, никаква доза страх от противника. Мислеше си, че е само формална битка, колкото да вземе там едни грошове.

Общи условия

Активация на акаунт