💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 337
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 2 610
Искам само да кажа за Дино - дали е доволен сега като гледа как стана редник в армията на Пекин?

Браво Дино, с гордост да носиш завета на Пекин - твоят най-голям враг докато не започна да козируваш на везира й.

Жалко за Алекс и Калин, остават сами срещу грошовете и заветите на най-голямата манипулаторка. Но тия 5-мата дето като армия ще довършат делото й, ами ще се почнете и вие да се среляте, рано или късно, поне това ще е кеф за гледане.

Единствено мога да се надявам Траян да спечели (мисля, че за Калин и Алекс е малко вероятно в тази схема), понеже ще влезе по неволя в коалицията на интригантите и ще оцелее първите 2-3 битки.

Иначе Калин си е номер едно, защото това е Сезона на Калин, така или иначе!

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 23:56 от LadyPopcorn

# 2 611
Много съм тъжен, бях до тук

Горе главата!
Можем да я видим в Турнири на волята.
Дано и да спечели кастинг битка за All stars

# 2 612
Ще се изкефя ако Чикагото му писне от коалици и схеми и да се сдуши пак с оригиналните Феномени и да ги подпукат. Simple Smile
Ох и аз това искам. Добрите стари оригинални Феномени Алекс, Калин и Теодор.

# 2 613
Ще се изкефя ако Чикагото му писне от коалици и схеми и да се сдуши пак с оригиналните Феномени и да ги подпукат. Simple Smile
Ох и аз това искам. Добрите стари оригинални Феномени Алекс, Калин и Теодор.

Чикагото не е желан в армията на Пекин, така че нищо не губи да си се върне към старите съплеменници, само да не слуша на Дино водопадите от думи, защото мозъка му дава на заето. Май взе да се светва Чикагото, че социална игра за един ден не се прави и продължава да си е подвижна мишена.

# 2 614
Каква радост ще ми е, Радостина да отпадне...

Но и при двата варианта, родителят й ще психяса във фб и пак ще избълва змии, гущери и жаби..
Пак съм изпуснала. Какво има качено?

А иначе си мисля, че Рада ще е последна, но ще се пробва да спаси Николета.

Два видео-материала на бащата на Радка - как псува пиян в ефир всеки, който е казал нещо лошо за щерка му. Псуваше и Ръждавичка.
Нещо като тези, които ни докладват, но очи в очи. Simple Smile
Много грозна гледка.
Линкът вече е докладван и изтрит (не го помня). Тези, които докладват, е добре да помислят върху автора на тези клипове и как е възпитал дъщеря си, а не тези, които го гледат и са омерзени Аз чувствам само съжаление вече към Радка. Потресаващо видео...

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 23:59 от DaringRain

# 2 615
  • София
Изгледах Надкаста с Туджаров и Неделчо.
Добър последен обзор и наистина те слагат край на Игри на волята в чест на Ръждавичка и Пекин.

Изгледах и Ръждавичка при Гала. Много ми хареса. Blue Heart

Остава ми само Сапунджиева при Ваня.

# 2 616
Или Николета или Радостина ще са последни според мен на първата битка. Останаха все силни мъже.
Нищо че Миро иска да си ги пази за топ 6 Grinning

Нищо не се знае.Докато има жени ще им дават да крепят чинийки, да нареждат плочки и други такива

# 2 617
  • София
Да видим за утре:
Прогнозирам Радостина последна
В краен вариант Николета последна
И в двата варианта според мен Александър ще бъде изпратен като най-лесен за преодоляване.

Това са моите прогнози.
Радостина на 60% ; Николета на 40%
Александър на 90% номиниран

Обаче ако някой мъж остане последен, без значение кой, то номиниран ще е Калин на 99%

# 2 618
И аз мисля, че Радостина и Николета ще номинират Алекс, защото им е по-лесно преодолим. И затова Ралица говореше за две ками в гърба. Нали уж имат некоалиция. Но пък ще се радвам, ако Алекс или Калин оберат богатствата на Радостина.
Гласувах в анкетата. Фаза 2 изобщо не ми хареса. А другата седмица не знам дори дали да гледам..

# 2 619
  • София
Еее, хора, другата седмица ще е финалната, недейте така.
Този сезон заслужава една добра финална седмица тук в темата.
Да си направим шоуто дет се вика. Simple Smile

Аз как преодолях болката (още ме държи) по Ръждавичка и не се отказвам??? Simple Smile

# 2 620
  • Берлин
Аз сега догледах и имам 2 въпроса:
1. Виждам,че са вкарали нов играч в резиденцията - един бозав, бял, с много мазна усмивка и още по-мазни разговори, май капитан бил на сините до вчера - кога го вкараха, защо и как се казва?
2. По каква линия и на база какви качества този Павел е инсталиран за водещ?

# 2 621
  • Bayern
Значи във финалната осмица имаме само трима мъже, които искат да се изправят срещу силни мъже .Останалите ще си стиснат ръцете със жените и ще гледат гладиаторски битки, ми така се става победител... Огромно Браво на Алекс, Калин и Траян Blue Heart Blue Heart Blue Heart

Чакай да го видим Траян утре да не омаже и да отиде при Дино и Миро пак. Много се надявам да не го направи.
Да, има вероятност да играе с Дино, все пак са мн. близки, но си личи , че това не е неговото и не  знам как ще отиграе ситуацията. Иначе се вижда, че си се харесват тримката (Калин, Алекс и Траян) . Изкефи ме Траян на арената когато каза, че му се играе със силни мъже дори не спомена Миро Smile

# 2 622
  • София
За утре най-интересно извън битката ще ми е следното:
1) Чикагото с кого ще играе
2) Траян с кого ще играе
3) Ще се използват ли оръжия и грошове на съвета

Simple Smile

# 2 623
Моите адмирации за Дяволо!
Наистина преодоля шока, събра се и води темата!
Много хора другата седмица ще сме съкрушени и някои няма да се справим толкова бързо!

#сезонътнаКалин#!

# 2 624
Играта с чинийките и чашките е за високи хора или поне за хора с дълги ръце, дори и на нея Радостина и Николета ще са от първите отпаднали, дори и на Дино ще му трудно, вероятно и на Калин.

Общи условия

Активация на акаунт