💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 347
  • 3 336
  •   2
Отговори
# 2 580
Каква радост ще ми е, Радостина да отпадне...

Но и при двата варианта, родителят й ще психяса във фб и пак ще избълва змии, гущери и жаби..
Пак съм изпуснала. Какво има качено?

А иначе си мисля, че Рада ще е последна, но ще се пробва да спаси Николета.

# 2 581
  • София
Ще се изкефя ако Чикагото му писне от коалици и схеми и да се сдуши пак с оригиналните Феномени и да ги подпукат. Simple Smile

# 2 582
  • Варна
Ще се изкефя ако Чикагото му писне от коалици и схеми и да се сдуши пак с оригиналните Феномени и да ги подпукат. Simple Smile
Дали ще се усети навреме ?
Според мен не.

# 2 583
Kолко много пъти чухме какво мисли Дино, Чикагото, Радка и тук там да припява Николета, но почти не чухме другите. Лично аз гласа на Калин тази серия май не чух.

Според мен играта се окепазява с това сплетничене и подмолни игри. Светът ни е достатъчно мръсен и подъл и ако тази игра е символ на доблест, сила и достойнство ще има повече интерес. В крайна сметка все търсим рицаря, Спартак, Максимус, онзи, който е символ на сила и добро! В случая за това и Калин така ни грабна.

# 2 584
Радка да изхаби анулета за някой друг, освен себе си, не вярвам Joy

# 2 585
Тъкмо изгледах и аз. За мен тея сметки хич не им излизат. За да стане това, трябва или Алекс или Калин да са последни и да пратят другия. Ако не е така, трябва да си супер тъп да поискаш да се изправиш срещу Калин. Айде Алекс по-мога да разбера, но за мен лично жена ли е, ще избере Алекс и първия път ще се получи заради грошовете. Ако е мъж, да не пробва срещу Николета еее...

Като цяло много идиотска стратегия 6 срещу 2, почти няма шанс, особено с тези играчи.

Абсолютно не мисля че Продукцията ще позволи Радостина да смени служебно номинирания с анулета. Може да смени противника сигурно. Не може да с така тъпи и да го позволят при положение какво допуснаха с Пекин и Ръждавичка. Мисля всички сме съгласни, че се издъниха там без да искат.

За мен думите на Дино накрая бяха за "обрати от продукцията". Ралица нещо ги е секнала я за грошове, я за нещо друго. Или е казала "само имунитет може да купувате", някаква врътка мисля.

# 2 586
Калин и Траян да не са останали на изолатора или да нямат право да влизат в къщата.
Може да са им взели багажа като в Биг Брадър.
Не мога да зацепя защо са по екипи.

# 2 587
  • Някъде там...
На Траян му потънаха гемиите обаче. Насади се между двете коалиции. Интересно ми е как ще играе. И той не е по схемите никак.

# 2 588
  • Варна
Радка да изхаби анулета за някой друг, освен себе си, не вярвам Joy
Що, как си даде грошовете за Николета на един съвет. Всичките ги опука за нея.

# 2 589
Що, как си даде грошовете за Николета на един съвет. Всичките ги опука за нея.

Не гледам от началото, не мога да коментирам това. Но на тази фаза от играта, наистина не вярвам.

# 2 590
Калин как си мечташе да отиде в обединеното племе, да се види с Феномените, да има разкаже за неволите, да му свършат мъките и да се успокои. А то попада в гнездото на осите, почти без приятели.
Дано Алекс да забогатее рязко. И малко да се появи светлина на хоризонта.

# 2 591
  • София
Много са нефелни опитите на Мирко да се поокъпе в светлината на Калин. Първо снимка с Калин на обръчите, Мирка предложил "Калинка, на ръце ли ще ги минем", Калинката се съгласил. Абе, да сте чували за три месеца в предаването Мирко да го е наричал Калинката??? Аз не. Сега пък нова снимка с Калин, демек видиш ли отдава му почит, че го е бил на тоя елемент. Ма снощи зад гърба на Калин аз други работи чух. Мазник.

Мирко, мачът е свирен отдавна, сам си избра така да изиграеш играта. По-чист в блясъка на Калин няма да светнеш. Харчи си парите със здраве.

#СезонанаКалин#!

Жалък опит Joy
Калинката по принцип харесва постовете на фикуса, но точно този не го е харесал. Чудесно се е изказал и без думи рошавия дивак, както го нарекоха тук родата на Неспоменавания.

# 2 592
Найстина не мога да понасям Мирослав вече. С тази ехидна  мазна усмивчица.Толкова е хлъзгав като червей. Толкова противен.От едно мушкато цял сезон криещ се зад жените тоя да ми раздава картите накрая  .Думи нямам.
Ако Рада е последна .Мирослав не е глупав.Няма да прати Калин защото всичко приключва.Ще вземе буквално всичко което има Рада и финала за Миро ще стане мираж.Ако приемем че тя е последна някой друг ще е с нея.

# 2 593
  • В Града на липите
Ако Радостина остане последна сигурно нейните съюзници ще я оставят да си избере опонент.
А знаем кого смята за най-слаб Grinning

# 2 594
Много са нефелни опитите на Мирко да се поокъпе в светлината на Калин. Първо снимка с Калин на обръчите, Мирка предложил "Калинка, на ръце ли ще ги минем", Калинката се съгласил. Абе, да сте чували за три месеца в предаването Мирко да го е наричал Калинката??? Аз не. Сега пък нова снимка с Калин, демек видиш ли отдава му почит, че го е бил на тоя елемент. Ма снощи зад гърба на Калин аз други работи чух. Мазник.

Мирко, мачът е свирен отдавна, сам си избра така да изиграеш играта. По-чист в блясъка на Калин няма да светнеш. Харчи си парите със здраве.

#СезонанаКалин#!
Какво е викал за Калин вчера след битката

Общи условия

Активация на акаунт