💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 367
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 2 565
  • Дубай
И аз не одобравям това слагане на етикети, наистина не е приятно. Възможно е да чете жена му!

Аз прогнозирам Рада или Николета последни, но срещу кой не  знам... Възможно  е да пратят Алекс и той да вземе грошовете и анулета на Радостина.

# 2 566
Дино незнам но почва да ми става антипатичен нещо

И на мен ми антипатчен.

Скрит текст:
Замели са пак 10 страници. На Милка 5-те фена яко докладват. Отврат

# 2 567
  • Някъде там...
Още нещо ми направи впечатление в това промо. Всички бяха изкъпани и оправени, само Калин и Траян - не. Говоря за разговара им с Алекс.

Пак е спойлер от продукцията.

Ще споделиш ли какво имаш предвид? За реотаните като мен.

Всъщност да, Алекс е по-логичният избор, защото Радостина го смята за преодолим.

# 2 568
Дино му отива да е невестулка и подлизурко. Но Чикагото направо заора дъното с това подмазване на канадеца! Голям, силен мъж, излага се!

#сезонътнаКалин#!

# 2 569
Ако изтрият коментар, получаваш ли известие за оказаната ти чест?

# 2 570
Жабче изгледай пак промото. Всички изкъпани и избръснати. Край басейна Алекс, Калин и Траян. Първият с цивилни дрехи и изкъпан. Другите 2ма с екипчетата.

# 2 571
И аз сред реотаните. Какво значи, че не са изкъпани?

#сезонътнаКалин#!

# 2 572
  • Варна
Жабче изгледай пак промото. Всички изкъпани и избръснати. Край басейна Алекс, Калин и Траян. Първият с цивилни дрехи и изкъпан. Другите 2ма с екипчетата.
Може да не им е дошъл реда за къпане още. Ако са яли през това време 😊

# 2 573
  • гр. Шумен
Хм.... първоначално си мислех, че Калин ще го номинират нонстоп на финалната седмица, но ако Радостина е последната със служебна номинация, нещо не ми се вярва точно той да бъде човекът който да й вземе облагите. 🤷‍♀️ А, виж, супер ще се изкефя ако това стане факт. 😁

# 2 574
  • София
Каква радост ще ми е, Радостина да отпадне...

Но и при двата варианта, родителят й ще психяса във фб и пак ще избълва змии, гущери и жаби..

# 2 575
Дино незнам но почва да ми става антипатичен нещо
Много отдавна ми е такъв.
Уж ревеше, че не иска коалиции, че иска честна игра и не знам си какво, а откакто е във Феномените — освен интриги ужасно поведение и да мачка жена без самочувствие, друго не прави. И сега какво? Иска да играе срещу Калин и Алекс, само защото Миро Халката предпочита да играе с онези двете.

Какъвто и да е Чикагото — дори да не е най-големият умник или да има най - добрия речник — той е по-добър от 90% от тези там и като човек и като атлет. А те му се смеят, при положение че човекът си има пари, семейство, сериозна работа с висока позиция и тяло, което почти никой на неговата възраст в България няма и също беше готов да бъде преден за всеки един от тях дано сега заедно с Алекс и Калин да ги смачкат другите 5 мишки.

# 2 576
  • София
Почвам анкетата.
Пак ще е голяма и ще ми отнеме сигурно 1 час.

Ай до скоро. Оуууиии / Ф4

# 2 577
  • Дубай
Каква радост ще ми е, Радостина да отпадне...

Но и при двата варианта, родителят й ще психяса във фб и пак ще избълва змии, гущери и жаби..
Може ли малко инфо, какво се е случило с родителите на Радка?

# 2 578
  • Варна
Може ли някой да ми пусне линк с бащата, че ми стана интересно за този човек.

# 2 579
Не беше ли вече тъмно, за да ходят тепърва на битка. А да са се върнали двамата няма как.

Общи условия

Активация на акаунт