💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 325
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 2 595
  • София
Дано е Рада последна.
Може срещу Калин. Да я обере доволно.

Съмнявам се да изпратят Калин утре. Някой друг ще иска богатството на Радостина ако тя е последна.
Така ме е яд за мирослав, че е взел имунитет..
И Миро още повече го е яд Grinning
Сега някой друг ще грабне имането.Ще пратят Алекс-преодолимият Grinning срещу Рада.Отличен избор,добре ще потръгнат нещата.

# 2 596
Много са нефелни опитите на Мирко да се поокъпе в светлината на Калин. Първо снимка с Калин на обръчите, Мирка предложил "Калинка, на ръце ли ще ги минем", Калинката се съгласил. Абе, да сте чували за три месеца в предаването Мирко да го е наричал Калинката??? Аз не. Сега пък нова снимка с Калин, демек видиш ли отдава му почит, че го е бил на тоя елемент. Ма снощи зад гърба на Калин аз други работи чух. Мазник.

Мирко, мачът е свирен отдавна, сам си избра така да изиграеш играта. По-чист в блясъка на Калин няма да светнеш. Харчи си парите със здраве.

#СезонанаКалин#!

Жалък опит Joy
Калинката по принцип харесва постовете на фикуса, но точно този не го е харесал. Чудесно се е изказал и без думи рошавия дивак, както го нарекоха тук родата на Неспоменавания.
Ако говориш за последния на Миро.Харесал го е Калинката.😄Ама той на всички харесва.Такъв е добряк този човек.Ама с никакви задни мисли .

# 2 597
Много слабо промо с имунитета на врата на един човек. Всички видяха кой печели първата битка

# 2 598
От къде тръгна това, че блатната ще е последна утре? Принципно за жените такива игри са доста по-подходящи. Не мисля, че тя ще падне.

Егати Кръстника стана Неспоменавания. Ако и масичките му позатягат малко от продукцията в битките за имунитет, тоя е сигурен победител не само сега, ми и в следващите поне два сезона на игрите 😂

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 01:51 от MikasaA

# 2 599
  • София
Мирослав продължава да има излъчването на болен човек ... надявам се да е здрав, но никаква енергия не лъха от него.
ММ има теория, че нещо се е случило със здравето на Миро в Игрите и затова го правят победител. Както преди време се говореше, че дадоха победата на една жена в Хелс Китчън, която пострада на ледена пързалка.
Иначе не мога да повярвам, че Траян така блокира. Но все пак не мисля, че не трябваше да му дават грошове.

# 2 600
  • София
Алекс не трябваше да уговаря Радка за коалиция. Това е кауза пердута. До сега се стреляха жени срещу мъже в племето и това няма как да спре. Освен това сега вече е моментът за отстраняване на силните играчи. За нея е много по-добре да се коалира с Миро. Всеки друг би бил заподозрян, че има задни мисли да й ошушка грошовете. Трябва да се коалират Алекс, Калин, Траян, Дино и Чикагото. Дино, обаче, е голям сметкаджия и не е ясно къде ще види по-голяма далавера. Рада не мисля, че би спасила Николета на този етап.

# 2 601
  • Bayern
Ръждавичка много добре си е преценила Чикагото.
Само за Лапунов сгреши според мен за целия сезон.
И затова трябваше да го нарече тъп пред няколко милиона? На сбогуване поне можеше да е по-тактична и възпитана..

# 2 602
  • София
Ръждавичка много добре си е преценила Чикагото.
Само за Лапунов сгреши според мен за целия сезон.
И затова трябваше да го нарече тъп пред няколко милиона? На сбогуване поне можеше да е по-тактична и възпитана..
Абсолютно. Толкова ли не можа да каже нещо добро за всички!?

# 2 603
  • Bayern
И кога точно Калин и Алекс са се настроили срещу Чикагото? Това Дино ли го измисли? Аз ли нещо пропускам?
Алекс с Ръждавичка на съвет искаха да стрелят по него. Да не говорим,че Алекс откровено си го нарече на един от синхроните слабо звено. На една от номинационните даже го разкритикува,че не се включва в изготвянето на стратегии за игрите.
Това не е вярно! Точно на този разговор Симона каза, че ще стреля по Чикаго, Алекс беше категоричен - срещу Сапунджиева. След това на синхрон Алекс - ,,Предпочитам да ме победи Чикагото, отколкото да бия Сапунджиева!!!''  Алекс си има трески , но не е страхливец и иска на финал само силни мъже. Не знам кой подведе Чикагото, че Феномените били срещу него...

# 2 604
Е как кой? Екзотичното дърво и Дино.

И кога точно Калин и Алекс са се настроили срещу Чикагото? Това Дино ли го измисли? Аз ли нещо пропускам?
Алекс с Ръждавичка на съвет искаха да стрелят по него. Да не говорим,че Алекс откровено си го нарече на един от синхроните слабо звено. На една от номинационните даже го разкритикува,че не се включва в изготвянето на стратегии за игрите.
Това не е вярно! Точно на този разговор Симона каза, че ще стреля по Чикаго, Алекс беше категоричен - срещу Сапунджиева. След това на синхрон Алекс - ,,Предпочитам да ме победи Чикагото, отколкото да бия Сапунджиева!!!''  Алекс си има трески , но не е страхливец и иска на финал само силни мъже. Не знам кой подведе Чикагото, че Феномените били срещу него...

# 2 605
Не знам как да се чувствам за Траян. От една страна, наистина се издъни според мен. Най-добрия пъзелист да реди 24 части час и половина...айде малко.
Но пък от друга страна, който и да трябва да влачи 15-20 кила на гърба си през цялото тва време, сигурно също ще се издъни. Продукцията наистина са малоумни с тая жилетка на стрелбата и най-вече на ПЪЗЕЛА.

Отделно, по трасето той като я сваляше и слагаше, губеше време и Сапунджиева наваксваше.

Ама като цяло се радвам, че се върна. Сега обаче ще почне да прави тарикатски схеми с Дино, и ще пожелая да си заминава.

# 2 606
  • Bayern
Значи във финалната осмица имаме само трима мъже, които искат да се изправят срещу силни мъже .Останалите ще си стиснат ръцете със жените и ще гледат гладиаторски битки, ми така се става победител... Огромно Браво на Алекс, Калин и Траян Blue Heart Blue Heart Blue Heart

# 2 607
Значи във финалната осмица имаме само трима мъже, които искат да се изправят срещу силни мъже .Останалите ще си стиснат ръцете със жените и ще гледат гладиаторски битки, ми така се става победител... Огромно Браво на Алекс, Калин и Траян Blue Heart Blue Heart Blue Heart

Чакай да го видим Траян утре да не омаже и да отиде при Дино и Миро пак. Много се надявам да не го направи.

# 2 608
Поне Калин, Алекс и Траян ще хапнат малко. Видяхме, че и многото вредна храна не е добре. Чикагото почна диета Joy
Мадам Р и Безимения, ако си тръгнат утре ще е най-добре.

Искам Радка последна, номиниран Алекс и да я прати на влака.
Калин край басейна поне един ден Blue Heart

# 2 609
  • София
Пуснал съм новата анкета 😊
Срок до старта на новата тема в полунощ на 01.12.

Общи условия

Активация на акаунт