💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 386
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 2 340
  • В Града на липите
Мирослава иска да чисти Калин и Алекс.
Но не иска да избира между Радостина и Николета и Дино и Траян.
Нито веднъж на споемена Чикагото.
За мен всичко е ясно. Но да видим все пак съботния епизод.
Ами току-що ме изтриха, а дори го бях нарекла Миро, а не като теб 😁
Не спомена Чикагото, защото изобщо не смяташе да прави коалиции с него. Просто му върна жеста на съвета за това, че се съгласи да го изберат за капитан.

# 2 341
  • София
Ръждавичка много добре си е преценила Чикагото.
Само за Лапунов сгреши според мен за целия сезон.

# 2 342
Никак не са ми интересни тези интриги и приказки!
Искам гладиаторски боеве и победи с достойнство и подготовка, а не с тези подмолни коалиции!

Да го сложат "Интриги на волята" и да го зарязвам!

Супер тъпня, да. Дребни, кокошкарски приказки.
Какво значи не са лоши момичетата? Радка е много противна, недостойна,  направо се учудвам колко ми е анти. Другите две са кухи лейки, нищо особено.
Дино е дребна, сметкаджийска душица, но въобще не се учудвам.

# 2 343
  • София
Мирослава иска да чисти Калин и Алекс.
Но не иска да избира между Радостина и Николета и Дино и Траян.
Нито веднъж на споемена Чикагото.
За мен всичко е ясно. Но да видим все пак съботния епизод.
Ами току-що ме изтриха, а дори го бях нарекла Миро, а не като теб 😁
Не спомена Чикагото, защото изобщо не смяташе да прави коалиции с него. Просто му върна жеста на съвета за това, че се съгласи да го изберат за капитан.

Неволно е. Аз си го редактирах веднага.
Често го правя... Не е умишлено.

# 2 344
  • В Града на липите
Като ги знам какви стрелци са Траян и Сапунджиева, направо ще осъмнем. Sweat Smile
Кой каза, че нямало жилетки?

# 2 345
  • София
Не познах. Мислех, че като последна класическа битка за сезона преди Фаза 3 няма да има жилетки.

# 2 346
Ама Алекс минаваше  и стълбата с жилетка, налЕ😉

# 2 347
  • Някъде там...
Гледам с малко закъснение. Павел как натяква, че това не било олимпиада, ма моля ви се, какви сте заблудени да търсите чест и достойнство тука. Я мишкувайте на воля, явно това се толерира от продукцията.

# 2 348
Никой няма да си признае,но истината е,че искат да махат Чикагото,защото е силен противник. Нищо не е шикалкавил. Опита се да не се забърква в коалиции. Четох,че много от вас смятате,че трябва да играе с Алекс и Калин,но Алекс още докато беше с Ръждавичка искаше да го маха. Те реално всички искат да го махат. Най се ядосвам как изведнъж всички (включително и редактори ) сега се опитват да го изкарат по черен и от дявола. А за Ръждавичка писах. Яд я е,че я би на капитанска.

# 2 349
Нужно ли е за 80-ти път да пишем, че в битка като тази няма нужда от изравняване на силите мъже/жени с жилетка?

# 2 350
  • София
Щеше два пъти да се набучи на тия железа Сапунджиева Scream

# 2 351
Никой няма да си признае,но истината е,че искат да махат Чикагото,защото е силен противник. Нищо не е шикалкавил. Опита се да не се забърква в коалиции. Четох,че много от вас смятате,че трябва да играе с Алекс и Калин,но Алекс още докато беше с Ръждавичка искаше да го маха. Те реално всички искат да го махат.
Ами обикновено като не взимаш страна и гледаш да си ок с всички, така става.

# 2 352
  • Някъде там...
Добре де, сега ще губи време да сваля и слага жилетка Траян?! Да бяха сложили една без тежести поне и на Десислава.

# 2 353
Ще стане голям тюрлю-гювеч от коалиционери в следващата фаза. Пожелавам на Калин да е винаги първи на битките. Blue Heart

# 2 354
  • София
Много време се губи с махането и слагането на жилетката.

Общи условия

Активация на акаунт